Komentatorski stol – Tramvaj zvan čežnja

I opet kasnimo. Pa zašto? Danas sam jedno pitanje u kojem pokušavamo odgovoriti na to.

Došlo je ljeto, korona je još tu, no nekako postoji osjećaj da wrestling nikada nije bio manje gledan nego u ovom periodu. Kako to?

Vedran Karlić: Mogu govoriti samo za sebe. Razlog zašto kolumna kasnije je direktno vezan uz moju količinu gledanja, koja je nikada manja. Razlog tome je što nakon korone treba nadoknaditi neke stvari, od poslovnih pa da privatnih. Tako da je manje vremena za wrestling, a kako on trenutno nije baš nešto zanimljiv, jasno je zašto je na čekanju. A nije zanimljiv, izuzev AEWa i New Japan Cupa je to što nema publike. Čak i u ova dva slučaja se osjeti, a puno više se osjeti u svim WWE proizvodima, koji su ponašaju kao da nema korone. To me iritira. Od činjenice da jednako strukturiraju mečeve, gdje se čeka pop publike koje nema, pa do ogavnog načina kako su se borili protiv korone. Zbog čega bi ih trenutno trebalo zatvoriti i natjerati ih da se drže pravila. Sve to čini wrestling malo tužnim u ovo periodu.

Alen Butumović: Moram se složiti s komentarom iznad. Iako, ono prvo što me sprječava u gledanju wrestlinga su privatne obaveze koji bi se uskoro trebale smanjiti, pa bih se trebao vratiti u onaj stari ritam uskoro. No, definitivno ne pomaže to što je jednostavno wrestling svijet zadnjih mjeseci pomalo monoton, što u nekim slučajevima svojom krivicom, što zbog više sile zvane korona. Tako da u ovom trenutku zaista nemam motiva pratiti wrestling na tjednoj bazi. Pogledam tu i tamo neki meč, ali sve dok nema publike u dvoranama, vjerojatno nema ni mene u potpunosti ispred malih ekrana. Inače bi ovo lagano bio period kada se stvari kreću zahuktavati – pogotovo u New Japanu zbog Climaxa, no eto, ove godine sve je to nekako plaho i to je razumljivo. Ja se iskreno nadam da ovo neće dugo trajati i da ćemo se vratiti onom dobrom starom klasičnom načinu održavanja wrestling showova i praćenja istih.

About the Author

Vedran Karlić
Glavni urednik, ljubitelj video igri, sporta i matematike.

Be the first to comment on "Komentatorski stol – Tramvaj zvan čežnja"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*