Komentatorski stol – Trag u beskraju

Ovom prilikom želimo iskazati našu iskrenu sućut i odati počast jednom od najvećih hrvatskih, ali i glazbenika ovih krajeva, Olivera koji je danas nažalost preminuo. Počivao u miru!

1. Najavljen je Evolution PPV koji će biti isključivo za žene. Što ovo znači za njih i može li WWE od ovoga učiniti nešto specijalno ili će ovo ipak biti od puno manjeg značaja nego što ga predstavljaju?

Alen Butumović: Totalno sam ravnodušan nakon ove odluke, nemam uzbuđenje, nemam očekivanja. Daleko je još to, ali otprilike mogu zamisliti kako će to izgledati. Ponajprije ga zamišljam kao jedan nostalgični show gdje će se vratiti Stratus, Lita i ekipa, a uz to ćemo vidjeti i ove trenutne cure s rostera koje će ipak biti malo u sjeni. Što se tiče kvalitete mečeva dobit ćemo možda jedan odličan meč ako budu raspoloženi za to, ovo ostalo će biti čisti showcase. Tako ja to zamišljam. Nadam se da sam u krivu.

Vedran Karlić: Priče koje žene imaju su trenutno katastrofa. Realnost je da postoje dvije priče, po jedna za svaku titulu, ostale ne postoje. I sada oni očekuju odjednom, bez imalo truda i rada, popuniti kompletan PPV. Sorry, neće funkcionirati. I žao mi je cura, pošto će one ispasti krive kada gledanost bude loša, a postoje dobre šanse da bi mogla biti.

2. Znamo da je vrlo teško, ali kako najbolje bookirati Lesnarov i Reignsov meč na SummerSlamu?

Alen Butumović: Dati im neku stipulaciju, maksimalno 10 minuta i poziciju koja nije main event. I imat ćete barem pristojan meč, nešto što smo dobili do Goldberga i Lesnara na WrestleManiji recimo, a isto nismo ništa očekivali. Ako želi održati dostojanstvo ovoga showa, neće im dati poziciju u main eventu. A po mogućnosti ni da itko od njih izađe kao prvak sa showa.

Vedran Karlić: Kamen, škare, papir stipulaciju. Tako nećemo, po tko zna koji put, gledati isti meč, u još slabijem izdanju sa spamanjem finishera. Zadnji je imao 6 F5, ovaj ih onda mora imati bar 10. Radije moj način, poštedit ćete nas.

3. Tommaso Ciampa je uzeo NXT titulu na ovotjednom showu. Što ovo znači za njega i koliko će ju držati? Hoće li Gargano biti taj koji će mu je uzeti?

Alen Butumović: Mislim da Gargano neće biti taj koji će mu uzeti titulu, a mislim čak i da ova njegova vladavina neće trajati dugo. Štoviše, možda već u Brooklynu izgubi titulu. Meni je svejedno, ali ja bih volio da prenesu rivalstvo na glavni roster u ovom stanju u kojem je – da Gargano i dalje traži osvetu nad Ciampom koji je sada postigao veći uspjeh u NXT-u od njega i to zapravo zahvaljujući Garganu.

Vedran Karlić: Mislim da je ovo korak prema Garganu kao prvaku. No jako mi se sviđa odluka da dođe do ovoga na tjednom showu. Automatski nije sve predvidljivo.

4. Slammiversary je iza nas i dobio je mnoštvo pozitivnih kritika, bilo je dosta ljudi koji su jednostavno oduševljeni ovim showom. Kažu da jedna lasta ne čini proljeće. Je li ovaj PPV samo jedna lasta ili je ovo ipak proljeće za Impact?

Alen Butumović: Ne mogu sa sigurnošću reći, ali ako je ikada bilo ikakvog izgleda da se kompanija vrati na stare staze, onda je to definitivno sada. Uspjeli su u zadnje vrijeme dogovoriti dosta kompromisa i suradnji s drugim kompanijama i to je stvarno dobro, tako da je ovo nekako najsvjetliji Impact u zadnjih par godina definitivno.

5. Dragon Azteca Jr. novi je Gift of the Gods prvak. Dobra odluka ili ne?

Vedran Karlić: Je. On je prilično dobar hrvač i vidim ga kao izazivača. Kao glavnog prvaka? Teško je to kazati. Pri tome mislim na to kako Gift of the Gods titula funkcionira.

6. Za kraj, pitanje vezano uz Hulka Hogana. Svi znamo da je ponovno vraćen u Hall of Fame, no što dalje? Ima li on mjesta u WWE-u za neku ulogu u budućnosti?

Alen Butumović: Što se mene tiče, ne mora se pojaviti u nekoj ulozi na TV-u. Svaka čast na tome što se ispričao i lijepo je od kompanije što su ga primili natrag, ali da sam ga baš željan gledati, i nisam. Ne zbog toga što se desilo s njim nego zbog toga što mi je bio dosadan u ono malo vremena što je proveo na TV-u otkako se vratio 2014.

Vedran Karlić: Mene on ne zanima. Ni najmanje. Ne želim ga gledati.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "Komentatorski stol – Trag u beskraju"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*