Komentatorski stol – Tišina

Još jedan tjedan u kojem nemamo pametniju ideju za naslov. Pa… zašto ne tišina?

1. Neke glasine kažu kako je Rey Mysterio potpisao za WWE na dvije godine, druge kažu kako to nije istina, no da je vrlo izgledno da će se to desiti. Što WWE-u znači Mysterio i obrnuto? Bi li bilo bolje da ostane na indy sceni i u Japanu? 

Alen Butumović: Mislim da je jedan od razloga zašto WWE ovo želi malo i forsirati je taj što žele da Mysterio ne nastupi na All In eventu. Smatram da će Mysterio ipak nastupiti na tome showu, ali da će sasvim sigurno se i vratiti u WWE. Jer WWE će sigurno napraviti specijalnu ponudu da ga dovedu, a ako bi potpisao ugovor na neko konkretnije vrijeme, onda bi ga sigurno i dobro koristili i sigurno bi se uklopio u trenutni roster. Premda, ja bih poštivao njegovu odluku da je ostao van WWE-a jer je krenuo nastupati i za Japan, gdje bi ga bilo čak i malo zanimljivije vidjeti.

Vedran Karlić: Sve što je Alen napisao stoji. Otprilike se slažem s njime, samo jedno je važno, kako će WWE korsititi Reya. Ako ga bude koristio loše, kao što radi s mnogima, onda se nemamo čemu veseliti.

2. Još nas dva tjedna dijele od Slammiversaryja, kakvo je stanje s uzbuđenjem, može li Impact dostaviti kvalitetan PPV?

Alen Butumović: Interesira me meč između Pentagona i Callihana, iako je malo predvidljiv zbog ‘maska ili kosa’ stipulacije, ali nadam se kvalitetnom meču. Meč za World titulu između Ariesa i Moosea me baš ne zanima jer me Moose nikako još nije kupio i nisam siguran koliko je spreman za main event. 4-way meč s Impactom, Swannom i ostalima bi trebao biti zabavan spotfest i kao takav jedan od boljih mečeva večeri. Mogao bi biti solidan PPV.

Vedran Karlić: Imaju prilično zanimljiv card, te se sve svodi na ono što sam mnogo puta spomenuo – Impact mora dostaviti na svom velikom showu. Zadnji kojeg su imali, ranije ove godine, nije bio fantastičan, ali je bio korak naprijed. Želim da mečevi budu finala priča, ili početak nečega novoga. Imaju puno potencijala, nadam se kako će dostaviti.

3. Večeras je G1 Special, novi show za New Japan u Americi. Postoje li kakva očekivanja za ovaj show? 

Alen Butumović: Imam velika očekivanja za tri meča – Bucksi protiv LIJ-a, Lee protiv Hiromua te Goto protiv Cobba. Iako za ovaj zadnji nisam baš siguran, ali mi meč djeluje vrlo interesantno pošto je Cobb dosta svjež lik u cijelom sastavu. Za main event nisam nešto zagrižen budući da mi se nije dopao njihov prvi meč i uopće se ne mogu zainteresirati za jedan Codyjev meč. Ali bi trebao biti dobar show.

Vedran Karlić: Velika očekivanja, nadam se da će ispuniti.

4. Kad smo već kod New Japana u Americi, već su najavili novi show za deveti mjesec, no problem je što dosta karata nije prodano ni za ovaj show. Jesu li možda trebali pričekati bolji trenutak? 

Alen Butumović: Sad sam baš gledao koliko je ulaznica ostalo, oni skroz do ringa su uglavnom prodani, u nekim sektorima je ostalo po desetak ulaznica. No za pojedine gornje sektore je ostalo i preko sto ulaznica te je vrlo malo sektora koji su u potpunosti rasprodani. Tako da je ipak ostalo dosta karata za ovaj show i možda su trebali pričekati s najavom zato što baš nisam siguran kako će im taj show proći ako im ovaj nije prošao baš idealno, iako je čak card dobar.

Vedran Karlić: Prilično je jasno kako NJPW želi u Ameriku, do sada su sve radili pametno, tako da jedan show više godišnje je validan i logičan korak u pravom smjeru. Nisu rasprodali? Pa što onda, ne rasproda ni WWE pa najavi sto i jedan show.

5. Nove glasine kažu kako je WWE zadovoljan radom koji je McIntyre obavio od povratka pa sve do sada. Mislite li da će mu dati neki pojas i ako da, kada?

Alen Butumović: Ovaj duo sa Zigglerom ga po meni samo može spriječiti da postigne nešto više. Trebali su ga vratiti natrag na bolji način. Sasvim se slažem s odlukom da bude negativac, s ovakvim izgledom mu to pristaje više nego išta, ali za sada nije mnogo pokazao jer nema prilike. Ali se nadam da će nekad dobiti priliku jer recimo, bio bi sjajan Intercontinental prvak.

Vedran Karlić: Čekam trenutak kada će Drew izdati Zigglera, to bi mogao biti dobar početak za njega. No, ‘ajmo biti realni – Drew je fantastičan, ima visinu, ima izgled, odličan je u ringu. Ima više stvari koje ga čine sjajnim nego mnogi drugi koje je WWE (što uspješno, što neuspješno) gurao. IC prvak bi bio dobar početak.

6. Ako je vjerovati izvješćima, Dean Ambrose bi se trebao vratiti do SummerSlama. Koga biste mu dali za prvog protivnika bi povratku i bi li po vama trebao biti pozitivac ili negativac? 

Alen Butumović: Definitivno negativac, toliko se o tome priča, ne samo zadnjih par mjeseci nego zadnjih par godina da se to jednostavno mora dogoditi. A s obzirom da sam ogroman mark za njegove mečeve s Rollinsom te ih nismo vidjeli jako dugo, volio bih vidjeti još jedan njihov okršaj čisto da se podsjetim koliko dobro zajedno rade.

Vedran Karlić: Ako se tada vrati, Roman Reigns koji je upravo uzeo titulu od Lesnara (ako se isti uopće pojavi). Ambrose koji je ljut što ga njegov prijatelj nije ni nazvao, nego je samo brinuo za titulu. To bi bila i dobra priča, pogotovo ako ne zavšri lol roman wins lol.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

1 Comment on "Komentatorski stol – Tišina"

  1. Da su htjeli mogli su Deana učiniti zlikovcem još 2014. kad se raspao Shield ili 2016. nakon Backlash-a, ali nisu…Dean se ozljedio kao face tj. tweener i vraća se kao face. Ako i on postane heel face strana Raw-a gubi,a i nema šanse da će ga publika mrziti ako ide protiv Reignsa ili Rollinsa.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*