Komentatorski stol – Termosica

Dobro došli u još jednom izdanje Komentatorskog stola s još jednim nasumičnim naslovom.

Budući da nećemo imati posebna predviđanja, kažite nam što očekujete od večerašnjeg Money in the Banka, koje pobjednike predviđate itd.

Alen Butumović: Jedino me zanimaju Ladder mečevi iz očitih razloga i nadam se da će po tom pitanju dostaviti nešto zaista zabavno. Mislim da će AJ osvojiti muški meč, dok kod ženskog zaista ne znam. Mislim da Shayna ne bi bila dobar odabir, njoj ne treba ovaj kofer. A sad, koga će oni odabrati, nemam pojma. Što se tiče ostalih mečeva, ne djluju mi nimalo zanimljivo, van možda meča između Rolinsa i McIntyrea. Ali tu mislim da McIntyre zadržava.

Vedran Karlić: Nekako imam osjećaj kak će sve titule zadržati vlasnika. Te da će AJ Styles i Lacey uzeti MITB. Vie me zanima kako će sve izgledati nego sami mečevi.

SummerSlam se neće moći održati u Bostonu, stoga će WWE morati naći novu lokaciju ako će htjeti taj PPV održati pred publikom. Što vi mislite kako WWE treba postupiti u ovoj situaciji?

Alen Butumović: Pa bilo bi u svakom slučaju lijepo kada bi uspjeli ovo održati pred publikom, ali to sve ovisi o situaciji s virusom, tko zna što će biti u sljedeća tri mjeseca. Ako se situacija pogrša, sumnjam da će igdje moći održati show pred publikom. Ne trebaju ništa siliti, ako ne budu mogli ništa napraviti, morat će nažalost održati još jedan PPV pred praznom dvoranom, ali što je tu je.

Vedran Karlić: Florida? Ipak je tamo wrestling nužan biznis. Ali realno, ne trebaju uopće tražiti lokaciju kada je dobra šansa da je ionako neće moći napuniti do vrha, barem kako sada stvari stoje.

Za dva tjedna pak imamo Double or Nothing PPV, a najavljeno je da će Mox braniti titulu protiv Brodiea Leeja. Što mislite o tome meču?

Alen Butumović: Osobno mi se ne sviđa ovako naglo guranje Leeja u main event i meč za titulu protiv Moxa. Da, neporažen je, ali to su uglavnom bili squash mečevi, tako da oni praktički ništa ne sačinjavaju niti mu daju dovoljan momentum da on sad bude izazivač za glavnu titulu. Plus, mislim da gimmick još do kraja nije kliknuo kako treba. Glavni problem je taj što nisu imali vremena vidjeti kako publika reagira na njega jer taman kad su ga doveli, publika je nestala i sada mislim da tapkaju u mraku s njim pošto vidim dosta podijeljene reakcije na njegov gimmick do sada. Ni meni nije skroz kliknuo. Tako da mislim da je ovo jedan prilično slijep potez. Jer nisam siguran treba li Harperu poraz već sada na PPV-u. A ne vjerujem da Mox gubi titulu ovdje, štoviše, stavljanje titule na Harpera bi bila grozna odluka u ovom trenutku. Radujem se meču kao meču ali ovo mi nekako djeluje kao lose-lose situacija kako god okreneš.

Vedran Karlić: Ja sam jako zadovoljan izborom. Ima 4-0 i nema boljeg izbora od njega. Cody je ispred njega, ali ne smije izazvati za titulu te ima meč za drugu. Za istu za koju i Archer ima meč, također potencijalni izazivač. Omega je nedavno izgubio od Moxa, kao i Jericho koji ne želi iskoristi pravo na uzvrat, barem ne još. MJF je bio ozlijeđen, a Page trenutno nije tu. Tako da sa sportske strane apsolutno podržavam ovu odčuku.

WWE se na pomalo čudan način odnosi prema trenutnoj situaciji s Romanom Reignsom koji je već neko vrijeme odsutan kako bi se zaštitio od potencijalne zaraze koronavirusom. Postupa li WWE dobro ovdje?

Alen Butumović: Ne znam iskreno što rade dramu oko toga, čovjek je s pravom otišao i s pravom ga nema na malim ekranima. A oni svojom politikom sami sebe uništavaju. Hoće li ovo imati efekta na Romanov potencijalni push kada se vrati, vjerojatno, ali WWE očito ni sam ne zna kako se odnositi prema ovoj situaciji koja uopće nije toliko kompleksna koliko oni to vide, ali eto, što god.

Vedran Karlić: Uz onaj suludo kontradiktoran TMZ intervju, zbilja mi nije jasno. Čovjek je imao leukemiju, ako postoji 1% šanse da mu ovo našteti, ja ga ostavljam doma. Ma čak i ako je manja šansa. Važniji mi je on dugoročno nego kratkoročno.izar je sramota brinuti za zdravlje?

Što mislite o storylineu s nepoznatim hakerom koji WWE trenutno radi na SmackDownu?

Alen Butumović: Nemam pojma zaista, a nije ni da me nešto intrigira čitava ta priča kad uvijek nekako mislim da će onaj koji stoji iza toga dovesti me do toga da se jednostavno razočaram. Tako da ono, ne djeluje mi loše, dapače, zapravo je trenutno najzanimljivija stvar koju SmackDown ima, ali davno sam izgubio optimizam za bilo kakav WWE-ov projekt koji u početku izgleda dobro, pa onda poslije bude što bude.

Vedran Karlić: Skoro svaka iole zanimljiva priča ovog tipa e

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "Komentatorski stol – Termosica"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*