Komentatorski stol – Svjetsko nogometno prvenstvo 2018.

U četvrtak nam je započela najveća nogometna smotra na svijetu. Svjetsko prvenstvo, a ovoga puta nam se održava u površinom najvećoj zemlji na svijetu, Rusiji. Domaćini su otvorili prvenstvo 5:0 pobjedom, protiv slabašne Saudijske Arabije. Danas u Kalinjingradu igra reprezentacija Hrvatske, protiv Nigerije. Kakav rezultat očekujete? Tko je vaš favorit za osvajanje prvenstva?

1. Sutra ujutro prema našem vremenu imamo NXT-ov TakeOver Chicago, a s nedjelje na ponedjeljak WWE-ov Money in the Bank PPV. Za koji show imate veća očekivanja?

Vedran Karlić: TakeOver je miljama ispred, svaki puta dostavi. Money in the Bank izgleda kao show na kojem nema niti jedan meč vrijedan spomena. I dok se nadam kako će barem mečevi za kovčeg biti dobro, show će trajati i trajati.

Kristijan B: Mislim da će TakeOver Chicago biti puno bolji show od Money in the Banka. S jedne strane imate Ciampu i Gargana, dok s druge Reignsa i Mahala. Mislim da ne trebam više ništa reći.

2. Tko bi nakon Money in the Banka trebao imati kovčege?

Vedran Karlić: Nitko. Tkogod uzme treba istog treba istog trena iskoristiti kovčeg. Predugo sam gledao Carmellu prošle godine s istim, i bilo je grozno.

Kristijan B: Smatram da je WWE jako dugo odugovlačio sa Strowmanom, i mislim da bi ovo mogao biti njegov početak dobrog bookinga. Što se tiče žena prema nekoj priči Ronda bi osvojila titulu, a onda bi Natalya trebala imati heel turn. Nije da mi se pretjerano sviđa, ali barem ćemo imati neku priču.

3. NJPW-ov Dominion je završio, Dave je podjelio ocjene, a sada se polako okrećemo prema G1 Climax turniru. Tko je vaš favorit za osvajanje turnira?

Vedran Karlić: Teško je kazati kada nismo saznali niti tko će nastupati. Premda, mislim kako su glavni favoriti uvijek slični – Okada, Omega, Naito, Tanahashi, te ove godine i Ibushi. U svakom slučaju, mislim kako nas čeka jako dobar turnir.

Kristijan B: Ja još polagano istražujem NJPW vode, ali mislim da bi Okada mogao ovo osvojiti, čisto jer sada ima veliki momentum. Naravno ne treba isključiti i druge opcije za osvajanje turnira.

4. Ovaj tjedan nam se vratila i Lucha Underground, i to odmah s Aztec Warfare mečom. Što mislite o meču, i kako prognozirate ovu sezonu?

Kristijan B: Mnogi kažu da je ovo najgori Aztec Warfare meč do sada, i u pravu su, ali ipak mislim da je to i dalje na jednom visokom nivou, te da je ova epizoda bila više fokusirana na priče, nego na samo hrvanje. Zadovoljan sam prvom epizodom, i nadam se da će nastaviti dalje u tom ritmu.

5. All In je najavio da će na showu nastupiti i Kota Ibushi. Na skali od 1-10, koliko ste uzbuđeni za ovaj show? Koji meč biste voljeli vidjeti?

 

Vedran Karlić: Devetka, sve oko showa se čini prilično zanimljivim. A koje ćemo mečeve imati… uh… zbilja nemam ideje, toliko ljudi imaju tako da mogu napraviti jako puno kombinacija. Zbilja nisam razmišljao koji bi meč baš htio vidjeti. Premda, nisam siguran niti da oni to znaju, pošto će show ovisiti o razvoju priča u raznim kompanijama.

Kristijan B: Isto 9. All In samo dodaje kvalitetne hrvače, a najavljen samo jedan meč. Meč koji bi jako volio vidjeti, bio bi između Pentagona i Kenny Omege.

Be the first to comment on "Komentatorski stol – Svjetsko nogometno prvenstvo 2018."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*