Komentatorski stol – Sunčev sustav

Ugodno nedjeljno veče.

Kako opisujete trenutno stanje SmackDowna? Pratite li? Je li bolje u odnosu na period prije dolaska na Fox?

Alen Butumović: Užas. Ne gledam show, ali ne treba ni gledati da ocijenim kako je sve grozno. Potpuno generičan show, nema zanimljivih match-upova, nema zanimljivih feudova, sve se vrti oko Reignsa i Corbina, jednostavno loše. Najgeneričnije moguće. Mogli bismo preskočiti tri godine ovakvog showa i ne bismo ništa propustili.

Vedran Karlić: Trenutno kasnim s gledanjem, ali popratim što se dogodilo. I još uvijek mi nije jasno kako netko može tako dobar roster tako loše koristiti. I kako i dalje imaju tako veliku gledanost u odnosu na NXT ili AEW koji imaju miljama, ali miljama bolji show.

Radujete li se povratku Sheamusa u ring? Očekujete li što od njega?

Alen Butumović: Veselim se. Sheamus mi je drag iako mu zadnje godine prije ozljede nisu bile baš zanimljive i uspješne. No, vjerujem kako bi ovdje mogao malo promijeniti stvari. Drago mi je da nije odustao od nastavka karijere i da ga ozljeda nije sputala.

Vedran Karlić: Ja ću priznati kako nisam baš neki njegov veliki fan, premda je uz Cesara bio jako zabavan i nije mi jasno zašto su to raskinuli. Mislim da su imali kemiju koju su mogli nastaviti. Ovako? Mislim da će biti bookiran kao i svi ostali. I samo se nadam da ozljeda nije bila gadna da se neće osjetiti na njemu.

John Morrison službeno je potpisao za WWE. Gdje ga vidite? Main event? Ili pak mid-card?

Alen Butumović: Škakljivo pitanje. Ne znam. Može biti main event, a može biti i mid-card. Sve ovisi o raspoloženju WWE-a, odnosno određenih osoba, a ovisi i o tome kakav će Morrison biti. No, mislim da je za njega sigurnije da bude mid-card.

Vedran Karlić: Bojiim se kako će biti mid-card. A ovo je netko tko zaslužuje puno, ali puno više. Pogotovo što je (za mene) odličan negativac.

Za dva tjedna na Dynamiteu Jericho će braniti titulu protiv Jungle Boya. Kako vam se sviđa ta ideja?

Alen Butumović: Ne sviđa mi se jer Jungle Boy nema jednu jedinu pobjedu. Ali baš nijednu. A AEW valjda drži do pobjeda i poraza. Znam da je ovo filler prije nego Mox izazove za titulu i znam da pobjednik ovdje nije u pitanju, ali ako se već drže nečega, neka ga se do kraja drže. Tako da mi ovaj meč s te strane nema smisla jer je ispalo da je JB dobio meč samo zato što je izašao van u ring i konfrontirao Jericha.

Vedran Karlić: Neće biti za titulu, bit će običan meč. Ali moram priznati da je ovo jako pametna odluka zato što Jungle Boy ima potencijal biti zvijezda za godinu ili dvije.

I dok Mox čeka svoj meč za titulu u AEW-u, prije toga će dobiti revanš za IWGP US titulu na Wrestle Kingdomu protiv Lancea Archera u Texas Death meču. Radujete li se ovom meču?

Alen Butumović: Iako sam lagano zasićen po pitanju toga što svaki veći Moxov ima stipulaciju, ovdje je to logično i mislim da će stipulacija fantastično poslužiti. Očekujem jedan jako dobar meč koji bi čak potencijalno mogao postaviti i okršaj Suzukija i Moxa ako Mox bude ostao nastupati u New Japanu i nakon Tokyo Domea.

Vedran Karlić: Veselim se, premda ne previše. Mislim da su dobili stipulaciju zato što ima previše običnih singles mečeva. No sama činjenica da čemo Moxa gledati i dalje u NJPWu je odlično. Jednog dana on protiv Okade. Uh!

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "Komentatorski stol – Sunčev sustav"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*