Komentatorski stol – Šuma

Uživajte u novom izdanju Komentatorskog stola.

Pojavile su se glasine vezane za WrestleMania card. Kako vam se on čini na papiru?

Alen Butumović: Jako loše i dosadno. Rekao sam kako bi ovo mogla biti “najbland” WrestleMania u dosta dugo vremena. Osim ako ne uvedu neke drastične promjene među glavnim mečevima.

Vedran Karlić: Trenutno, koja god glasina se pojavila, tu je samo jedan meč koji me zbilja zanima. Orton vs Edge. Iako sam jedan od onih koji ne pate na nostalgiju, ovo je jedino za što su mi za sada stvorili interes. Neki mečevi na papiru imaju potencijala, ali ne želim vjerovati u to gledajući kroz ti što mi je kompanija pružila zadnjih godina.

Super Showdown iz Saudijske Arabije sve je bliže. Kako vam se pak čini taj card?

Alen Butumović: Ne znam reproducirati card sad ovako iz glave, tako da ni ne znam najavljene mečeve, a mislim da show nije ni dostojan toga da sada odem na Wikipediju pogledati card. A neću ni gledati show, tako da me zaista ne zanima ništa.

Vedran Karlić: Nemam mišljenje, kada ne znam koji je card, a ne znam zato što neću gledati show.

Mnogo se govori o prošlotjednoj epizodi AEW-a za koju mnogi smatraju da je bila sjajna. Kako se vama činila?

Alen Butumović: Sve sam napisao u svom pregledu, za mene je to bio jedan odličan show.

Vedran Karlić: Meni Dynamite ima najbolji tjedni show gotovo svaki tjedan. Zabavno je, i priče idu dalje. Ovaj tjedan je bio vaš vrhunski. Najbočji do sada? Meni ne, ali prokleto jak.

Will Ospreay i Zack Sabre Jr. dobili su pet zvjezdica od Meltzera u nedavnom međusobnom meču. Jeste li vi pogledali taj meč? Je li se vama svidio do te mjere?

Alen Butumović: Nisam pogledao, ali imam u planu. Ne sumnjam da je meč bio do te mjere fantastičan jer iako Sabreovi mečevi za mene nisu nužno uvijek odlični, ali on i Ospreay imaju izvrsnu kemiju i njihovi mečevi mogu samo biti izvrsni.

Vedran Karlić: Na žalost, vikend je bio krcat pa nisam imao vremena pogledati. Ali sam se veselio ovom meču i prije nego se dogodio. Ospreay je jedan od pet najboljih na svijetu trenutno. A ZSJ s takvim uvijek može odraditi brutalan meč.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "Komentatorski stol – Šuma"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*