Komentatorski stol – Stil odijevanja

Ljudi imaju različite stilove odijevanja. Netko nosi traperice i majicu, netko više voli košulje, netko hlače u raznim bojama, a netko je pak sportski tip. Imate li vi određen stil odijevanja? Što najviše volite nositi?

 

20161005_hiac_match_sasha-db732d9daef5ab45184204c9bc65546f

1. WWE za sutrašnji Hell in a Cell najavljuje trostruki Main Event, no ne zna se koji će točno meč zatvoriti show. Koji bi meč po vama trebao dobiti to mjesto?

Alen Butumović: Ako ćemo se držati standardnih pravila, Universal titula bi trebala zatvoriti show, ali s obzirom da WWE dosta gura žensku revoluciju, moguće je da zaista vidimo Sashu i Charlotte kao zadnji meč na showu. Ne razumijem jedno – kako može postojati trostruki main event? Očigledno je da WWE ima neku drugu viziju o tome, ali po meni je main event meč onaj koji zatvori show. WWE je najavio kako će Sasha/Charlotte meč biti main event, ali očito je da to ne znači kako će taj meč i zatvoriti show.

Emir Ahmethodžić: Universal titula će završiti show najvjerovatnije. Mada niti jedan od navedenih matcheva nije izgrađen kako treba. Sama najava trostrukog main eventa je glupost. Prvo je WrestleMania imala više tih main eventova, što je bilo ok jer je Manija, ali WWE je to počeo raditi sa svakim mogućim showom da je postalo otrcano.

wwe-survivor-series-logo

2. Saznali smo kako će Survivor Series trajati 4 sata ove godine. Dobra ili loša odluka?

Alen Butumović: SummerSlam do sada nije uspio s četverosatnim formatom, niti ove niti prošle godine, ali s obzirom da će ovogodišnji Survivor Series imati čak tri eliminacijska meča, mislim da je ovo čak i solidan potez. Sve ćemo vidjeti kada se stvari odviju i koliko će taj jedan dodatni sat utjecati na minutažu mečeva, ili će on služiti zbog toga da imaju neke posebne gostove, bendove ili štogod.

Emir Ahmethodžić: Mislim da je previše. Ako budu koristili i prvake u elimination matchevima, onda će imati manje matcheva nego bi inače imali, a ako ne budu koristili prvake, onda će eliminacijski matchevi biti smiješni i pri tome bi trebali imati oko 13-14 matcheva. Pretjerano je to. Ako bude 4 sata kvalitetne akcije, onda bi ipak trebalo biti jako dobro, samo što sam prilično siguran da neće sve to vrijeme ispuniti kvalitetnom akcijom.

001_raw_02012016ej_0048-136480858-1466041061-800

3. Lesnarov segment s Raw-a nije baš bio dobro odrađen po mnogima, a kako se vama dopao?

Alen Butumović: Nimalo mi se nije dopao. Koliko plitak netko mora biti da odluče vratiti Lesnara na Raw koji je u njegovom rodnom gradu i onda sa sigurnošću vjeruju kako će publika biti protiv njega, a da će navijati za Goldberga. To je bila kritična odluka dati nam takav segment u Lesnarovom gradu, a na kraju su se i sami u to uvjerili te su čak morali završiti segment prije reda. I onda je Vince McMahon bio bijesan zbog toga, a sam si je kriv.

Emir Ahmethodžić: Najgori promo godine. Lesnar je samo stajao tamo nezainteresiran, gledajući Heymana kao da ga požuruje da završi s ovim pa da može kući. Heyman je slijedio standardni kostur svojih promoa i nije rekao ništa novo, a onda je uslijedilo ono najgore kada je Heyman blatio publiku zbog toga što cheeraju Goldberga, iako su to radila možda trojica likova u publici, a ostatak arene chantao za Lesnara. Sve je ispalo tako neprijatno, Heyman je nastavio po skripti ignorišući publiku dok je i njemu sve do dodijalo i jednostavno je prestao. Ne znam kakav idiot moraš biti da napišeš takav promo za Raw u Minnesoti. Zašto bi booali čovjeka kad je i on sam iz Minnesote. To se neće desiti i morali su biti svjesni toga.

becky-lynch-new-smackdown-womens-champion

4. Glasine kažu kako Kevin Dunn ne želi dati Becky Lynch mnogo vremena na mikrofonu zato što mu se ne sviđa njen akcent te zbog toga u budućnosti neće toliko mnogo govoriti. Ima li to ikakvog smisla?

Alen Butumović: Povraća mi se na ovo, ne znam koliko taj čovjek može biti više užasan. WWE te internacionalna kompanija, imaju kečere iz cijeloga svijeta i onda očekuju od svakog da priča savršenim američkim naglaskom? To je naprosto nevjerojatno. Jedva čekam da Nakamura dođe na glavni roster, sigurno neće dobiti niti sekunde na mikrofonu, a pokazao da je u NXT-u može sam nositi segmente u ringu. Da se vratim na temu, meni osobno njen naglasak nimalo ne smeta nego mi je baš fora i drugačiji, ali kad si drugačiji u WWE-u, onda to nije dobro za tebe.

Emir Ahmethodžić: Alvarez je to prenio, i iako nije još 100% potvrđena priča, Becky je na svom twitteru postavila kratki “prijevod” svog promoa sa SmackDowna za one koji je nisu razumjeli – očito nekome namijenjujući ovaj post. Ako ovo jeste istina, onda je to samo još jedna smijurija u konstrukciji Kevina Dunna. Za mene je Becky jedna od najboljih govornica u kompaniji uz Charlotte i heel Sashu. Djevojka ima intenzitet u svojim promoima i djeluje potpuno iskrena, a povrh svega toga – bavila se glumom svojevremeno, tako da zna šta radi u polju promoa. Dunn je imao historiju nepodnošenja jakih akcenata, što je izrazio tako što je mislio da je bolje da sklone Jima Rossa sa Rawa. Ukoliko želite da WWE bude svjetska kompanija kakvom ju proglašavate, onda morate biti spremni na ovakve stvari. Becky nije kao Nakamura koji ne zna pričati engleski, ona ima jak irski akcenat, ali je u potpunosti razumljiva dok priča. Nije kao da priča poput Brad Pitta iz Snatcha.

kevin-owens-defending-the-wwe-universal-championship-against-jericho-and-rollins

5. S obzirom na njegov dosadašnji booking kao prvak, mislite li da je Kevin Owens novi Seth Rollins iz 2015.?

Alen Butumović: Lako moguće ako ovako nastave. Rollins je uz sebe imao Stephanie, Triple H-a i Kanea, a kod Kevin Owensa je Jericho u ulozi u kojoj je Kane bio kod Rollinsa, sve ostalo je isto. To je pokazatelj da ne znaju izgraditi heel prvaka. Zapravo, Raw ne zna. SmackDown očito zna pošto je Styles kao negativac sto puta bolji prvak u ovom trenutku.

Emir Ahmethodžić: O, da. Rade istu grešku s njim kao i sa Rollinsom prošle godine. Ne mogu živjeti a da nemaju slabog heel prvaka. Najgore je što je Owens imao gimmick uništavača u NXTu i ima izgled kao medvjed s kojim se ne bi trebao zamjeriti, tako da kada ga Rollins pina zajedno i istovremeno sa Jerichom na Rawu, onda djeluje potpuno nekarakteristično za nekoga takvog.

hiac-1476785323-800

6. Na skali od 1 do 10, kolika je vaša zainteresiranost za sutrašnji Hell in a Cell PPV?

Alen Butumović: 4 – Nisam pretjerano zainteresiran za PPV zbog toga što su Rawovi u zadnje vrijeme užasni i načini na koji su došli do svih HIAC mečeva su stvarno loši. Imam malo nade u sve to pošto je ovo Hell in a Cell i vjerojatno ćemo vidjeti pokoji dobar trenutak i dobar meč, ali da osjećam nekakvu uzbuđenost, ne baš.

Emir Ahmethodžić: oko 5/6. Bit će dobrih matcheva gotovo sigurno, ali je build jako loš. Nisam zainteresiran niti za jedan match u pogledu razvoja priče.

no-way-jose

7. No Way Jose je ovotjedni hrvač tjedna. 

Alen Butumović: Kada sam vidio da će on debitirati, nisam polagao toliko nade u gimmick pošto je on bio sličan onome koji je imao Adam Rose, a svi znamo kako je on prošao. No, Jose za sada odlično odrađuje svoju ulogu. Publika ga obožava, ali je zapravo i zabavan u ringu, pruža nam dobre mečeve, solidan je i na mikrofonu, a i nije bookiran kao nekakva šala ili netko tko ne predstavlja nikakvu prijetnju. Ipak, pretpostavljam da će se to promijeniti kada Jose dođe na glavni roster pa kada Kevin Dunn kaže da mu ne sviđa njegova kosa i odluči ga ne stavljati na TV.

Emir Ahmethodžić: Mislim da je sasvim ok. Može poslužiti na glavnom rosteru, mada mu ne predviđam mnogo u pogledu titula. Svidio mi se kada je pokazivao intenzitet u onom rivalitetu a Ariesem prije par mjeseci, i u ringu je tada bio solidan. U zadnjih par mjeseci nisam gledao NXT zbog obaveza, tako da ne znam šta se tačno s njim dešava sad, ali bi se trebao okrenuti toj ozbiljnijoj strani malo više.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "Komentatorski stol – Stil odijevanja"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*