Komentatorski stol – Šišanje

Bilo je to subotnjeg dana 2018. godine. Jedan od urednika ProHrvanja je išao na šišanje. Sigurno se pitate kakve to veze ima? Pa ljudi svako malo idu na šišanje, po čemu je ovo posebno. Nije, čak ni najmanje. Čak nije važno niti koji je urednik išao. Važno je samo da nismo imali pametniju ideju za ovotjedni uvod (‘ajmo se ne zavaravati, koliko često imamo pametnu ideju), pa smo uzeli prvo glupsot koja nam je pala na pamet.

1. Postoje glasine kako bi main event WrestleManije čak mogao bit tag team meč između Ronde i Anglea protiv HHH-a i Stephanie. Vaše misli o tome?

Alen Butumović: Užasna, grozna odluka. Mislim, to bi bilo užasno. Ovo neće biti meč koji može biti dostojan main eventa WrestleManije. A imaju tako jednostavnu odluku staviti Stylesa i Nakamuru i oni moraju komplicirati. Ja ne znam stvarno. Ako se na ovo odluče, radije bih gledao Mahala onda. Dobro, možda ne baš njega, ali ono, dajte nam više jednom što želimo. Idite na sigurno. Nije tako teško.

Vedran Karlić: Ovo je toliko grozno i glupo da je lako moguće istinito. Al’ ne daleko od nekog iznenađenja. Pa zadnjih godina jedino HHH ima poseban ulaz, tako će u njihovom umu oo biti dostojno finala najveće scene. Super… To nije način na koji će casual fanovi krenuti gledati program na redovitoj bazi. Dok oni lojalni, jedan po jedan prestaju.

2. Kakva vam je zainteresiranost za Fastlane PPV ove nedjelje? 

Alen Butumović: Poprilično mala. Čak i ako card nije brutalno loš, mislim kako će biti zanimljivih mečeva, SmackDown je stvarno stao na kočnicu po pitanju bookinga. Iskreno ne znam koji može biti razlog njihovog drastičnog pada u kvaliteti. Uvijek govorim od PPV-a do PPV-a kako bih volio da se to promijeni i gotovo nikad ne bude tako. Nadam se da će barem na tren nakon Fastlaneu malo sagledati stvari i krenuti graditi mečeve kako bi i trebalo.

Vedran Karlić: Da nema naše kockarnice ne bih niti znao da je ovog vikenda. Plus, imam osjećaj da niti jedan meče neće imati novog prvaka. Vjerojatno se varam, čisto zbog razmišljanja ‘trebamo imati jednog novog prvaka kako bi bili nepredvidljivi’.

3. Za koga biste željeli da bude pobjednik New Japan Cupa i tako ode na Okadu? 

Alen Butumović: Prvobitno sam navijao za Ishiija, ali je ispao. Sad nisam niti siguran što bih želio vidjeti. Elgin bi bio dobar tranzicijski izazivač za Okadu i mogli bi imati dobar meč. Sabre je isto netko tko spada u tu kategoriju. E sad, potencijalna prijetnja je Ibushi, a onda u gornjoj skupini su Naito i Tanahashi. S obzirom da mislim da idu na tranzicijskog izazivača mislim da njih dvojica otpadaju. Ne znam niti sam. Možda bi bilo najbolje da Elgin uzme.

Vedran Karlić: Elgin ili Tanahashi. Ovaj potonji zbog rekorda koji će biti ugrožen. Premda, Toru Yano je osoba za koju navijam. Znam, neće osvojiti, niti izazvati, a kamo li osvojiti pojas.

4. Polufinalisti 205 Live turnira su poznati – Ali, Alexander, Strong i Gulak. Jeste li iznenađeni ovim imenima? Tko bi mogao osvojiti sve ovo? 

Alen Butumović: Jako mi se sviđaju polufinalisti. Ponajprije Gulak, za kojega nikada ne bih očekivao da će se probiti toliko, ali mi je drago da su ga napokon shvatili ozbiljno i da žele da nešto od njega bude. Drugo iznenađenje je Strong. Ne bih imao ništa protiv da netko od njih osvoji turnir i titulu.

Vedran Karlić: Ne. Stavi hrvanje na prvo mjesto i to je otprilike to. A ne Enzo koji je bio rak divizije.

5. Kenny Omega se pojavio na sinoćnjem ROH PPV-u isprva obučen u medvjeda i napao Codya. Kako vam se svidio segment? 

Alen Butumović: Još nisam pogledao PPV, premda planiram u idućih nekoliko dana, ali segment sam pogledao i jako mi se svidio. Ovakvi segmenti znaju biti vrlo škakljivi, pogotovo u kompaniji koja se zove WWE, no mislim da je ROH to odigrao sjajno i reakcija publike uz to je bila maestralna.

Vedran Karlić: Kako dobro grade ovaj rivalitet, zbilja je sjajan. Ako vas priča zanima imate razloga gledati i NJPW i ROH. Niti jedna kompanija nije izvisila.

About the Author

Vedran Karlić
Glavni urednik, ljubitelj video igri, sporta i matematike.

Be the first to comment on "Komentatorski stol – Šišanje"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*