Komentatorski stol – Silverstone

Povodom današnje sjajne utrke F1, koja nema nikave veze s wrestlingom, oslučili smo staviti to kao naslov ovotjednog broja. Al’ budimo realni, kao da naši naslovi ikada imaju smisla? 🙂

Prema informacijama koje dolaze, ROH i Impact su imali događaje koje su itekako podbacili po pitanju prodaje. Koliko je ovo utjecaj njihovog proizvoda, a koliko stvaranje nove velike sile u Sjevernoj Americi?

Alen Butumović: To je jednostavno stvar loše reputacije. Za ROH je već jasno da im je produkt duže vrijeme katastrofalan i da im je posjećenost na TV tapingu i sličnim eventima grozna, stoga brojka od samo nešto više od tisuću prodaja me ne iznenađuje. Očekivao sam ipak više malo za Impact jer su u zadnje vrijeme na dobrom glasu i definitivno imaju kvalitetan produkt, ali izgleda da su sve one godine bivanja na crnoj listi fanova wrestlinga učinile svoje. Mjesec dana dobrog TV-a i jedan dobar PPV nažalost ne može popraviti stanje koje je godinama bilo užasno. Ali ako nastave ovako brojke će se sigurno popraviti. Ovo ih ne smije demotivirati.

Vedran Karlić: Impact ima problem reputacije, koja je godinama takva. Pa pogledajte i u zadnje vrijeme, kada se nešto dogodi, čak i kada je izvučeno iz konteksta, udara se po Impactu, čak i ako nisu krivi. Na žalost, sve se to odrazi na konačni proizvod. Card je izgledao dobro, nism uspio do kraja odgledati, no ono što sam vidio je bilo dobro. Problem je što nitko nema ideje koliko će dugo biti dobro. Svi su se već opekli uz Impact (tada TNA) toliko puta. ROH je pak druga priča, ušli su u neku rupu bez dna iz koje nikako izaći. A imaju ljude s kojima bi mogli raditi jako zanimljive događaje.

Jeff Hardy je imao nove bliske susrete. I dok bi bila vijest da je to bilo sa vanzemaljcima, opet je to bilo s policijom. Vraća li nam se stari i problematičan Jeff?

Alen Butumović: Ako opet uroni u probleme s alkoholom i možda čak i drogom, tko zna hoće li se izvući. Ovaj incident je samo pokazao kako njegova sklonost ka tome nije prestala i kako je to i dalje kod njega prisutno. A to baš i nije dobar znak. Nadam se da će sve biti u redu s njim.

Vedran Karlić: Ja se moram zapitati koliko je ovo do njega, a koliko je do prekrcanog rasporeda koji WWE ima. Kada si stalno na putu, kada svaki dan imaš mečeve, kada ne vidiš familiju neko vrijeme, kada si usamljen, depresivan, ili nešto deseto, alkohol može biti prilično brz izlaz koji ti dugoročno više šteti nego pomaže.

Krenuo je G1 u Japanu. Koliko dobre mečeve očekujete?

Alen Butumović: Za sada sam vidio dva odlična meča, s tim da nisam do kraja pogledao treći dan. Početak je bio okej, ali očekujem da to postane još bolje kada malo uđu u ritam za par dana. Bit će fantastičnih mečeva zasigurno. Toliko je dobrih kombinacija ove godine da će nešto morati pogoditi.

Vedran Karlić: Zapravo ih ne očekujem puno sada u startu, puno više tamo pred kraj. Turnir je krcat i ne treba nam da je svaki meč klasik, pošto bi htjeli da ti wrestleri ne izgube dvije godine života u devet mečeva.

Koliko je ovo zanimljivo vrijeme u wrestlingu, kada sve kompanije imaju neka (dobra ili loša, kako tko) događanja?

Alen Butumović: Pa evo, ovaj vikend je recimo turbo zanimljiv. Jučer Climax i danas Climax. Sinoć Evolve i Fight for the Fallen, a večeras Extreme Rules. Većinu toga sam odgledao, ali planiram sve. Ima toliko stvari trenutno u wrestlingu da je jednostavno teško gledati sve. Ali tako treba i biti. Tako si svako može izabrati da gleda ono što želi.

Vedran Karlić: A kako bih komentirao? Odlično za wrestling što ima toliko toga, zato što ljudi mogu birati što će gledati.

About the Author

Vedran Karlić
Glavni urednik, ljubitelj video igri, sporta i matematike.

Be the first to comment on "Komentatorski stol – Silverstone"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*