Komentatorski stol – Sezona pojačanog pisanja

WrestleMania tjedan je i primijetili ste sigurno da se ProHrvanje aktiviralo i ubacilo u neku turbo veliku brzinu po pitanju pisanja. Imamo i previewe, recenziramo razno-razne showove, svašta pišemo, tako da se nadamo da nam nećete zamjeriti ako odradimo jednu light verziju Komentatorskog stola.

WrestleMania je vikend, tako da osim WWE showova imamo i hrpu ostalih indy showova. Jedno pitanje u globalu – koji vam je meč ili show najiščekivaniji van WWE-a, jeste li što pogledali i planirate li što pogledati? 

Alen Butumović: WrestleMania vikend uvijek je zabavan, a kad bih imao više vremena gledao bih sve, samo što sada moram malo birati što ću gledati. Pogledao sam već Matt Riddle’s Bloodsport, Evolve 102. Danas planiram gledati dio zajedničkog showa Impacta i Luche Underground, planiram odgledati Mercury Wrestling te planiram nešto od Evolvea 103. Nadam se da ću stići sve. Volim gledati ono što nije WWE, volim vidjeti s čime raspolažu druge kompanije jer ovo je definitivno najvažniji vikend za wrestling u godini. Ako nakon ovog vikenda ne budem živ znajte da sam se predozirao od gledanja wrestlinga.

Vedran Karlić: Kada ne bi bilo razlike u satima gledao bih jako puno toga. Za sada sam samo bacio pogled na Matt Riddle’s Bloodsport i bilo mi je zabavno. Vjerojatno ću puno toga odgledati, ali tek tijekom idućeg tjedna, malo po malo. Svi su se došli pokazati, sada kada je ‘wrestling stigao u grad’, dok se najviše očekuje od same WM. Ima tamo dobrih mečeva, no niti jedan me nije baš kupio. Volio bih da imam nešto veći interesm, no priče nisu bile dovoljno dobre. Ono što je na mom radaru i što me najviše zanima je NXT i Cody vs Omega. Mislim da mi je to meč broj jedan ovog vikenda po pitanju interesa.

Emir Ahmethodžić: Neću uspjeti mnogo toga uhvatiti. Ima podosta obaveza, a to sve ide u kasne sate. Mania, Takeover i ponešto sa ROH, prije svega Cody vs Omega su mi u planovima, kao i neki raniji matchevi koje sam propustio a čuo sam samo najbolje, kao Golden Lovers vs Young Bucks. Ovi su trenutci zbog kojih poželim da sam 5 godina mlađi, pa da stignem na miru rasporediti vrijeme i gledati šta mi se gleda, pobjeći sa predavanja u ponedjeljak i onaj kontrolni iz hemije, sve kako bih stigao pogledati šta god ujutro. Ta vremena su nažalost prošla, ja ih nisam ni najbolje iskoristio, ali neka mlađi fanovi hrvanja iskoriste ovakve trenutke.

Filip Stanković: Ima stvarno jako dobrih eventa ovaj tjedan. Nedostatak vremena mi uvelike odmaže. Showovi tipa Lucha Undergorund vs Impact, CZW show,Matt Riddle’s Bloodsport, Evolve 102 su itekako vrijedni gledanja. Supercard of Honor ću definitivno pogledati iza Nedjelje, card izgleda predobro. Svim wrestling fanovima su oči uprte u Cody vs Omega meč.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "Komentatorski stol – Sezona pojačanog pisanja"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*