Komentatorski stol – Rukomet

Ovih dana rukomet je glavna tema u medijima diljem regije. I dok jedni slave uspjehe drugi kritiziraju neuspjehe svojih reprezentacija. Do tada, mi pišemo o wrestlingu.

1. Glasine su kako su mnogi hrvači iz WWE-a tražili otpust iz kompanije ili najavili kako će otići, među kojima su Revival, Dolph Ziggler, Mike i Maria Kanellis. Je li ovo početak vala odlazaka?

Alen Butumović: Pa sigurno da ako krenu s odlascima, da će to potaknuti i neke koji su se možda premišljali. Ali ne bih volio da svaki WWE isprdak poput Mikea Kanellisa misli da može otići u AEW samo tako. Isto tako ne bih volio da AEW postane mjesto koje skuplja doslovno sve one koji izađu iz WWE-a. Prvi ti zasluži to mjesto i pokaži se da si dobar negdje drugdje.

Vedran Karlić: Možda nije početak vala odlazaka, ali je svakako jasno ukazivanje na nezadovoljstvo pojedinih ljudi, a to bi moglo biti zarazno i proširiti se na ostatak rostera. Pogotovo ako odu i naprave nešto. No sve je to za sada rekla kazala. Vidjet ćemo što će biti.

2. Za Raw je najavljen tag meč gdje će se sukobiti Natalya i Ronda protiv Banks i Bayley. Kakvo je po vama stanje ženske divizije na Rawu?

Alen Butumović: Kao da gledam jedan te isti meč već tjednima ili čak mjesecima. Više ni ne znam tko je s kim dobar. Nemam ni volje to sve upratiti ili zapamtiti kako bi znao da ovaj meč ima logike kada se najavi. Jer po meni nema baš, no dobro.

Vedran Karlić: Divizija je gotovo beznačajna. Ako nisi u borbi za titule ne postojiš.

3. Za SmackDown je pak najavljen 2/3 Falls meč Almasa i Reya. S obzirom na kvalitetu prošlotjednog meča, očekujete li još bolje izdanje ovaj puta?

Alen Butumović: Možda malo požuruju s ovime. Trebali su možda ipak izgraditi ovaj meč a ne staviti meč za mečom u dva tjedna jer ipak ovaj prgoram zaslužuje nekakvu priču. Mada ja vjerujem da je ovo tek predigra i da njihov pravi program tek dolazi. A za ovo nema dvojbe da će biti fantastičan meč.

Vedran Karlić: Očekujem, ali ovo je prebrzo. Ovo je trebao biti PPV meč.

4. Bobby Lashley novi je IC prvak. Dobra ili loša odluka?

Alen Butumović: Na papiru jako loša jer Lashley je po meni grozan otkako se vratio, ali vidjet ćemo. Možda je ovo dobro za Rollinsa i Ambrosea koji mogu nastaviti feud bez titule na liniji.

Vedran Karlić: Nekako imam osjećaj kako nas čeka meč s puno ljudi za IC titulu na WM tako da nije važno tko uđe s titulom na WM. Al’ realno, nema program koji me zanima dok je Lashley prvak. Zanimao bi me onaj s Lesnarom, al’ da je Lashley bio predstavljen kao opasnost, no nije.

5. Finn Balor zamijenit će Strowmana u borbi protiv Lesnara za Universal titulu. Ima li Balor ikakve šanse ovdje?

Alen Butumović: Ja mu dajem vrlo male šanse, ali bilo kakva šansa protiv Lesnara je dobra šansa. Tako bih volio da nas jednom pozitivno iznenade i naprave nešto kako treba, a stavljanje titule na Balora, odnosno skidanje titule s Lesnara prije WrestleManije je itekako dobra odluka. Makar Balor nije mnogo toga pokazao protekle godine, svejedno bi bio po meni možda i prvi pravi Universal prvak kojeg smo imali.

Vedran Karlić: Bojim se kako nema. Premda bih volio da skinu titulu s Lesnara.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "Komentatorski stol – Rukomet"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*