Komentatorski stol – Ribnjak

Jel volite pecati?

1. AoP novi su Raw Tag Team prvaci. Ima li ikakve nade, vjerojatnosti, mogućnosti da ova njihova vladavina bude barem solidna? 

Alen Butumović: Nemam nade, mogućnosti ima, a vjerojatnost je mala. Barem ako ćemo suditi po bookingu nekoliko posljednjih Raw Tag Team prvaka, ali isto tako i po bookingu AoP-a otkako su došli na glavni roster. Već smo na lošem startu. Od svih mogućih načina kako na dominantan način osvojiti titulu kako to priliči ovim momcima, oni su to napravili na najjadniji način mogući.

Vedran Karlić: Kada tim koji bi trebao biti napravljen kao dominantan dobije titulu nakon tko zna koliko mjeseci od debija, bez da je išta pametno radio u međuvremenu, i to u hendikep meču, onda mi je interes nikakav. Mogu li imati dobru vladavinu? Naravno, mogu je svi imati, ako bookeri imaju mozga.

2. Kako vam se za sada čini Rollins/Ambrose program? 

Alen Butumović: Za sada polako idu, valjda imaju razlog za to. Volio bih vjerovati kako ovo žele odužiti za WrestleManiju, ali bit ću zadovoljan barem ako budu imali veliki meč na Royal Rumble PPV-u. Na TLC-u će ga isto zasigurno imati.

Vedran Karlić: Ne pretjerano dobro, odugovlače razlog napada, što mi izgleda na to da nemaju konkretan razlog nego samo kupuju vrijeme. Program mi previše liči na isti onaj kojeg su imali prije par godina, koji je imao potencijala biti odličan, a ostao kratak. I kada kažem ne pretjerano dobro, više mislim na to koliki je plafon ovakvog programa, trenutno nisu ni blizu tome.

3. Miz i Bryan bit će kapetani SmackDown tima, a već smo i vidjeli razvoj te situacije. Kako vam se čini to njihovo moguće prijateljstvo, je li ovo možda početak Mizovog face turna u kojem je bilo nešto šušura?

Alen Butumović: Moglo bi se desiti svašta, ono što sam ja vidio u utorak bilo je solidno i zanimljivo te definitivno nešto drugačije. U svakom slučaju bolje da se događa nešto nego da se ne događa ništa jer ovaj period gdje idu na Raw vs SmackDown build obično se ništa ne događa dok jedan brand ne napravi invaziju na drugi. Tako da je ovo definitivno dobro.

Vedran Karlić: Aštajaznam… Meni to izgleda kao WM program, što znači da će biti nekih trzavica između njih. Te ako planiraju da Miz bude face, nadam se da nemaju rak mozga u kojem misle kako će pomoći da DB bude heel.

4. Wrestle Kingdom 13 već ima poprilično osebujan card, kako vam se čini? 

Alen Butumović: Gotovo svi mečevi izgledaju kao potencijalno vrlo dobri ili fantastični mečevi. Tako da sa sigurnošću mogu potvrditi da nas čeka jedan izuzetno uzbudljiv i kvalitetan show. Jer kada to WK nije bio?

Vedran Karlić: Datum je već zaokružen na kalendaru i sada se samo čeka da dođemo do toga. Najavljeni mečevi izgledaju dobro, a vjerojatno nas čeka barem još jedan zanimljiv meč kojeg tek trebaju najaviti. Kao i uvijek, WK je odličan start nove kalendarske godine.

5. NXT UK počeo je emitirati dvije epizode tjedno, što znači da ih gledamo dva sata srijedom navečer. Dobra ili loša odluka?  

Alen Butumović: Za mene loše, čak iako postoje neki relevantni razlozi za ovo koji se tiču samog problema oko usklađenosti, ali tko im je kriv. Mislim da će ovo odbiti svakog onog tko bi htio gledati ovo jer srijedom imate uz dva sata NXT UK-a jedan sat običnog NXT-a i 205 Live. Pa tko voli neka izvoli. Ja ću se samo zadržati na običnom NXT-u, ostalo neću pratiti ne zato jer mi se ne sviđa to nego jer ne želim se opteretiti.

Vedran Karlić: Nemam pojma, nisam gledao, nisam siguran hoću li. Jednostavno nemam vremena niti volje uguravati to u svoj raspored.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "Komentatorski stol – Ribnjak"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*