Komentatorski stol – Retrospekcija

Volite li se rado prisjećati nekih prošlih trenutaka?

1. Stephanie ima ogromnu najavu koju će otkriti u ponedjeljak na Rawu. Što mislite o čemu se radi? 

Alen Butumović: Već se šuška o tim timskim titulama za cure, neki već i znaju da će biti bijele, pazite to. Sve u svemu, što bude da bude neka bude. Nemam neko posebno očekivanje ili želju kad nisam više siguran što WWE može napraviti kako treba, a što ne. Volio bih da titule znače nešto puno za cure, ali tko to zna.

Vedran Karlić: Izgleda da su ženske tag tim titule. Ali dal’ je zaista važno? Pa što mogu napraviti da naprave proizvod boljim? Sve što rade čine ga lošijim i teško gledljivim, barem meni. Ako najave ženske tag tim titule to neće ništa popraviti.

2. Slammiversary je rasprodan, veliki uspjeh za Impact? Jeste li uzbuđeni za taj show koji će se desiti u nedjelju? 

Alen Butumović: Iako se ne radi o nekoj ultra velikoj brojci sasvim sigurno, ovo je velik uspjeh za Impact ako uzmemo u obzir da je u Kanadi. Treba ići korak po korak, očito su s ovime zaista pogodili ako je show rasprodan. Za show nemam neko uzbuđenje, ali ću ga naravno pogledati i vidjeti s čim raspolažu. Nadam se kvalitetnom showu.

Vedran Karlić: I jesam i nisam. S jedne strane mi je drago što Impact ima neku novu direkciju koja donosi neke pomake, s druge strane nisam pošto ga ne gledam redovito. Ali ovo je svakako dobro za njih. Nadam se kako će dostaviti kvalitetan show.

3. Meltzer je dao 5 zvjezdica meču s tjedne epizode NXT-a od prije par tjedana gdje su se borili Bate i Seven protiv Undisputeda. Malo neočekivano? Uz to su i nakon 4 dana Climaxa pale i tamo već dvije petice. 

Alen Butumović: Ovo s Climaxa me ne iznenađuje, ne bih se čudio da ih bude 10 do kraja turnira. Ovaj s NXT-a me čudi. Neću reći da je potpuno nezasluženo ili zasluženo, ali svakako nisam očekivao ovo. Ali da je meč bio sjajan bio je i svatko bi ga trebao pogledati.

Vedran Karlić: Prvo napomena, nisam stigao vidjeti niti jedan spomenuti meč. No treba sagledati stvari, Climax svake godine donese nekoliko vrhunskih mečeva, dok je NXT jedino mjesto u WWE brandu koje redovito dostavlja kvalitetu po pitanju wrestlinga, i to već nekoliko godina. Tako da to ne treba biti neko veliko iznenađenje. Možda je malo što je to bilo na tjednoj epizodi, ali to je u konačnici ono što svi tražimo. Ako se to može dogoditi na bilo kojoj epizodi, onda postoji razlog da redovito gledam.

4. Tko će pobijediti sljedeći tjedan u meču između Reignsa i Lashleyja i otići na Lesnara? 

Alen Butumović: Trebali su de facto proglasiti Lashleyja pobjednik budući da je pobijedio Reignsa samo noć prije, to bi bio odličan booking. Ne gleda mi se još jedan njihov meč. Premda bi bilo fora da vidimo triple threat, možda meč tako bude bolji. Tko će ga znati.

Vedran Karlić: Ne znam tko će dobiti, ali znam tko će izgubiti – gledatelji.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "Komentatorski stol – Retrospekcija"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*