Komentatorski stol – Reciklaža

Reciklaža je jedna od veoma važnih stvari, koja mora postati još važnijom. Iskorištavamo ovaj planet na sve načine, trebamo mu pomoći. Bolje da novi papir nastaje iz reciklaže nego iz rušenja stogodišnjihšuma. Ili da plastika postaje nova plastika, a ne otpada koji je jako teško razgraditi.

1. Raw je ovaj tjedan bio na oštrim kritika čitavog fanbasea, čitavo vrijeme nizale su se samo negativne kritike. Ima li pomoći tome brandu? 

Alen Butumović: Pa ako će ovako nastaviti tu pomoći nema. Show tone sve dublje iz tjedna u tjedan i kad misliš da su dosegli apsolutno kreativno dno, oni opet sami sebe premaše i dostave još lošiji show. Problemi su mnogi, vjerojatno bi trebao čitav članak da se to opiše a ne samo jedno pitanje, ali krenuvši od toga koliko traje pa sve do toga da uopće nemaju zvijezdu na svom rosteru, zaista ništa ne stoji nimalo dobro.

Kristijan B: Opravdane kritike. Pa evo samo pogledajte na našem forumu koliko je tjednih pobjeda uzeo RAW, a koliko SmackDown. Iskerno RAW mi se uopće ne sviđa. Niti imaju relevantne hrvače, niti zanimljive priče, svaki tjedan isti mečevi. Pitanje je samo dokle više? I onda još na SurvivorSeriesu RAW pomete SmackDown, kao da mi ne znamo kakav je RAW, pa nam hoće reći gledajte ovo ovo je bolje. Ne, nije. Niti će biti dok se stvari drastično ne promijene.

Vedran Karlić: Ima. Zove se otkaz svima koji su radili na produkciji istoga i zapošljavanje novih ljudi. Ljudi koji vole wrestling.

2. Priča se kako bi Aleister Black mogao na main roster. Što mislite o tome? Je li pravo vrijeme? Na koji brand? Tko bi mu bio najbolji prvi protivnik ondje? 

Alen Butumović: Pa ono, po meni je svejedno zapravo hoće ga poslati sada ili za 4 mjeseca, mislim da je već postigao dosta u NXT-u i da je s te strane spreman za glavni roster. Problem je naravno kao i kod svih što je sudbina NXT-ovaca na glavnom rosteru uglavnom loša. Nadam se da se to s Blackom neće desiti, stavite ga na SmackDown i odmah u startu imate main eventera koji bez problema može konkurirati za glavnu titulu.

Kristijan B: Žao mi je što će NXT izgubiti ovako veliku zvijezdu, a očekujem da će ga na main rosteru bookirati prilično loše, iako to ne zaslužuje. Bojim se da će završiti kao Almas.

Vedran Karlić: Dokle god je ovakvo stanje na main rosteru, onda svatko tko prelazi na main roster zaslužuje minutu šutnje, pošto će raditi više gluposti nego wrestlinga. Black bi se mogao naći u tom krugu, nije veliki ni jaki. A talentiran je. No i mnogi drugi su koji su prešli iz NXTa na main roster, samo pogledajte zadnjih nekoliko prvaka kako je prošlo i koliko su danas važni.

3. Kako vam se za sada čini card za TLC? 

Alen Butumović: Postoje dva meča na cardu za koje sam siguran da ih ne želim gledati, a to su meč za Raw Women’s titulu te ovaj Lashley/Elias meč. Ta dva meča apsolutno ne mogu podnijeti. Ostalo sve izgleda u najmanju ruku solidno, s tim da nešto više očekujem od Stylesa i Bryana, Ambrosea i Rollinsa te meča za SD Women’s titulu. Mogao bi nas čekati dobar PPV ako ćemo optimistično gledati na stvari.

Kristijan B: Ima zanimljivih mečeva kao što su AJ Styles protiv Daniel Bryana i meč za SmackDown žensku titulu, ali u principu dosta WWE-ovih PPV-ova na papiru izgleda dobro. Žao mi je što Ambrose i Rollins nisu dobili neku stipulaciju.

Vedran Karlić: Solidno. Premda mislim kako bi mogli imati previše gluposti zbog same stipulacije PPVa. Ovo je show gdje vidim ‘e mogli bi napraviti DQ’, skoro u svakom meču.

4. Nakon što je Evolve najavio kako će LAX iz Impact sudjelovati u meču u kojem su Street Profitsi iz NXT-a, Impact je odlučio svoj tim povući te je prekinuta suradnja između dvije strane. Što vi mislite o tome? 

Alen Butumović: Ja neću ovdje biti kompletno negativan prema Evolveu. Impact je pustio isprva da LAX ide na Evolve show, iako zna da je Evolve u zadnje vrijeme debelo pod okriljem WWE-a i da bi tu moglo biti svašta. Tek kad su najavili da će LAX ići na Profitse, onda su se odlučili da povuku LAX sa showa i to su čak napravili preko njih, nisu sami poslali izvještaj i rekli kakva je stvar. Što bi značilo da njima zapravo nije bilo bitno što je Evolve pod okriljem WWE-a, oni bi njih pustili da nastupaju u slučaju da ih Evolve nije upario s Profitsima. Ali da, Evolve je trebao izbjeći takvu situaciju, ne dopustiti da ikako dođu u kontakt ta dva tima jer znaju da bi moglo biti problema.

Kristijan B: Evolve mora znati s kim ima posla. Niti bi WWE htio raditi s Impactom, niti bi Impact s WWE-om. Evolve ima tu sreću da im NXT posudi neku njihovu zvijezdu tu i tamo, ali onda ima ovakvih problema s drugim kompanijama. Ja sam siguran da je LAX trebao izgubiti od Street Profitsa, ali Impact to nije htio dopustiti.

Vedran Karlić: Evolve je postao WWE krilo. Mnoge indie zvijezde su otkazale svoje nastupe nakon što ih je WWE potpisao, nekada sada i oni povezani s WWEom vide kako je to kada i ona druga strana otkaže.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "Komentatorski stol – Reciklaža"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*