Komentatorski stol – Prve pahulje snijega

Danas kad sam se probudio potpuno neočekivano sam kroz prozor ugledao snježni pokrivač koji se stvorio preko noći, a govorimo tek o početku mjeseca prosinca/decembra. Što nam možda daje i nadu da ćemo nakon dosta dugo vremena dočekati blagdane pokriveni snijegom i u čistoj bjelini. A dok se grijete uz peć i šalicu čaja, pročitajte naš komentatorski stol.

1. Sljedeći tjedan će se NXT po prvi puta prikazati na USA Networku kao dio WWE tjedna. Ako bude dovoljno velika gledanost, WWE će razmotriti ideju da za stalno presele NXT TV na USA. Sviđa li vam se ta ideja?

Alen Butumović: Koliko možda to na neki način bilo dobro za NXT, iskreno bih najviše volio da ovo ostane isključivo WWE Network produkt. Mislim da je ovo bolje i za njih jer je NXT jedna od gledanijih stvari na Networku, tako da im ne bi išlo u korist da sami sebi to oduzmu. NXT je sasvim dobro pokriven i ovdje gdje je.

Filip Stanković: Svejedno mi je, samo se nadam da gledanost neće opasti.

Emir Ahmethodžić: Meni je to ok. Ne vjerujem da će se nešta značajno promijeniti po pitanju programa.

2. Ako bi NXT ikada išao na USA Network, to će biti zbog toga što će htjeti Raw skratiti na dva sata, s obzirom da WWE ima ugovor sa USA Networkom koji im dopušta pet sati programa tjedno. Biste li voljeli da se Raw onda skrati, a da se uvede u NXT kao taj peti sati?

Alen Butumović: Ovo je možda i jedini razlog zašto bi volio da se NXT prebaci na USA. Jedino da bi Raw se skratio za jedan sat. Tada bi Raw bio puno kvalitetniji nego što je sada sa tri sata. Tako da ako se ikad ovo dogodi, barem ću biti sretan što Raw više neće trajati tako dugo i više neće biti tako mukotrpno gledati ga.

Filip Stanković: Definitivno bi to volio. SmackDown dosta puta ispadne bolji show jer traje kraće i ne moraju kao Raw popunjavati vrijeme sa nekim lošim i nepotrebnim stvarima.

Emir Ahmethodžić: Ovo bi bila dobra opcija. NXT bi ostao isti, samo bi se emitovao na USA, a Raw bi se vratio na dva sata, što može samo popraviti kvalitet showa izbacujući višak. Kako će se samo to dodatno odraziti na CW diviziju, ne znam. Možda njih ovo pogodi zapravo.

3. Najavljeni su neki mečevi za Raw (Joe/Ambrose, Sheamus/Rollins i Reigns/Cesaro) te za SmackDown (Nakamura/Owens). Kako vam se dopadaju?

Alen Butumović: Joe/Ambrose meč čekam već otkako je Joe u WWE-u, tako da se tome meču definitivno radujem. Sheamus/Rollins nije ništa novo, to smo već vidjeli stotinama puta, tako da me to ne zanima. S druge strane, Reigns i Cesaro uvijek pruže odličnu predstavu. Nakamura i Owens su imali zabavnih mečeva do sada, tako da vjerujem kako će i ovaj biti jednako dobar. Ja se nadam kako nas čeka još jedan set zanimljivih epizoda s kvalitetnim mečevima.

Filip Stanković: To su sve 3+* mečevi i radujem im se. Najmanje me zanima Sheamus/Rollins jer smo to već vidjeli dosta puta, a najviše Joe/Ambrose. Njima daj dobru minutažu i dobit ćešmogućnost da imamo odličan meč na Rawu.

Emir Ahmethodžić: Obečavajući matchevi. Jedino me Rollins vs Sheamus ne privlači mnogo, jer je ponovljen match, ali ostalo ima dosta potencijala. Nadajmo se da neće pretjerati sa overbookingom u njima.

4. Sviđa li vam se u kojem pravcu ide WWE s Bryan/Shane pričom. Biste li voljeli vidjeti heel turn Shanea?

Alen Butumović: Nisam za ove feudove između autoriteta, već sam to rekao sto puta za ono što se na Rawu dešavalo sa Stephanie, ali vidjet ćemo što će ovdje biti. Možda ne bude tako apsurdno i očajno izgledalo. Možda će nešto dobro napraviti iz ovoga jer ipak ovdje nemamo Stephanie. Iako bih volio da prođemo bez svega ovoga, dat ću im priliku.

Filip Stanković: Jako lijepo teče priča. Jako me zanima što žele napraviti. Heel turn ne bih htio nikako vidjeti. Shane je jako popularan kod publike kao face i neka tako ostane.

Emir Ahmethodžić: Sviđa mi se kako priča teće. Ima smisla, i ovo je prvi put od brand splita da se zatežu odnosi između njih dvojice, jer je Shanea ponio ponos u bitci protiv Rawa. Bryan je glas razuma, a Shane je počeo gubiti konce, i dobro to izgleda za sad. Vidjet ćemo kuda će ovo ići. Shaneov heel turn je najlogičniji, jer ako planiraju turnati Bryana, niko ga neće booati.

5. Ako morate birati između jednoga što će se dogoditi sljedeće godine, biste li radije voljeli vidjeti ženski Royal Rumble ili ženski Elimination Chamber? 

Alen Butumović: Nisam ni sam siguran, možda Elimination Chamber. Nisam za dva Royal Rumblea u jednoj noći. To mi je previše. Elimination Chamber može biti dosta kvalitetniji meč u globalu, tako da bih to radije gledao.

Filip Stanković: Elimination Chamber jer je to “slabiji” meč od Royal Roumblea. Ženska divizija je katastrofalno korištena ove godine i nije nikako dobro vrijeme za Royal Roumble meč.

Emir Ahmethodžić: Chamber match bi bio zabavan. I izvodljivo je, pogotovo sad kad su transformisali kavez. Rumble bi izgledao kao lakši put, ali sam mišljenja da nema dovoljno jakih zvijezda za Rumble match.

6. Matt Hardy se prošli tjedan vratio u #Woken maniri, a prvo rivalstvo će mu izgleda biti Bray Wyatt. Jeste li zainteresirani? 

Alen Butumović: Segment je izgledao interesantno ali i dalje nisam baš toliko prodan na cijelu situaciju. Ovo bi izgledalo puno bolje da je Wyatt i dalje relevantan u 2017. godini. Nažalost nije. Ali me zanima koliko će izvući iz cijele ove situacije i je li Vince ima toliko povjerenja da je dao Mattu kreativnu slobodu nad svojim gimmickom.

Filip Stanković: Početak je dobar. Zainteresirali su me za feud, ali ne nešto previše. Vidjet ćemo kako će proći prvi feud, pa tek onda mogu nešto više reći.

Emir Ahmethodžić: Bray Wyatt je bukvalno ostao bez ičega. Čovjek će najvjerovatnije izgubiti i ovaj rivalitet, a nakon toga će dotaći samo dno. Mislim, to ga čeka vjerovatno bio feud sa Mattom ili ne, tako da sam za to da se ostvari taj dream match. Malo komedije da se zabavi publika je ok.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "Komentatorski stol – Prve pahulje snijega"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*