Komentatorski stol – Prsten

Još jednom smo zakasnili, ispričavamo se. Evo ovotjednog (odnosno prošlotjednog) Komentatorskog stola.

Goldberg je još jedno postao Universal prvak. Teško je povjerovati da možemo napisati ovu rečenicu u 2020., ali to je tako. Kako vi reagirate na sve ovo?

Alen Butumović: Ma to je strašno. Zaista strašno. Nemam riječi. On će njima možda donijeti pune dvorane iduća tri tjedna i gledanost će možda biti veća za 100 tisuća, ali to i nije neki pomak, pogotovo znajući da će on otići nakon WrestleManije i da je sve ovo bilo prolazno. A zbog te prolaznosti žrtvovali su i Wyatta i praktički čitav roster jer je svatko mogao biti bolji prvak od Goldberga. Jadni mi i jadni oni. Kako je krenulo, hladno ću preskočiti ovogodišnju Maniju.

Vedran Karlić: Dobar dan. Dobar dan. Evo, ja ovdje imam 300 milijuna dolara za jedan show. Super, što želite vidjeti za te novce? Pa ja bih da Ric Flair postane prvak po 17. put, i to da potpuno čisto dobije neku mladu nadu. Neku koja trenutno ima super gimmick i koja je vruća. Možete li mi to ispuniti? Nema problema, želite i da Undertaker napravi isto? Pa kad već nudite, može.

Sada već bivši AEW prvak pak kaže u tweetu iznad kako podržava odluku. Što mislite o tome?

Alen Butumović: Da, Goldberg je novac (iako je i to upitna misao), ali koliko dugo? Najduže tri tjedna. To je problem. Što se oni trebaju hvatati nečega što će im donijeti dobro na duže staze. Ovako će ovo biti samo privremeno i neće im donijeti praktički ništa dobroga. Ne želim ispadati pametniji od Jericha jer čovjek je insajder, on je u tom biznisu, ali iz perspektive jednog fana, ovo je grozna odluka.

Vedran Karlić: Ja se potpuno slažem da je Goldberg novac. Novac danas. No što je s novcem za 10 godina? Isplati li se za par milijuna više sada propustiti desetke milijuna kroz godine koje dolaze? A to bi se moglo dogoditi kada WWE trenutno na rosteru nema nikoga tko je draw, a da nije part timer.

Cena i Wyatt će po svemu sudeći imati meč na WrestleManiji, no Wyatt ulazi u meč bez titule. Ima li ovaj meč važnost koju bi trebao imati? Bi li bilo bolje da je titula na liniji?

Alen Butumović: Deset puta bi bolje bilo da je titula na liniji. Ovako je meč možemo reći nasumično postavljen. Sve dok Fiend ne dadne jasnu poruku zašto želi Cenu na Maniji, ovaj meč nema hypea ni nikakvog posebnog smisla.

Vedran Karlić: Ovo je moglo biti za titulu i bilo bi zanimljivije. A ako Cena dobije, Wyatt treba pod hitno tražiti drugi posao.

Lance Archer debitirat će na ovotjednoj epizodi Dynamitea. Što mislite o tome?

Alen Butumović: Ako je itko prošle godine napravio najveći napredak bez da je promijenio kompaniju u odnosu na godinu prije, onda je to upravo Archer. Fantastičan nastup na Climaxu, fantastični mečevi tijekom čitave godine i definitivno zaslužuje ovakvo nešto. Jedva ga čekam vidjeti u AEW-u i mislim da će im sjajno sjesti netko poput njega.

Vedran Karlić: Dobar dodatak komapniji. Sviđa mi se kao hrvač.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "Komentatorski stol – Prsten"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*