Komentatorski stol – Priroda

Priroda je svuda oko nas. Barem su nas tako učili u školi. Priroda je sve što nas okružuje, sve što vidimo, što osjetimo, što čujemo. I ono što čitamo. Pa tako i ovotjedno izdanje Komentatorskog stol kojeg ćete nadamo se s užitkom čitati.

maxresdefault

1. WWE ima neka razmišljanja o kreiranju ženskog turnira po uzoru na Cruiserweight. Mišljenja?

Vedran Karlić: Nisam upoznat s idejom, niti kako bi ona izgledala, samo znam kako volim turnire i kako puno doprinose kvaliteti nekog proizvoda.

Denis G: Zašto ne, odlična ideja. Ženska divizija bi tako trebala dobiti na važnosti, a mladim curama iz manjih promocija bi ovo bila savršena prilika da pokažu što znaju na “velikom stageu”.

Alen Butumović: Meni se ta ideja jako sviđa, ako mogu napraviti takvu stvar s muškima, zašto ne bi i s ženama. Vjerujem kako ima još odličnih žena u svijetu koje još nisu dospjele toliko do javnosti i nisu našle svoj put u WWE, tako da bi bilo odlično da ih WWE skupi sve na jedno mjesto i dopusti im da pokažu svoj talent, to bi bila prava revolucija ženskog

Emir Ahmethodžić: Zvuči kao dobra ideja. Odličan način za skautanje mladih djevojaka po manje poznatim kompanijama, i način da se neke i u WWEu istaknu.

Rollins

2. Kako bi vi bookirali povratak Seth Rollinsa?

Vedran Karlić: Neću komplicirati, bit ću jednostavan – povratak na Money in the Bank kojeg ujedno i osvaja.

Denis G: Face povratak ili ništa, što više atraktivnih flippy flop poteza i neka ganja neku mid card titulu.

Alen Butumović: Volio bih da se vrati kao pozitivac. Ako Reigns zadrži titulu u svojem rivalstvu protiv Stylesa, onda bi bilo fantastično da on postane negativac u potpunosti, no onda sljedeću večer dolazi Rollins kao pozitivac koji želi vratiti ono što je njegovo, ono što on nije nikada izgubio zapravo, a to je WWE titula. Vjerujem kako bi bio puno bolji kao pozitivac u ovome trenutku, a i ne bi bio žrtva groznog bookinga kojeg je nažalost bio tijekom svoje vladavine s WWE titulom.

Emir Ahmethodžić: Reigns neka postane heel i okupi Bullet Club oko sebe. AJ Styles neće biti uspješan u skidanju Reignsa sa trona i u nastavku će feudati sa Balorom koji bi se do tada pojavio na main roster. Rollins nek se vrati kao face i neka juriša na Reignsa na Summerslam. Nisu imali niti jedan singles match na PPVu do sada, a dva puta kada su trebali su bili spriječeni prvo ozlijedom Reignsa, a onda i Rollinsa. Summerslam je odličan trenutak da se to odradi.

20160510_1920x1080_NXTTakeover_match_samoafinn--2c2a5244e2ed84512690850522b31dd0
3. Najavljen je još jedan Samoa Joe vs Finn Balor za Takeover, dobro ili previše?

Vedran Karlić: Oboje. Mislim da će biti dobar meč, ali isto tako su zadnjih godinu dana se sve vrti oko njih dvoje. Nadam se kako će dobiti stipulaciju o kojoj se govori.

Denis G: Previše, Balora trebaju poslati na main roster. Roster je krcat, pogotovo NXT roster, treba pružiti i novim pridošlicama šansu. Nadam se Joe-Nakamura u stiff makljaži negdje u Japanu.

Alen Butumović: Nemam ništa protiv toga ako će ovo biti njihov vrhunac i završetak te ako napokon dobiju stipulaciju. Već sam rekao kako mi se jako sviđa njihovo rivalstvo, ali i ja bih volio vidjeti malo drugačije stvare kako se vrte oko NXT titule. Neka Joe zadrži titulu u brutalnom meču, Balor pređe na glavni roster, a Nakamura izazove Joea za titulu sljedeći.

Emir Ahmethodžić: Nakon što im je upropašten zadnji match, mislim da je ovo dobra odluka, jer sam uvjeren da njih dvojica mogu napraviti jedan sjajan brawl. Ne znam tačno koliko mi se sviđa ova stipulacija, ali tako je kako je. Vidjet ćemo hoće li biti bolje iskorištena na NXTu nego u WWEu.

102_RR_01242016jg_0407-4205416435.0.0
4. Žute tiskovine bruje o tome kako je Alberto Del Rio sada s Paige. Imate li mišljenje o tome?

Vedran Karlić: Nemam, niti me je briga. ADR je od povratka dosadan, a Paige je sve manje hrvačica, a sve više diva. Kada bi u ovom trenu oboje dobili otkaz malo tko bi i primjetio koliko su bili daleko od važnih i dobrih priča.

Denis G: Del Rio je užasno bookiran od samog povratka, a Paige mi je iz nekog razloga antipatična i iritantna.

Alen Butumović: Alberto Del Rio je prilično razočarao otkako se vratio, nije imao impresivnih mečeva iako je mogao, a Paige je postala užasno antipatična cura, ali isto tako se mnogo pogoršala u ringu i ne mogu je baš smisliti, tako da mi je drago što nije u cijeloj ovoj priči za Women’s titulu. Ako se vole, neka budu zajedno.

Emir Ahmethodžić: Tako je nasumičan par. Del Rio je trebao biti oženjen sa četiri djece koliko sam ja načuo, ali izgleda da nije više. Nek im je sa srećom.

LU-5.11.16
5. Kako vam se svidio ovotjedni LU casket meč?

Denis G: Casket Match, tj. Graver Consequences meč je bio odličan, brutalan meč. Rasturili su kovčege, ubili jedan drugoga i ispričali sjajnu priču. Bilo je nekoliko sjajnih trenutaka, a treba izdvojiti Milovo probijanje kovčega šakom i comeback u Terminator stilu, opako.

Christian_bio
6. Ovotjedni hrvač je službeno umirovljeni Christian. Znate postupak.

Denis G: Jako talentiran wrestler koji je zaslužio više od truleži mid card Vincentova pakla. Šteta što se ovako umirovio, ali barem je stigao osvojiti World Heavyweight pojas i to u dva navrata. Pokazao se vrsnim tag hrvačem, ali zasjao je i u solo karijeri, samo što bookeri to baš nisu primjećivali. Neka mu je sa srećom u mirovini, možda se okuša kao trener u NXT-u. Njega i Edge-a treba angažirati kao savjetnike za tag mlađariju.

Alen Butumović: Christian je odličan wrestler koji prema meni nije bio dovoljno dobro bookiran tijekom svoje karijere. Prvu World titulu osvojio je tek 2011. godine što je apsolutna sramota jer je zaslužio više. Njih tim s Edgeom je bio fantastičan i u njihovo vrijeme, tag team divizija je bila na vrhuncu. Imao je mnogo odličnih mečeva tokom karijere, kako tag team tako i individualnih. Samo eto, nije bio tretiran onako kako je trebao biti.

Emir Ahmethodžić: Meni jako drag hrvač koji je zaslužio više nego što je dobio. U WWEu nije dobijao priliku, onda je otišao u TNA (kada je TNA još bio dobar) kako bi dokazao da može biti glavni igrač, i uspio je. Nažalost, i nakon što se vratio u WWE, nisu ga vidjeli tim očima. Titulu je dobio tek 2011. i to mu je prvi reign trajao par dana, a drugi je dobio zahvaljujući diskvalifikaciji. Moralo je to mnogo bolje izgledati.

Be the first to comment on "Komentatorski stol – Priroda"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*