Komentatorski stol – Povrat novaca

Multi-ethnic businesspeople under rain of money

Dobrodošli u prvi Komentatorski stol 2016. godine. Želimo vam sve najbolje u njoj, a danas vas planiramo malo razočarati – uobičajena pitanja vratit će se idućeg tjedna. Ovog tjedna smo svi na produljenom vikendu, ali ne brinite, imamo nešto za vas, nešto što vam dugujemo iz vrućih ljetnih dana kada smo gledali u kristalnu kuglu. Tada je bilo teško živjeti od vrućine, a danas polako kreće sezona snijega.

Sredinom kolovoza probali smo predvidjeti tko će držati WWE pojase početkom 2016. godine, vrijeme za provjeru naših vidovnjačkih sposobnosti.

WWE World Heavyweight pojas

Kao što svi znate, Roman Reigns trenutni je WWE prvak. Naš dežurni ekspert Alen čak je i pogodio na kojem će je PPVu osvojiti. Nije spomenuto kako će je u međuvremenu jednom i izgubiti, no to je zato što mu nismo dovoljno platili za sesiju. Dejan i Igor također su bili uspješni, dok su Emir i Vedran potpuno promašili. Glavni urednik je pomislio kao će Dean Ambrose biti prvak samo kako bi podigli gledanost, dok je Emir zapravo prikriveni John Cena fan koji je napisao članak u kojem kritizira WWE publiku. Vjerojatno zato što se svi ne deru ‘Let’s go Cena’.

WWE Intercontinental pojas

Igor se nije ni trudio nagađati što će biti s tim pojasom, što nije pretjerano čudno kada se ni WWE ne trudi kako bi učinio taj pojas relevantnim. Ostatak je bio podijeljen, Alen i Dejan rekli su Cesaro, što je bila izgledna opcija, ali ozljeda ga je kompletno maknula iz slike za titulu. Šteta, bio bi on dobar prvak. Isto kao što bi Bray Wyatt bio dobar prvak, kao što su rekli Emir i Vedran. Bradonja nema ispriku u obliku ozlijede, on je bio bačen ispod Undertakera kako bi starac izgledao jako. Nitko nije rekao Dean Ambrose…

WWE United States pojas

… njegovo ime su spomenuli uz ovaj pojas. Alen je smatrao kako će njegov omiljeni hrvač ugrabiti US titulu. Dejan i Igor su se fokusirali na mlade nadolazeće zvijezde (čitaj: momke koji su došli iz NXTa i koji će biti loše bookirani idućih par godina), dok su Vedran i Emir bili optimistični i probali su ukinuti / ujediniti pojas. Nitko nije rekao Alberto Del Rio koji danas drži pojas, kao što nitko nije rekao niti John Cena koji je vrlo dugo držao isti.

WWE Tag Team pojas

Eto kategorije u kojoj je svatko imao svoje mišljenje, osim Igora koji je rekao da ga za ovo nije pretjerano briga. Vedran je vrlo optimistično kazao The Miz i Tyley Breeze, a znamo kako i dalje tvrdi da bi to mogao biti dobar time; Alen se je nadao kako će Enzo Amore & Big Cass ugrabiti pojas, no za sada ih još gleda na NXTu; Dejan je bio kratak i uplatio na Lucha Dragonse, a Emir je mislio kao će Uso blizanci ponovo ugrabiti zlato. I mislim kako će svi klimnuti glavom u odobravanju toga što nisu pogodili – New Day ima titule i trenutno je najzabavniji tim na rosteru.

WWE Divas pojas

Dejan i Igor nisu imenovali, a Alen je promašio kazavši Becky Lynch. Emir i Vedran točno su kazali kada su tipizirali na Charlotte samo zato što je kći svog oca. Wooo?

Zaključak: Svi su imali barem jednu točnu stvar u svojim predviđanjima. Zapravo… ispravnije bi bilo reći kako su svi imali SAMO jednu točnu stvar u svojim predviđanjima. Ovim bi se moglo kazati kako WWE nije baš toliko predvidljiv kako se na prvu loptu čini… Ili je možda kompletno uredništvo loše u predviđanjima, ne bi zaradili ni za sendvič kao vidovnjaci, barem ne na pošten način.

About the Author

Vedran Karlić
Glavni urednik, ljubitelj video igri, sporta i matematike.

2 Comments on "Komentatorski stol – Povrat novaca"

  1. Konačno neke pozitivne priče o WWE. Stalno čujem da su predvidljivi mečevi i ostalo. Mogli bi ste da pokušate da predvidite sve mečeve na Royal Rumble 2016 da vidimo da li će i to biti providno.

    • Dao si nam dobru ideju koja bi se mogla realizirati. Ne konkretno za Royal Rumble, no za neka buduća događanja da. 🙂

Leave a comment

Your email address will not be published.


*