Komentatorski stol – Potres

Uz sve probleme vezane uz koronavirus, Zagreb je jutros zadesilo i nekoliko prilično jakih potresa koji su uzrokovali veliku materijalnu štetu. Ovom prilikom želimo izraziti našu veliku žalost prema svima stradalima i onima koji su pretrpjeli bilo kakav oblik materijalne štete i nadamo se da će se ta šteta vrlo brzo sanirati i da će sve biti u redu. Mi idemo dalje s našim pitanjima.

WWE je odlučio WrestleManiju provesti kroz dva dana umjesto kroz jedan i svi će mečevi biti unaprijed snimljeni i na različitim lokacijama. Sviđa li vam se ova ideja?

Alen Butumović: Meni je ovo najbolja moguća opcija u ovoj situaciji. Po meni nikakva odgađanja ne dolaze u obzir jer imamo feudove koje imamo u ovom trenutku i sad kada bi odgodili WrestleManiju, onda bi WWE sigurno odugovlačio s trenutnim programima što definitivno ne bi bilo dobro jer ne znaju ni ovako bookirati kako treba, a kamoli u tim nekakvim izvanrednim situacijama. Meni se ova odluka izuzetno sviđa i nadam se da će se mečevi odviti na što više različitih lokacija da bude što zanimljivije.

Vedran Karlić: Prvo ću kazati kako situacija i svijetu nije bajna i da se svi snalaze kako znaju. Odgoda WM je po meni bila dobra opcija, ali kada su odlučili ne odgoditi istu, ovo je jako dobra odluka. Ali ima jedan problem, a taj je to sa bi previše takvih mečeva moglo dovesti do toga da svi izgledaju isto samo s drugom kulisom. Ipak, kako me card, osim jednog meča, ne zanima. Za mene je ovo stvorilo veći interes. Može ispasti sjajno, može ispasti katastrofa. Na žalost SD nije baš briljirao bez publike.

Jedno ime koje se dosta spominje u svijetu wrestlinga ovaj tjedan je Rob Gronkowski koji je debitirao na SmackDownu u petak. Što mislite o njegovoj potencijalnoj karijeri u WWE-u?

Alen Butumović: Najradije bih sad potpisao to da neću gledati nijedan show na kojem on bude. Jer toliko mi je ogavan lik. Stvarno mi je užasan tip i ovo jednostavno nije dobro. Planirao sam gledati njegov segment s SmackDowna, ali sam vrlo brzo odustao jer sam shvatio kako ne želim riskirati svoje zdravlje i trošiti živce.

Vedran Karlić: Osim ako niste navijač Patsa, vjerojatno vas nije briga za Gronka. Možda je on zabavan u intervjuima, ali za sada u wrestlingu (neosivno koliko je isti njemu drag) izgleda kao lik koji ima ‘mrš s mog ekrana’ vibru do te mjere da mogu nabijati za Corbina. Mislim da će njegova wrestling karijera imati više titula nego zaslužuje, i da će imati više titula od onih koji to zaslužuju.

S druge strane u AEW-u, imali smo dva debitanta ovaj tjedan. Prvi je veteran ovog biznisa, Matt Hardy. Kako vam se svidio njegov debi za AEW?

Alen Butumović: Jako dobro odrađeno. Drago mi je da će se Matt vratiti na staro i siguran sam da AEW zna točno što će s njime raditi. I da ga neće u startu limitirati i samim time uništiti onako kako je WWE to napravio prvog dana kada se Hardy vratio tamo. Mislim da nas čekaju genijalne interakcije s Jerichom i ekipom.

Vedran Karlić: Ako kažem da sam najveći fan Broken Matt Hardya na ovim prostorima, mislim da neću pretjerati. Ja mislim da su ovo super odradili. Prvo su odradili jedan debi i dali nam Mox intervju. Izgledalo je kako će Mox biti peti za tim, te da neće imati još jedan debi na praznoj epizodi. A onda je došao Vanguard 1. Jako dobro odrađeno, šteta što nije bilo publike. Dilirij bi bio veći. A ako dobije kreativnu slobodu, jao, kako bi ovo dobro moglo biti. Još nam samo treba Brother Nero.

Drugi debi za AEW bio je onaj Harperov, odnosno po novom ili starom Brodie Lee. Kako vam se pak on svidio i što mislite o Harperu u AEW-u? Hoće li imati više uspjeha nego u WWE-u?

Alen Butumović: Pa gledajte, nije teško imati veći uspjeh od onog uspjeha u WWE-u, ako se to uopće može nazvati uspjehom. Lee ima sve potrebne predispozicije da bude fantastičan upper midcarder, a možda čak i main eventer, ovisno kako mu gimmick bude profunkcionirao. Ja se njemu radujem ponajprije zbog mečeva koje će nadam se imati s Moxom, Omegom, PAC-om i ostalima.

Vedran Karlić: Teško može imati manje uspjeha. Ja se već sada veselim meču protiv Danielsa, a kamo li ne protiv nekoga tko nije već u godinama. Jako dobro odrađen debi. Plus, izgledao je sjajno kada se pojavio.

Za kraj jedna paragraf koja nije vezana uz wrestling. Molim vas, pridržavajte se svega što vam kažu vezano uz Corona virus. A tebi dragi moj Zagrebe, brz oporavak.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "Komentatorski stol – Potres"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*