Komentatorski stol – Policijski sat

Još jedan blagdanski vikend je iza nas kojeg su naši susjedi iz Srbije morali nažalost provesti doma zbog policijskog sata koji se protegao čitav vikend. Kako god da bilo, ovom prilikom želimo čestitati Uskrs svim onima koji ga danas slave!

Glavna tema ovog Komentatorskog stola je naravno more otkaza koje WWE podijelio ovaj tjedan. Kako komentirate takav potez usred pandemije?

Alen Butumović: Grozna odluka jer ti ljudi sada nemaju gdje nastupati i nemaju gdje zarađivati. Okej, većina njih možda i ima dostatne zalihe koje su skupili tijekom višegodišnjeg rada, ali opet, ne možeš ovo raditi ljudima usred globalne pandemije. To je jako loš potez. Mogli su im bar osigurati mjesec dana plaće ili tako nešto, samo da pokažu ljudskost. Ovo je kao bacanje na ulicu u najgorem mogućem trenutku. A kao takvo bi moglo naštetiti obrazu WWE-a.

Vedran Karlić: Patetična odluka. WWE je pokazao kako je prokleti kapitalizam. I dalje će imati veliki profit, no nisu bili spremni pomoći ljudima. Dati im otkaz sada znači da je upitno kada će naći posao. No to je Amerika, pogledajte koliko ima nezaposlenih zbog korone. Sva sreća kako sve ostale kompanije ne da nisu krenule otkazima, ego plaćaju čak i onima kojima ne bi trebali za otkazane događaje.

Koja su vaša predviđanja oko toga tko će gdje otići?

Alen Butumović: Mene najviše zanima gdje će otići Gallows i Anderson, hoće li ići u Japan ili AEW. Isto tako me zanima hoće li Spud i EC3 otići nazad u Impact ili će tražiti neko bolje mjesto jer budimo realni, neće baš zarađivati u Impactu, ali iz neke lojalnosti prema kompaniji možda bi se i mogli vratiti tamo. A Impact će ih sigurno htjeti prema ovo izgleda kao ‘E sad kad su vas odbacili, sad biste se vraćali nama’. Za druge ne znam, vjerojatno će se rasuti po indy sceni, možda će AEW neke pokupiti, ali ne vjerujem da će hrliti baš za svima.

Vedran Karlić: Neki imaju više opcija.  Gallows i Anderson mogu dobiti posao bilo gdje. Po meni bi im Japan dobro došao, da podigne tag diviziju. Čak vidim Spuda i EC3 također kao tag tim, ali gdje? Meni Impact ili AEW. Rusev je pak zanimljiva priča. On može bilo gdje, samo nikome trenutno nije potreban, jedino ROH. Ostali? Ovisi kak će scena izgledati.

WWE je najavio prilično unikatan Money in the Bank meč gdje će kovčeg biti postavljen na vrhu njihove zgrade u Stanfordu. Sviđa li vam se ideja?

Alen Butumović: Meni se ova ideja jako sviđa. Mislim da bi ovo moglo biti prilično unikatno i zanimljivo i baš me zanima kako će sve skupa ispasti. Ovaj puta im se mora priznati, smislili su nešto dobro. Nadam se da će realizacija biti bar upola tako dobra. Jer s ovim imaju toliko mogućnosti.

Vedran Karlić: Drugačije vrijeme treba drugačiji pristup. A ovo zvuči kao super ideja. Veselim se konceptu, a hoće li uspjeti? To ovisi o izvedbi. Ali jako jako dobra odluka.

Najavili su još jedan meč za Money in the Bank, a to je onaj između Strowmana i Wyatta za Universal titulu. Dobra ili loša booking odluka?

Alen Butumović: Apsolutno grozno. Zašto? Imamo dva moguća ishoda – ili Bray osvaja titulu ili ju Strowman zadržava. Znamo da WWE s Wyattom više nema pravo na grešku i ako ovo opet izgubi, onda će sav momentum koji je dobio od Firefly Funhouse meča pasti u vodu vrlo lako. No, s druge strane, imamo Strowmana koji je tek postao prvak na jedan vrlo loš način i ako sada već izgubi titulu, imat ćemo možda i najgori reign u povijesti ove titule, a konkurencija je zaista velika. Tako da je ovo loša situacija kako god da okreneš u koju se nisu trebali uvući. Čak ih ni dobar meč ne može spasiti, a svi znamo da ovo neće biti dobar meč ako ga budu odradili onako normalno.

Vedran Karlić: Mislim da će ovo biti loša odluka pošto očekujem kako ćemo imati loš kraj, kako bi zaštitili i kednog i drugoga.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "Komentatorski stol – Policijski sat"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*