Komentatorski stol – Podzemlje

"There's just so much beneath the streets of New York City that people walking around on the surface don't ever think about," journalist Will Hunt says. His new book is Underground.

Malo opet kasnimo, ali imamo par pitanja spremnih za vas i ovaj tjedan.

Vaše mišljenje o Raw Underground konceptu?

Alen Butumović: Iako je ovo više plagijat nekog Lucha Underground feelinga pomiješanog s Blodsportom, mislim da je bilo kakva promjena u WWE-u dobrodošla promjena tako da dižem lagani palac gore za ovo. Nisam baš upratio Raw i nisam baš gledao mnogo, ali gledao sam isječke i djeluje mi okej, ali ono preko čega ne mogu prijeći je odvratan camera work koji je tipičan za WWE, ali ovdje su baš to nategli do kraja i stalna sječa kadrova je jednostavno nepodnošljiva. Kad ti jedan potez bude prikazan iz 10 različitih kuteva, znaš da nije dobro. Jedino im to mogu prigovoriti naveliko.

Retribution se pojavio na Rawu, no ne znamo tko su. Što mislite o ovome stableu?

Alen Butumović: Joj meni su oni kao skupina srednjoškolskih vandala koji su uzeli ciglu pa otišli razbiti tamo neki izlog i pokazati da su face. Nisam prodan na ovo jer nisam prodan na njihovu opasnost i to je to. Što se tiče identiteta, stvarno ne znam tko bi mogao biti, ali nije da me pretjerano zanima.

S druge pak strane imamo Hurt Business kao novu grupu. Kakvo je vaše mišljenje o njima?

Alen Butumović: Mogli bi oni biti dobri, ali ako ih ne budu bookirali kako treba, bit će to još jedna random generična grupa ljudi koji u tom trenutku nisu imali pametnijeg posla za raditi pa su ih samo spojili. Premda ovo ima nekog potencijala bar za razliku od Retributiona.

Trenutno mišljenje o SummerSlam cardu?

Alen Butumović: Meč Ortona i McIntyrea bi mogao biti super, ostalo me ne zanima ni najmanje. Nadam se da će još ubaciti neki malo zvučniji meč jer ovo mi izgleda zasad bezveze.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "Komentatorski stol – Podzemlje"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*