Komentatorski stol – Playstation

Neka popularna igraća konzola bude naslov ovotjednog broja jer eto.

1. Glavna vijest je ta što su ROH i NJPW uspjeli rasprodati MSG u vrlo kratkom roku. Je li ovo veliki uspjeh za njih i koja je strana zaslužnija? 

Alen Butumović: Japan je definitivno zaslužniji. ROH-u je prošle godine čini mi se oko 3000 prodanih ulaznica bio plafon što se WM vikenda, ove godine su za 10 tisuća povećali tu brojku i gotovo se sve prodalo u pretprodaji. Tako da je Japan puno veći draw u ovom slučaju, ali to je tako. ROH danas i nema nekakav roster koji bi samostalno napunio toliku dvoranu.

Vedran Karlić: Uspjeh? Naravno. Pa rasprodali su MSG. Ako uzmemo u obzir što se sve događalo, pokušaje da se stopira show tamo, čini se da je i dio fanova odlučio stati na kraj tiraniji i podržati ovu kolaboraciju. Teško je reći tko je zaslužniji, pošto ako pogledamo All in, koji je također nešto za anale, tu ROH ima velike prste, NJPW pripomaže sa svim imenima koje ima. Niti jedni niti drugi ne bi uspjeli sami.

2. Cena vs. Owens najavljeno je za Super Showdown u Australiji. Ima li ovaj meč neke posebnosti i očekujete li što od njega? 

Alen Butumović: Vjerojatno će biti spotfest kao i njihovi prethodni mečevi. Nismo ih gledali dugo pa će valjda biti zabavno. Sumnjam da će meč biti od neke važnosti osim ako recimo Owens ne uzme Universal titulu u međuvremenu, što je nekako od vrlo male vjerojatnosti.

Vedran Karlić: Glorificirani house show, ajmo na iduće pitanje.

3. Kad smo već kod Owensa, koliko bi ispravna odluka bila njegova pobjeda nad Strowmanom i uzimanje kovčega?

Alen Butumović: Ja bih čak to tako napravio. Jer za mene bi to bilo totalno neočekivano, pogotovo kada je WWE u pitanju. Napravio bih i to da Owens te iste večeri osvoji Universal titulu i da se time promijeni sve što je do sada izgrađeno oko nje. Meni bi to bilo odlično.

Vedran Karlić: Bilo bi odlično, pogotovo ako bi s time stavili planove za budućnost, da moraš braniti taj svoj kovčeg, a ne gubiti godinu dana (vidi Carmella) pa odjednom postati prvak kojeg jedva itko želi. Isto tako, čim nešto nije predvidljivo, a WWE je više predvidljiv nego nije, to je dobro. No, nekako mislim kako Braun zadržava, znate 50-50 bookiranje. Štoviše, čak vidim scenarij u kojem Braun ide keširati na novom prvaku Romanu i Owens ga onemogući. To je WWE stil, to je njihovo modus operandi.

4. Kada biste morali birati između ovih dviju tandema u periodu nakon SummerSlama, što biste odabrali – Heyman-Strowman ili Heyman-Reigns? 

Alen Butumović: Kad bi bilo Reigns/Heyman u heel maniri, to bi onda vjerojatno bila najbolja opcija. Ali mislim da je to nemoguće. S toga vrlo vjerojatno je Heyman-Strowman bolja opcija.

Vedran Karlić: Heyman i zavod za zapošljavanje. Nakon godinama slušanja jednog te istog uz Brocka, ja bih se volio odmoriti i od tog malo što ga čujem. Ako već moram birati, Strowman.

5. Ovotjedni hrvač o kojem govorimo je trenutni NEVER Openweight prvak, Hirooki Goto. 

Alen Butumović: Čovjek koji može pružiti odličan meč, ali isto tako može pružiti i vrlo dosadan meč. Za njega nema neke sredine uglavnom, ili je super ili nije dobar. To većinom ovisi o tome tko je njegov protivnik. Ako mu je protivnik odličan i Goto će biti na višoj razini i imat će vjerojatno odličan meč s njime. Ali ako mu protivnik baš i nije od neke kvalitete, to će uglavnom biti dosadno izdanje. Mislim da ima boljih opcija za NEVER prvaka od njega, ali zaslužio je.

Vedran Karlić: Meni je on drag, ima neku auru oko sebe. Izgleda… ‘ajmo kazati kao ‘filmski samuraj’. U ringu zna biti dobar, ali isto tako ako nema protivnika, zna biti i dosadan.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "Komentatorski stol – Playstation"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*