Komentatorski stol – Pizza

Kad nemate pojma što staviti u naslov nove epizode komentatorskog stola, napravite kao i onda kada nemate pojma što jesti za ručak, a nemate volje kuhati – sjetitie se pizze i naručite jednu.

1. Najavljen je Dusty Rhodes Classic, a pobjednik će dobiti meč za NXT Tag Team titule na sljedećem Takeoveru. Veselite li se ovome turniru?

Alen Butumović: Nikada do sada ovaj turnir nije razočarao pa vjerujem da neće niti sada. NXT ima dovoljno kvalitetnih timova i mislim kako nas čeka dosta zabavnih mečeva. I drago mi je da ove godine pobjednici dobivaju izravan meč za titulu za Tag Team titule, čini mi se da to prijašnjih godina nije bilo najavljivano. Sve u svemu, radujem se.

Emir Ahmethodžić: Svakog puta se izrodi nešta kvalitetno iz ovog turnira. Prvi je postavio podlogu za Joe vs Balor rivalitet, a naredni je započeo rast AoP tima. Za očekivati je da će biti nešta dobro i ovog puta.

Vedran Karlić: Jesam, turnir je do sada svaki puta dostavio.

2. Gargano zbog poraza od Almasa mora napustiti NXT. Kako vi komentirate ovaj potez i gdje vidite Gargana u bližoj budućnosti?

Alen Butumović: Ja sam očekivao da će još neko vrijeme ostati u NXT-u i odraditi taj meč s Ciampom. Sad kad se ovo dogodilo, iskreno nemam pojma gdje i kada će se taj meč dogoditi. WrestleMania? Volio bih da to bude tako, premda bi možda bilo najbolje da su ga imali na Takeoveru. NXT će sada imati jedan velik posao, a to je stvoriti novog Gargana koji je proteklu godinu apsolutno razvalio i bio je jedan od glavnih ljudi na NXT-u.

Emir Ahmethodžić: Vjerujem ja da će se vratiti na NXT za match sa Ciampom. Moguće je da s njim odrade nešto kao sa Zaynom, kada je imao match na Maniji za IC titulu, a večer prije oproštajni match na Takeoveru sa Nakamurom. Moguće je da će debitirati na main roster, vjerovatno na 205 Live, ali da će napraviti povratak da napadne i izazove Ciampu.

Vedran Karlić: Bojim se kako će ga staviti na 205. Moj problem s tim showom je taj što kada si u njemu si potpuno zaključan, ne možeš (barem za sada) nigdje drugdje.

3. Mnogi hvale ovotjedni Raw Gauntlet meč, kako se vama svidio?

Alen Butumović: Primjer odlično bookiranog meča. Mislim da se teško moglo bolje bookirati od ovoga. Sve je bilo posloženo kako treba, nitko nije izgubio momentuma, a svi su ga dobili. I Rollins, koji je ostvario dvije ogoromne pobjede nad Cenom i Reignsom, pa onda Elias, koji je pobijedio dotučenog Rollinsa kako bi pokupio heat, te onda na kraju krajeva Strowman koji je s lakoćom svladao Miza. Svakako odlično bookiran meč koji je trajao dosta dugo, ali to je bilo sat i jače čistog wrestlinga, a to je ono što s vremena na vrijeme jako dobro dođe.

Emir Ahmethodžić: Meni je takođe bio jako zabavan, najviše zbog odličnog prvog dijela. Rollins je mašina, i to je dokazao i u ovom matchu gdje se borio preko sat vremena, i pobijedio Reignsa i Cenu clean uzastopno. Ovako nešta mu je zaista bilo potrebno. Nakon velike pobjede protiv Triple Ha je lutao po cardu, ponajprije zbog neaktivnog Lesnara. Nadam se da će dobiti neki dobar match na Maniji, i da će nakon toga vratiti u title scenu kao čistog facea koji je već nakon rivaliteta sa Tripsom formirao dobar character.

4. Jedan od najupečatljivijih performansa imao je Seth Rollins u tome meču. Treba li on biti bookiran bolje nego je bio u posljednjih par mjeseci?

Alen Butumović: Ja ne smatram njegov booking u protekloj godini nužno lošim. Imao je vladavinu s timskim titulama, imao je zabavne stvari s Ambroseom i sagledali smo ga malo iz drugačije perspektive, premda je taj feud s Barom postao jako jednoličan i monoton pa su svi nekako krenuli misliti kako je Rollins zapostavljen. Ovaj Gauntlet meč je pokazao koliko je on dobar i kako bi ovo trebala biti nova prekretnica u njegovoj karijeri.

Emir Ahmethodžić: Kao što sam spomenuo iznad, treba da mu se vrati značaj. On ima dosta velikih pobjeda u CVu, samo što nažalost nikada nisu realizirali momentum koji bi prikupio nakon tih pobjeda. Nadati se da će to nakon Manije da se promijeni. Rivalitet sa Reignsom za titulu je možda odgovor.

Vedran Karlić: Imao je on dobar program, samo imam osjećaj kako nikada u njemu nije bio glavni. Shield je bio tu zbog Romana, on i Ambrose zajedno su više bili zato što nisu imali ništa za njih u singles programu. Što je velika šteta, on je odličan i treba imati značajniju ulogu.

5. Nove glasine kažu kako bi Styles mogao na Raw. Bi li to bila dobra odluka?

Alen Butumović: Ovisi. Ako recimo SmackDown dobije Joea i/ili Rollinsa, onda bi to moglo biti čisto okej odluka. No, ako SmackDown izgubi Stylesa nizašto, bit će im to jako velik udarac jer se ne mogu baš u zadnje vrijeme pohvaliti s kvalitetnim wrestlingom.

Emir Ahmethodžić: Smatram da ne. Styles je potreban toj diviziji, i u ovom trenutku je Styles na nivou gdje njemu ne treba Raw da bude relevantan, on je to već samom svojom pojavom. A SmackDownu su potrebne zvijezde, koje i nemaju baš trenutno. Glasine su i kako bi Orton mogao na Raw. Priča se i o mogućoj zamjeni prvaka, pa da Reigns kao Universal prvak ode na SD, a Styles kao WWE prvak na Raw. Iako bi Styles na Rawu imao tonu zanimljivih izazivača, s kojima bi mogao pružati odlične matcheve, mislim da je na duže staze najbolje da ostane na SmackDownu.

Vedran Karlić: Ovisi tko će u suprotnom smjeru. Mora netko top nivoa, ala Roman Reigns. U protivnom, SD će zbilja biti B show. Čak i bez pokušaja zavaravanja.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "Komentatorski stol – Pizza"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*