Komentatorski stol – Otorinolaringologija

Prošli tjedan smo dobili nekoliko poruka kako je naziv Komentatorski stol – Stomatologija bio jako smiješan naziv za kolumnu, pa ćemo ovaj tjedan nazvati Komentatorski stol po još jednoj medicinskoj grani, a to je upravo ova u naslovu (ne da mi se ju pisati ponovno jer je preteška). Uživajte.

1. Iako ćemo sutra imati Elimination Chamber predviđanja, koga predviđate za pobjednika Elimination Chambera, a koga biste voljeli da uzme pobjedu?

Alen Butumović: Ako su zaista glasine točne, onda će Bray Wyatt uzeti. I ja sam apsolutno zadovoljan tom odlukom, vrijeme je da Wyatt napokon osvoji taj neki veliki meč, odnosno veliku singles titulu. Do 7. mjeseca prošle godine je bio grozno bookiran, od brand splita se preporodio i sada je već u utrcu za glavnim pojasom u kompaniji. Definitivno ga zaslužuje.

Filip Stanković: Najlogičnije rješenje je da Bray Wyatt pobijedi i da gledamo njega i Ortona na WM. Dugo već grade taj feud i to bio odličan kraj priče koja je odlično napravljena. Ne bih imao problema ni da pobijede Cena ili AJ Styles. Njih dvojica bi mogli napraviti odličan meč.

2. Službeno je najavljeno kako Goldberg ide na Universal titulu protiv Owensa na Fastlaneu? Očekivan potez, no je li i dobra odluka?

Alen Butumović: Jedva čekam taj meč. Bit će to najbolji meč ikada. Owens će napokon ispasti kao jak i kredibilan prvak jer će pobijediti Goldberga čisto, a ne da ga Goldberg razori u tri minute sa svoja dva poteza. Volio bih da ovo mogu napisati. Napisao sam zapravo. Volio bih da ovo mogu misliti.

Filip Stanković: Puno se pričalo o tome i prije nego što se dogodilo pa nisam ostao iznenađen. Jako tužno da od svih talenata i zvijezdi Goldberg dobiva priliku za titulu. Jedino što je napravio otkad se vratio nakon 12 godina je to da je pobijedio Lesnara. Jedino me zanima kakav će biti koncept meča jer Goldberg ne može izdržati u ringu duže od 5 minuta.

3. 205 Live nam je ovaj tjedan donio novog izazivača za CW titulu, Jacka Gallaghera. S obzirom kako je on veoma popularan kod publike, mislite li da bi mogao uskoro i osvojiti titulu?

Alen Butumović: Gallagher je u ovom trenutku nešto najbolje što Cruiserweight divizija može pružiti, popularan je kod fanova, odličan u ringu i ima zabavan gimmick, tako da mi je drago što je dobio ovu priliku i nadam se da ćemo napokon dobiti jedan istinski dobar Cruiserweight meč na PPV-u. S jedne strane volio bih da Neville ima dužu vladavinu zato što prethodni prvaci nisu, no ne bih bio ljut kada bi Gallagher uzeo pojas.

Filip Stanković: Prvo bi htio pohvaliti cjelokupnu epizodu 205 Live-a. Bila je jako dobra. Nadam se da će nastaviti u tome ritmu. Drago mi je zbog Gallagher što je pobijedio. Publici se jako sviđa, premda ja nisam baš ljubitelj wrestlera s takvim gimmick. Mislim da  je čak malo i prerano dobio title shot. Neville je nedavno postao prvak i ne bi bilo dobro da je odmah izgubi, a ako pobijedi,Gallagher će izgubit kredibiliteta. Trebali su ovaj meč čuvati za WM, a na Fastlane poslat malo slabijeg wrestlera. Mustafa Ali bi možda bio dobar. Sjajan je u ringu.

4. Ovaj tjedan na Rawu se tijekom segmenta između Goldberga, Owensa i Jericho raspravljalo o tome što će biti main event WrestleManije. Degradira li ti Ortona koji je osvoji Rumble i koji bi po pravilima trebao dobiti to mjesto?

Alen Butumović: Degradiraju oni sami sebe time da najave jedno pa naprave drugo. Ako je rečeno da pobjednik Rumblea ide u main event, onda za Boga miloga neka ide. No, da, Goldbeg je važniji. Part-timeri su važniji. Koga briga za one koji rade 200 dana u godini.

Filip Stanković: Naravno da degradira. Ako je osvojio Rumble i rečeno je da pobjednik ide u main event WM ne znam zašto to mijenjati i praviti nas koji gledamo WWE debilima. Ne želim gledati ni Reignsa ni Owensa, a pogotovo Goldberga u main eventu.

5. Čak tri ženska meča ćemo vidjeti na Elimination Chamberu, što je skoro polovica carda. Je li ovo odlična prilika za cure da ukradu show?

Alen Butumović: Obožavam što su to napravili, a što je najbolji, sva tri feuda imaju smisla i dobro su građena, ponajprije Natalya/Nikki. Očekujem da barem jedan meč bude nešto bolji, iako sva tri meča imaju potencijala. Svaka čast na tome što se usudili bazirati jedan PPV na ženama.

Filip Stanković: To mi se jako sviđa. Priče su ispričane bolje od svega što je ispričano na Rawu. Ženska divizija je na vrhuncu. Vjerujem da će sva tri meča biti dobra.

6. Hoće li Luke Harper, koji je nedavno postao pozitivac, kao takav bolje uspjeti u WWE-u?

Alen Butumović: Jako mi se sviđa booking kojeg Harper ima u zadnjih mjesec dana. Publika ga je jako prihvatila i mislim da bi mogao imati dobru budućnost kao pozitivac jednom kada se odijeli od Wyatta. On kao IC prvak bi bilo sjajno recimo. Jako je zabavan u ringu i može pričati.

Filip Stanković: Mislim da je to sve samo dio storylinea. Kada Orton i Wyatt završe on će se vratit u tim s Wyattom. Otkako se vratio nakon ozlijede je dosta dobro bookiran. Njegova budućnost u WWE-u je neupitna.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "Komentatorski stol – Otorinolaringologija"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*