Komentatorski stol – Oči

Zelene, plave, smeđe…koje su boje vaše oči?

Glavna vijest ovoga tjedna naravno je povratak Jona Moxleyja koji je donedavno utjelovljavao lik Deana Ambrosea u WWE-u. Reakcije?

Alen Butumović: Oduševljen i presretan. Nakon gotovo deset godina, vraća se onaj dobar, stari Jon Moxley, čovjek koji se na taj način ni mrvicu nije eksponirao u WWE-u svih ovih godina, tako da oni koji ga ne znaju od početka, možda ni ne znaju koje sposobnosti ovaj čovjek ima kao takav, kao čovjek koji nije ograničen ni u ringu ni na mikrofonu, koji ima kontrolu nad onime što radi. Tako da se najiskrenije radujem nastavku njegove karijere i veseli me što ću ga opet gledati u toj ulozi. Nadajmo se najboljem.

Vedran Karlić: Jako mi se sviđa napravljeno, pogotovo zato što znam kakav je bio lik prije nego je potpisao za WWE. Sada, s puno više godina iskustva, veselim se što sve može napraviti s tim likom. Premda malo držim kočnicu, pošto ako stavim prevelika očekivanja mogao bih se razočarati.

Što predviđate za njegovu bližu i dalju budućnost? Nastupanje po čitavoj indy sceni? Ugovor s nekom većom kompanijom?

Alen Butumović: Vjerojatno će šarati malo po indy sceni i to je u redu jer ima tu mnogo mečeva koje bih volio vidjeti, a ako se odmah veže ugovorom za neku kompaniju, to možda neće biti moguće. Volio bih ga vidjeti malo u Japanu čisto da vidim kako bi ondje funkcionirao.

Vedran Karlić: Ovisi što želi. Ako je suditi prema glasinama, onda bi mogli vidjeti nastupe za mnoge indy kompanije. Ja ga vidim svuda, od potencijalnih PWG nastupa, pa do pojavljivanja u Meksiku i Japanu – gdje može raditi ozbiljno, a može i manje ozbiljno u DDT maniri. Jednostavno su mu sve opcije otvorene. Možda ni sam nije siguran što će ga činiti sretnim.

Kako vam se za sada dopada ili ne dopada gimmick Braya Wyatta?

Alen Butumović: Ne znam, ovo su one stvari koje mogu ispasti ili kao najbolje ikad, ili kao najgore ikad. A budući da je WWE sposoban samo za ovo drugo, nekako ne vidim razloga da se radujem ičemu.

Vedran Karlić: Nemam ideje. Ovo ima potencijala, ali imao je i njegov prošli gimmick. Po meni ga je imao i više. Pa svi znamo kako je to završilo.

O ovome su se pojavile glasine koje možda nisu ni točne, ali su dobar poticaj za raspravu. Treba li nam NXT Ladder meč na Money in the Bank PPV-u?

Alen Butumović: Mislim da bi to bio dobar način da se široj publici pokažu neki hrvači koji još nisu došli na glavni roster. Jer ovo bi sigurno bio fantastičan meč.

Vedran Karlić: Ne. Dokle god se budu ponašali kako NXT ne postoji. A to se ponašaju, samo pogledajte kako predstavljaju Becky vs Bayley. Kao ‘first ever’ meč, a već su imali na NXTu program. Meč može biti odličan, ali ovo iznad je moj glavni razlog protiv.

Velika najava stiže i iz New Japan Pro Wrestlinga gdje je Jericho izazvao Okadu na meč za titulu i to na Dominionu za mjesec dana. Reakcije?

Alen Butumović: Jedva čekam! Iako se o tome da bi se ovaj meč mogao uskoro dogoditi već dosta pričalo, svejedno sam bio oduševljen i iznenađen najavom. Ne vjerujem da će ovo biti najbolji meč ikada, ali ni ne treba. Sama činjenica da ćemo imati Okadu i Jericha u main eventu Dominiona je već vrh, a ako dostave odličan meč, to će još biti dodatan razlog za veselje.

Vedran Karlić: Pa pogledajte njegove dosadašnje NJPW mečeve. Nisu bili ona najviša klasa, ali su bili prokleto blizu. I bili su odlično strukturirani. Chris zna što može, a što ne i jedva čekam vidjeti što će napraviti s Okadom – čovjeka koji je zadnjih nekoliko godina u samom vrhu po pitanju kvalitete in-ring rada.

Be the first to comment on "Komentatorski stol – Oči"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*