Komentatorski stol – Nogomet

Nogomet je najrašireniji sport na svijetu. Većini je ljudi to i omiljen sport. Nogometne zvijezde poput Messija ili Ronalda nekim su ljudima čak i idoli. Svi mi nekada volimo odigrati koju minutu nogometa sa svojim prijateljima čisto iz zabave. Sljedeći centralni nogometni događaj je nova sezone Lige prvaka, a dok to ne dođe, uživajte u našim epizodama Komentatorskog stola.

 

HaitchOwens.0

1. Kevin Owens novi je Universal prvak nakon što mu je Triple H pomogao u osvajanju titule tako što je koštao Reignsa i Rollinsa meča. Je li vam se svidio završetak Rawa i što mislite o Owensu kao novom prvaku?

Alen Butumović: Meni se definitivno svidio. Nemam nikakvih problema s time. Znam, opet je autoritet u igri, ali su sada stvari zapravo zanimljive. Owens kao novi prvak je sjajna odluka. Nastavak cijele ove priče će biti zanimljiv i baš me zanima kako će se dalje progresirati već u ponedjeljak na Raw-u. Rollins bi mogao postati pozitivac što su trebali napraviti s njime još prije par mjeseci kada se vratio. U svakom slučaju je ovo itekako interesantno.

Emir Ahmethodžić: Drago mi je da je Owens prvak. Koliko god volim Rollinsa, njegovo osvajanje bi samo značilo povratak status quoa, što ne bi valjalo ulaskom u ovu Novu Eru. Sviđa mi se priča između Triple Ha i Rollinsa, i Owens kao heel prvak i lice Authoritya bi moglo biti jako zanimljivo. Ovo između Triple Ha i Rollinsa će se najvjerovatnije odvući do WrestleManije, gdje bi trebali imati match.

Vedran Karlić: Kraj je bio sjajan. Jedino kako je mogao biti još bolji je da je Owens odjednom napao HHH-a, to bi bilo još bolje. No i ovako je dobro, Owens je sjajno odradio ulogu i iznenađenje, Roman i Rollins su prevareni od iste osobe i imamo puno očekivanja za dalje.

20160823_Backlash_DeanAJ--ffa3cfc4e846b10e034d75cb46eedc18

2. Prebacujemo se na drugu svjetsku titulu, Ambrose i Styles će na Backlashu imati meč za WWE titulu. Predviđanja?

Alen Butumović: Mislim kako nas očekuje jedan odličan meč od ove dvojice. Oni su već imali jedan meč na Raw-u prije par mjeseci koji je bio u redu, ali pošto je ovo PPV, vjerujem kako ćemo ih vidjeti i u boljem izdanju. Nadam se da ovaj feud neće stati tu nego će se protegnuti na nekoliko mjeseci da ga mogu razgraditi. Mislim kako na Backlashu nećemo još dobiti novog prvaka nego da će se Ambrose izvući na neki način, ali potpuno sam siguran kako će Styles kad-ta uzeti titulu.

Emir Ahmethodžić: Nadam se da će biti dobar match, ali me Ambrose nije naročito impresionirao u ringu kao prvak. Ipak, borit će se protiv AJ Stylesa, tako da mislim da bi mogao biti dobar match. Valjda će i build up biti dovoljno dobar.

Vedran Karlić: Mislim kako bi bilo sjajno kada bi Ambrose zadržao pojas uz prilično očito korištenje ‘tamne strane’. Ambrose kao prvak je pokazao karakteristike koje nismo gledali prije, treba na tome kapitalizirati. No, prvi tjedan njihove zavade je počeo pomalo mlako.

Brock-Lesnar-Randy-Orton-1

3. Brock Lesnar i Randy Orton imat će revanš, ali samo na Live Eventu u Chicagu kojega nećemo imati prilike gledati na TV-u. Ispravan ili pogrešan potez WWEa-a?

Alen Butumović: Opet, vjerojatno je sve do Lesnara i njegovog ugovora s WWE-om, pa su valjda tako rasporedili. Iako mislim da su tako velik meč ipak mogli ostaviti za neki PPV, pa makar to i bilo za nekoliko mjeseci. No, mislim kako će ovaj meč ipak imati nekog utjecaja na ono što se događa na TV-u pošto je i sam WWE najavio kako će se taj meč dogoditi na Live Eventu, što inače ne radi za takve mečeve.

Emir Ahmethodžić: Vjerovatno će im jeftinije doći da odrade taj match na live eventu nego da bude na PPVu. Možda je i Lesnar ispunio kvotu za live nastupe koji su mu propisani u ugovoru.

Vedran Karlić: Ni je me bri ga. Nakon svog razočaranja krajem Summerslama želim što manje gledati Lesnara.

Matt_hardy_final_deletion.0.0

4. Nakon Final Deletion meča između Hardy Boyza, imat ćemo još jedan Final Deletion, no ovaj puta će Hardy braća ujediniti snage protiv Decaya. Mišljenja?

Alen Butumović: Nisam ništa gledao od TNA u zadnjih nekoliko mjeseci, ali ću pogledati ovo. Preview izgleda dobro i mislim kako bi ovaj meč mogao nadmašiti prvi Final Deletion. Original je original da i prvi meč će uvijek ostati bolje zapamćen, ali barem sada TNA zna da se to fanovima na neki način svidjelo, pa su vjerojatno u ovaj meč ubacili još više cheesy i ridikuloznih stvari što će rezultirati u još jedan zabavan meč/segment.

Vedran Karlić: Očekivanja za ovo su mi nešto malo manja nego za prvi Final Deletion, ali ništa me idući tjedan ne veseli kao spektakl koji nas očekuje. Cijela priča koja je došla do ovoga bila je sjajna, Decay želi oteti klinca, koriste varke i prevare, dok Hardy familija ima svog genija i njegova predosjećanja. Štoviše, njegova žena je ovog puta zatražila da se pripremni bojno polje, potencijalno i neki tri na tri meč što bi moglo biti sjajan začin potencijalnom spektaklu.

CarterTNA

5. Dixie Carter lagano, korak po korak, istupa s vrha TNA vlasti. Koja su vaša mišljenja o tome?

Alen Butumović: Valjda je to dobar znak za budućnost TNA. Pročitao sam da je Billy Corgan dobio veću ulogu u kompaniji, a upravo je on bio jedan od malobrojnih koji je htio vidjeti Final Deletion na TV-u i da nije bilo njega, vjerojatno ne bismo taj meč niti vidjeli. Tako da bi Corgan kao novi šef vlasti bio vjerojatno dobar izbor.

Emir Ahmethodžić: Mislim da ovo može biti samo korak naprijed za TNA. Dixie je imala niz loših biznis odluka, nije joj išlo sa TNAom, i vrijeme je da svako ode na svoju stranu. Da li će Corgan napraviti nešto bolji posao? Upitno je. Ali sad za sad stvari idu nabolje za TNA.

Vedran Karlić: ‘Ajmo jednu stvar priznati. Dixie voli hrvanje, njeno srce je bilo u tome. Trudila se, no zato što nije znala bolje imala je loše odluke zbog kojih je TNA pao na niske grane. Mislim da je zaslužila otići na stražnja vrata, a ne biti izbačena na glavu van. Poštujem tu odluku i ja bih donio istu. Corgan se tek treba dokazati, a sama činjenica da je on bio jedan od onih koji je gurao Final Deletion i želio ga emitirati pokazuje kako ima neku viziju. Mislim da se godinama nije toliko pričalo o TNA koliko nakon tog meča.

maxresdefault

6. Lucha Underground vraća se na male ekrane idući tjedan. Koja su vaša očekivanja za treću sezonu?

Alen Butumović: Pokušat ću pratiti treću sezonu, barem one mečeve ili segmente koji budu najviše hajpani od strane fanova.

Vedran Karlić: Druga sezona je malo podbacila, dijelom i zato što je bila uvertira za potvrđenu treću sezonu. Zbog toga će se ta sezona gledati kroz jednu drugačiju prizmu. Očekujem kako će biti dobro i zabavno, nadam se kako ćemo dobiti odgovore na mnoga pitanja koja su nam ostala neodgovorena u drugoj.

bobby-Roode-1

7. Ovotjedni izbor hrvača pripao je Bobby Roodeu! GLORIOUS!

Alen Butumović: Bobby Roode je došao u NXT i nakon dva dan postao najpopularniji kečer u cijelom WWE-u. Njegova ulazna pjesma postala je hit, a njegov gimmick je jednostavno glorious. U ringu je dobar, iako nema tu ništa tako posebno oko njega i nećete ga vidjeti kako radi neke lude poteze, ali kao jedan WWE hrvač je sasvim dobar. Finisher mu ipak trebaju popraviti jer je Pumphandle Slam dosta slab. Na mikrofonu je također odličan.

Emir Ahmethodžić: Roode je meni jako drag hrvač. Sjajno glumi svoj lik i dobar je kao heel, a i u ringu je sposoban. Prilično je star, tako da bih volio da ubrzaju proces s njim, da osvoji NXT titulu početkom naredne godine na nekom Takeoveru i da što prije pređe na main roster da tamo niže uspjehe. Jedino trebaju da mu promjene finisher, jer ono liči kao nešto što bi Darren Young koristio kao finisher. Mislim da će biti uspješan na main rosteru svakako. Moram dodati i da mu je theme song GLORIOUS.

Vedran Karlić: Meni je Bobby Roode i u TNA bio prilično zabavan, puno više kada ima mikrofon nego u samom ringu, no sada kada je došao u NXT postao je instant zvijezda. I tu imamo nešto zajedničko. I on i ja smo GLORIOUS!!!

 

Be the first to comment on "Komentatorski stol – Nogomet"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*