Komentatorski stol – Nogomet

Ovaj tjedan je bio pun wrestlinga, ali i pun reprezentativnog nogometa diljem Europe. Uz što ste proveli više vremena?

RAW, Smackdown, Dynamite, NXT, Impact i NWA Power. Šest. Kako vam se čini količina izbora wrestlinga na tjednoj bazi?

Vedran Karlić: Jako je puno, ali je isto tako ne morate sve pratiti. Štoviše – imate izbor. Ne sviđa vam se nešto? Gledajte što vam odgovara.

Alen Butumović: U svakom je slučaju bolje da ima više nego da uopće nema. Ovako ljudi mogu izabrati što žele. Uopće se ne treba brinuti oko toga da se gleda sve. Mislim da se ni ne stigne sve na vrijeme odgledati. Osobno redovno pratim NXT i Dynamite, Raw i SmackDown preletim, dok Impact i Power ne pratim na tjednoj bazi. No, veseli me što sada ima toliko toga i toliko toga dobrog.

Jeste li ulovili prvu NWA Power epizodu?

Vedran Karlić: Jesam, te kasnim s pregledom. No uktatko – retro osjećaj, drugačiji pristup, dostupnost na Youtubu i prilično dobra prva epizoda.

Alen Butumović: Čuo sam pohvale u smislu da je unikatno i pomalo retro što mi zvuči kao zanimljiv koncept, ali se još nisam odvažio da ga pogledam. Možda i uhvatim vremena uskoro.

A jeste li ulovili jedan od najgorih mečeva desetljeća. Onaj između Rollinsa i Wyatta u HiaCu?

Vedran Karlić: Na žalost jesam… Meč je bio smeće iz skoro svih aspekata. Od onih crvenih svijetla, do silovanja Curb Stomp finishera, pa sve do potpuno retardiranog kraja. Nešto nagore što sam gledao.

Alen Butumović: Jednostavno katastrofa. Ne postoji dio meča koji je bio bar solidan. Kud nisam mogao ništa vidjeti zbog silnog crvenila, tu smo još imali i taj retardiran kraj. Stvarno grozan booking kojim su upropastili obojicu, a uz to i ovu jadnu stipulaciju.

TOKYO, JAPAN – AUGUST 12: Hiroshi Tanahashi celebrates winning the tournament final against Kota Ibushi during the New Japan Pro-Wrestling G1 Climax 28 at Nippon Budokan on August 12, 2018 in Tokyo, Japan. (Photo by New Japan Pro-Wrestling/Getty Images)

Tanahashi je proslavio 20 godina svoje karijere. Imate par riječi o njemu i tome što je on značio za NJPW / kompletan svijet wrestlinga?

Vedran Karlić: Tana je zaslužan što je NJPW u poziciji gdje danas je. Prošao je kroz period kada je kompanija bila na niskim točkama i na svojim leđima ju je digao do prilično visokih razina. Njegova kvaliteta je neupitna, njegova karizma je zarazna, ja ću ići toliko daleko i kazati kako je on trenutno najbolji hrvač 21. stoljeća.

Alen Butumović: Tana je kičma New Japana, on je tu bio uvijek netko na koga su mogli računati. I dan danas pruža odlične mečeve i iako više nije zastupljen toliko u main eventu, i dalje ima veliku važnost. Ima ogroman fanbase u Japanu, a i van njega je također popularan. Prava wrestling zvijezda, to je to.

Be the first to comment on "Komentatorski stol – Nogomet"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*