Komentatorski stol – Nismo imali ideje za pametniji podnaslov

Young woman ponders about new business ideas. A light bulb as a concept of new ideas.

Bio je ovo prilično naporan tjedan na svim frontama. Kod nekih poslovne obaveze, kod nekih ludnica obrazovnog sistema, a uz sve to lansiranje novoga foruma. Zbog svega toga, nismo imali pametniju ideju za podnaslov, a niti za uvodni tekst. Nadam se kako ćete nam oprostiti na tome i uživati u odgovorima na pitanja.

WWE Network

1. Jedan WWE PPV je iza nas, a drugi samo što nije stigao. Ima li danas ta kompanija previše PPVova?

Vedran Karlić: Puno previše, jedan mjesečno je sasvim dovoljno. Vratite se na tu formu.

Alen Butumović: Definitivno previše. Čak i onda kada bude PPV, taj PPV nema taj osjećaj. Barem jedan PPV mjesečno treba biti. Tada bi se izbjegla formula da grade feudove isključivo za PPV-e, nego da nekada grade malo veće mečeve i za tjedne showove.

Emir Ahmethodžić: Naravno. Dva PPVa mjesečno je puno. Glasine su takve da planiraju smanjiti s njima u narednoj godini. Jedan mjesečno je sasvim ok. Maj za Raw, Juni za SD, Juli za Raw i Avgust zajednički SummerSlam.

229_sur_11202016ej_6685-30f0f4ee0ccc4a4fa0cfbe063fba8a03

2. Koliko je Lesnar oštećen u zadnjem meču i koje su šanse da eliminira Golberga iz Royal Rumble meča?

Vedran Karlić: U mojim očima poprilično. Ipak, nema smisla plakati za prolivenim mlijekom. Treba nastaviti dalje. Njihov program će se nastaviti tako da će Lesnar sigurno vratiti dio svoga kredibiliteta.

Alen Butumović: Podosta. Već sam rekao, Lesnar je građen kao stijena, kao zvijer u zadnje dvije i pol godine i onda da pretrpi ovakav poraz je dosta glupo. Istina, ovo je dosta intrigirajuće, pridodaje na zanimljivosti nastavka njihova feuda, ali što će ti to, kada je ono što ste napravili potpuno glupo i nelogično. Hajde, neka je izgubio za 15 minuta, ali za minutu i 25 sekundi….to je već malo apsurdno.

Emir Ahmethodžić: Lesnara ovo neće mnogo povrijediti, ali moje brige su oko toga što ostatak rostera sada izgleda smiješno. Goldbergov squash je zgazio 21 godinu građenja streaka, te još dvije godine građenja Lesnara kao nezaustavljivu zvijer, i još mu ništa ne znači u globalu. Hajp od nostalgije je bio dovoljan da ostane relevantan, a ovo je moglo otići nekoj zvijezdi budućnosti poput Reignsa ili Strowmana. Mislim da će Goldberg uzeti Rumble, i da bi Lesnar mogao uzeti Universal titulu i da će nam to biti main event Manije. Bilo bi grozno, ali eto.

039_nxt_11192016ej_2581-3feeee72171c540e7e38600492787fc8

3. Nakamura i Samoa Joe su neki od kandidata za Royal Rumble meč. Kojeg bi vi voljeli vidjeti u tom meču i zašto?

Vedran Karlić: Samoa Joe svakako. Neka dođe s pojasom i malo razbaca ljude uokolo. Ne mora biti prebačen na main roster, no debi bi mogao napraviti. Nakamura bi mogao visoko kandidirati, čak ne bih imao ništa protiv da on dobije pa da gledamo Nakamura vs AJ na WM.

Alen Butumović: Ja bih volio vidjeti obojicu, ali ako bih morao birati, onda je to Joe. Puno duže je u NXT-u i njegov booking je fantastičan. Mislim kako bi bio savršen dodatak SmackDownu.

Emir Ahmethodžić: Samoa Joe! Nakamura treba još mnogo poraditi na engleskom jeziku prije nego dođe na main roster. Čovjek ga jedva priča, a tako neće preživjeti na main rosteru.

james-ellsworth-1-4

4. Ellsworth je postao jako polarizirajući lik kod fanova, dok ga neki vole, neki ne podnose njegovu ulogu. Sada kada je osvojio ugovor, kuda bi kompanija trebala s njime?

Vedran Karlić: Nemam ideje. Ja sam jedan od onih koji je bio zadovoljan njegovim korištenjem, ali sam upozoravao kako treba pripaziti koliko dugo će ga tako koristiti. Treba ga maknuti od priče oko pojasa, dati mu meč kojeg ima protiv AJa, završiti taj meč vrlo brzo i staviti ga u neku manju priču i graditi ga.

Alen Butumović: Sada je dobio ugovor i to nam garantira da će se pojavljivati na svakoj epizodi SmackDowna. Meni njegove pojave nisu loše, iako tako nešto vrlo brzo uspije postati ustajalo. Sad kada je na rosteru, morat će ga bookirati drugačije da održe zainteresiranost za njim. Mislim kako će u nastavku biti nešto ozbiljnije bookiran.

Emir Ahmethodžić: Isprva mi je bio zanimljiv, ali kao i sve zanimljive stvari, WWE pretjera s tim i crpe dok ne postane užasno. Nekad je bolje završiti nešto ranije nego dočekati trenutak kada to više ne bude valjalo.

20161122_sd_preview_tagteam-a83903cfe1172968c834f1ade52b50a7

5. Wyatti idu na tag tim titule. Mislite li da će Bray Wyatt do kraja godine doći do svoga prvoga pojasa? Pogotovo sada kada bi Orton trebao dobiti slobodni tjedan nakon što mu se rodila kćer, na čemu mu čestitiamo.

Vedran Karlić: Prvo čestitka Ortonu, a nadam se kako ću za dva tjedna moći uputiti Wyattu jednu, onu za njegovu prvu titulu. Publika ga i dalje voli i vrijeme je da osvoji titulu. Pogotovo nakon što je u SS ostao stajati.

Alen Butumović: Ja bih volio da se to dogodi i da to budu Orton i Wyatt. Tada bih potpuno povjerova da se Orton priključio Wyattima za stalno. Također onda, jednom kada bi Alphe uzele titule, bilo bi mnogo bolje da ih uzmu od Wyatta.

Emir Ahmethodžić: Može se dobra priča ispričati ovdje. Nadam se da hoće uzeti titule, jer bih volio vidjeti kako će razvijati priču dalje. Na Survivor Seriesu je to dobro izgledalo, valjda će i ovdje.

lu-star-v-mundo-e1479957763682

6. I ovog tjedna Lucha Underground ima novog prvaka. Johnny Mundo je uz pomoć puno varanja porazio Sexy Star i napokon se dokopao titule koju je dugo žellio. Razmišljanja?

Vedran Karlić: Ovo mi je bilo potpuno očekivano. Očekivao sam da će biti tranzitni prvak i da će upravo Mundo biti ta tranzicijska lokacija. Ispričana je sasvim solidna priča i mislim da je ovo dobra odluka. Sexy Star će biti zabilježena kao prvi ženski Lucha Underground šampion. To je povijest sama po sebi i to joj nitko nikada neće moći oduzeti.

rof-final-battle-banner

7. Kako vam se čini card za idući Ring of Honor PPV?

Vedran Karlić: Dugo nisam gledao RoH pa mi je teško biti konkretan. Ali čini mi se kako ima potencijala.

Alen Butumović: Izgleda u redu, ali sam izgubio svaku trunku zainteresiranosti za ROH-om. Meč za ROH TV titulu bi mogao biti dosta dobar, a main event će valjda biti solidan. Nisam nešto pratio Coleov Bullet Club rad, a O’Reilly je već dobio toliko prilika za glavni pojas i izgubio da sada nikako ne vjerujem kako ima šanse za osvajanjem pojasa.

About the Author

Vedran Karlić
Glavni urednik, ljubitelj video igri, sporta i matematike.

Be the first to comment on "Komentatorski stol – Nismo imali ideje za pametniji podnaslov"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*