Komentatorski stol – Munja

Što mislite o prelasku WWE-ovih evenata iz PC-a u Amway Center?

Alen Butumović: Iskreno ne znam što planiraju s ovim nekakvim specijalnim efektima, fake publikom i slično, ali dajmo im priliku. I pozdravljam promjenu lokacije, ovaj PC se činio jako monotonim.

Vedran Karlić: Pametan potez, performance centar naprosto izgleda dosadno. No sve navedeno neće učiniti show boljim, lokacija nije problem koliko je problem sadržaj epizoda i ppvova.

Orton je u zadnje vrijeme u velikoj mjeri vratio svoj Punt. Koristi li ga dovoljno često ili je ovo ipak malo previše?

Alen Butumović: Pa inače bih rekao da ga koristi previše jer ono, nije ga koristio godinama i sada je odjednom poslao 5 ljudi u bolnicu, pa mi se s te non-kayfabe strane i čini malo apsurdno, ali s kayfabe strane žele prikazati kako je totalno poludio i mislim da to rade jako, jako dobro.

Vedran Karlić: Nema finishera u ovoj kompaniji koji se ne koristi prečesto.

Kakva su vaša očekivanja za meč između Dominika i Rollinsa?

Alen Butumović: S obzirom da su dobili i stipulaciju, mislim da bismo mogli dobiti jedan zabavan meč. Ali ne mislim da će biti nešto wow.

Vedran Karlić: Blago rečeno – nikakva. Dominik nije predstavljen kao prijetnja, što znači da il Seth mora dobiti lakoćom, ili ćemo imati neki screw finiš. Meč naprosto ne nudi razlog da kažem kako će biti dobar. Nadam se da se varam.

WWE je prošli tjedan ima TV-14 rating. Je li ovo nešto što će ubuduće imati i što mislite o tome?

Alen Butumović: TV-14 ne mora nužno popraviti produkt, to jest zapravo ne mora uopće. I ako ne poprave produkt na neki konkretan način ovo im neće nikako pomoći. Ovo može biti dobra pomoć u smislu stvaranja malo više edgy produkta, ali ako iza svega toga ne stoji dobra priča i dobar razlog, džaba im svega.

Vedran Karlić: I koliko je bio različit nego onaj od prije tjedan dan? Točno to. Nije. Tako da ova oznaka ne znači puno ak je proizvod identična. Mogu komotno staviti i 18+ ako će sve ostati isto.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "Komentatorski stol – Munja"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*