Komentatorski stol – Mjesečina

Predivno izgleda ova naslovna slika.

1. Dvije su glavne vijesti ovaj tjedan, a prva je ta da se Roman Reigns vratio u ring, nakon par mjeseci izbivanja zbog borbe s leukemijom. Gdje ga vidite u idućim mjesecima u WWE-u, koji će biti njegov meč na WrestleManiji i hoćemo li ga uskoro vidjeti u borbi za tittulu?

Alen Butumović: Super da se vratio, stvarno mi ga je drago vidjeti ponovno na ekranima. Odmah su ga ubacili u priču sa Rollinsom i Ambroseom, tako da čak možda i vidim njegov okršaj s Ambroseom na WrestleManiji budući da Rollins ide na titulu. Po meni to ne bi bila loša odluka, premda su sada vratili Ambrosea kao pozitivca i teško da će se to desiti.

Vedran Karlić: Drago mi ga je ponovo vidjeti, no ako ga gurnu odmah u main event status (a hoće), izgubit će svu dobru volju koju imaju i sve simpatije koje je imao zbog leukemije. Ponovo će biti tretiran kao odabrani i ponovo će ljudima ići na živce s njegovim bookiranjem. Maknuta ga od titule, pokazati kako mu treba vremena da se oporavi od bolesti i tek onda na titulu za jedno godinu dana.

2. Druga vijest je ta da se Batista vratio, najvjerojatnije kako bi gradio meč protiv Triple H-a za WrestleManiju. Iščekujete li taj meč?

Alen Butumović: Naravno da jedva ne čekam meč dva starca koji nikada nisu imali međusobne kemije, a pogotovo ne sada kada nijedan ni drugi nisu u nekoj zavidnoj formi, tako da nas vjerojatno čeka 25-minutna dosada tijekom koje ćemo zaspati i koju ćemo htjeti što prije zaboraviti.

Vedran Karlić: Ok, Batista želi raditi s HHHom. Nemam problema, dajte im 5 minuta (u maniri Goldberg Lesnar meča) i bit će to ok… No ako im daju dvadesetak minuta onda ćemo imati dosadu. Meni HHH je u zadnjih pet godina imao sam jedan dobar meč, i to onaj s Ambroseom.

3. Kevin Owens se također vratio i odmah je ubačen u meč za WWE titulu na Fastlaneu. Reakcije?

Alen Butumović: Nije dobro to što su napravili izbacivši Kofija i ubacivši Owensa. Trebali su bar ostaviti Triple Threat jer ovo jednostavno nema smisla, pogotovo uzevši u obzir da je Owens sada pozitivac. Ali mi je drago da se vratio i baš me zanima kako će njegovi mečevi sada funkcionirati. Meč s Bryanom bi trebao biti super.

Vedran Karlić: Nula momentura i odmah na meč za titulu. Kojeg će izgubiti, što će mu ubiti momentum, kojeg i nema. Yap. Naravno da nije dobra odluka. Meč bi mogao biti super.

4. Mnogi smatraju kako su Becky i Ronda u svojem Twitteru okršaju otišli predaleko prekršivši kayfabe. Što vi mislite o toj situaciji?

Alen Butumović: Ronda jednostavno ne zna pratiti neku logiku wrestlinga i onda se dogodi to što se dogodi. Vjerojatno je pokušala učiti na temelju nekih Twitter okršaja drugih hrvača iz prošlosti koji su radili na sličnom principu i mislila je valjda da je to što spominje pravo ime Becky Lynch kul, ali nije. U ovom kontekstu to nema veze s vezom i ispalo je glupo i jeftino. Bolje da se one ipak ovoga okane.

Vedran Karlić: To je ono kada forsiraš i nemaš ideje kako bi dalje pa krene cringe. Ne moraju svaki dan izmjeniti pet poruka.

5. Najavljen je i New Japan Cup koji je ove godine proširen na 32 natjecatelja. Hoćete li gledati? Koji su vaši favoriti?

Alen Butumović: Lijepo izgleda, bit će tu sigurno izvrsnih mečeva koje ću, nadam se, pogledati. Ibushi mi nekako iskače kao favorit.

Vedran Karlić: 32 učesnika, neki dobri mečevi odmah u prvoj rundi. Ibushi bi izgleda kao potencijalni favorit, ali svi znamo kako Yano Toru treba biti taj.

Be the first to comment on "Komentatorski stol – Mjesečina"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*