Komentatorski stol – Maske

1. Jedan od glavnih događaja na SummerSlamu bio je napad Becky nad Charlotte. WWE je od toga odlučio učiniti heel turn, odlučio je pretvoriti Becky u negativku, no fanovi naprosto odbijaju davati Becky negativne reakcije i izgleda da će se planovi malo promijeniti. Je li WWE odmah u startu pogriješio čim su uopće pomislili da bi Becky trebala biti negativac ovdje? 

Alen Butumović: Ja sam odmah rekao da će onaj napad sa SummerSlama biti fantastičan samo i samo ako Becky bude pozitivac. I oni su napravili totalno suprotno. A da su imalo bili pametni, mogli su i prije SummerSlama zaključiti kako će to biti totalno pogrešna odluka, uopće nisu trebali čekati SummerSlam i idući SmackDown da publika to tek tad pokaže. Tko je gledao SmackDown prije SummerSlama zna da su u njihovim interakcijama ljudi bili na strani Becky i da je pričom Charlotte bila ta koja je uzela prečac u cijeloj toj priči. A onaj Road Doggov komentar na Twitteru da su prešle jednak put da dođu do meča za titulu je smiješan. Da, to je istina ako gledamo zadnja dva-tri tjedna. No nikad se ne gledaju zadnja dva-tri tjedna, gledaju se zadnja dva-tri mjeseca. A činjenica je da je tu Becky nanizala nekoliko pobjeda i pobijedila je gotovo cijeli roster, dok je Charlotte dvaput izgubila u meču za titulu i onda je mjesec dana nije bilo. I kako je to onda isto?

Vedran Karlić: Pa zašto bi itko prihvatio glupost koju pišu? Charlotte je izgubila od prvakinje i od izazivačice, pa je svejedno dobila priliku ubaciti se u meč. I je. Pa je usred meča napala Becky s leđa i uzela titulu za koju je ova toliko radila, i koju je imala nadohvat ruke. Naravno da je njen napad opravdan. Došla je do tamo napornim radom, a nije se u Roman Reigns maniri ubacila u meč. I onda smo imali promo u kojem proziva publiku. Tkogod joj je to napisao dobio bi otkaz od mene momentalno. Ako je za nekoga publika bila onda je to Becky. Podržavaju je, podržavat će je i neće je prihvatiti kao negativku. Što prije WWE to shvati, to bolje za njih.

2. Neville je navodno slobodan i više nije vezan ugovor za WWE. Što budućnost ima za njega? Protiv koga biste ga voljeli vidjeti u ringu? 

Alen Butumović: Auh, pa samo da ode u Japan, imate hrpu dream mečeva. Neka ode u Junior diviziju i tu su mu odmah KUSHIDA, Lee, Ospreay i ekipa, pa čak i Hiromu kad se vrati jednom. Tamo bih ga zapravo volio i najviše vidjeti. Ne bih volio da sada uzima booking u svakoj mogućoj kompaniji jer to se desilo i Codyju pa je bio previše eksponiran. Ja bih ga volio vidjeti da ode u Japan i tamo izgradi poštenu karijeru jer sigurno će moći.

Vedran Karlić: Hiromu je out, Neville koji će nadopuniti tu diviziju? Meni zvuči jako dobro za početak. A nakon toga? Ima opcija malo more, a hoćemo li ga vidjeti već na All In-u? Barem u onoj NXT maniri ‘hej, vidi tko je u gledalištu’. U svakom slučaju, barem više neće propadati.

3. Shield reunion dogodio se na Rawu, vrlo vjerojatno kako bi se pomoglo Romanu u dobivanju pozitivnih reakcija. Je li ovo bila dobra odluka i na koji bi ih način trebalo bookirati? Bi li možda trebali biti negativci? 

Alen Butumović: Nisam siguran hoće li ovo imalo pomoći Romanu Reignsu. Prije će se desiti to da će davati negativnu reakciju cijeloj grupi. Ja bih iskreno volio da budu heelovi, premda je već najavljen meč protiv Zigglera i McIntyrea na Hell in a Cellu, tako da će definitivno nastaviti kao pozitivci. Ne mogu reći da nije zanimljiva odluka, opet ih ujediniti, budući da je ono prošle godine bilo sve samo ne to, no treba biti pametan ovdje. Ne treba ih bookirati na određen način samo da bi se Reignsu osigurale pozitivne reakcije jer ako je to primarni cilj ove odluke, onda mogu ih odmah rastaviti.

Vedran Karlić: Nastavljaju tamo gdje su stali, prije svih problema koje su imali sa Shield reunionom lani. Dobro s marketinške strane, zanimljivo po pitanju priča, samo izgleda kako su tu prvenstveno kako bi Roman dobio pozitivne reakcije. Meni je bilo potpuno apsurdno kada su oni došli kada je Braun htio keširati… došle su dvije osobe koje su do svojih prvih glavnih naslova došle upravo na identičan način…

4. Koji mečevi bi po vama trebali dobiti Hell in a Cell stipulaciju na istoimenom PPV-u? 

Alen Butumović:  Styles i Joe bi definitivno trebali dobiti tu stipulaciju, samo onim završetkom SummerSlam meča su to zaslužili, a i feud je dovoljno dobar za to. Za ostale programe nisam siguran, a znam da će tu vjerojatno biti bar 3 Hell in a Cell meča. Možda jedino još Orton i Hardy pričom zaslužuju taj meč. Uz to će vjerojatno staviti Romana i još nekoga, budući da će biti meč za Universal titulu.

Vedran Karlić: Styles i Joe je ono što mi zvuči kao jedina dobra opcija, za sve ostalo mi je ili prerano, ili mi nema smisla. Premda bi Becky vs Charlotte negdje u nastavku mogao završiti time, no neće, pošto je Hell in a Cell stipulacija dostupna samo kada je taj PPV na rasporedu.

5. Sad kada Brock Lesnara neće biti u WWE-u, treba li Paul Heyman ostati na TV-u u nekoj ulozi ili ga treba maknuti na neko vrijeme? 

Alen Butumović: Treba ga maknuti na neki nedefinirano vrijeme i onda ga vratiti ponovno. Ne mora biti nužno u ulozi menadžera za nekog hrvača, iako bi to možda bila i najbolja opcija.

Vedran Karlić: Maknuti ga na neko vrijeme, kako bi kompletno zaboravili na Lesnara.

6. New Japan je objavio cardove za Destruction showove, kako vam se dopadaju?

Alen Butumović: Pojedinačno gledajući, bit će tu sigurno izvrsnih mečeva. Ishii/Omega i Okada/Tana je nešto što jedva čekam i što će sigurno biti fantastično. Tu su još i Naito i Suzuki koji bi mogli imati odličan meč. Ono što mene smeta da je to vrlo mala količina bitnih mečeva raspoređena na čak tri showa. I onda kad gledate card u globalu za jedan show, on je prilično siromašan, ispunjen je tag mečevima i onda tu imamo jedan ili eventualno dva bitna meča. To se definitivno moglo srezati na dva showa i bilo bi mnogo bolje.

Vedran Karlić: Par dobrih mečeva, no to je otprilike to. Publici će biti zabavno, a i hrvačima će dobro doći malo sporiji tempo nakon Climaxa.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "Komentatorski stol – Maske"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*