Komentatorski stol – Maldivi

Još jedan od naših legendarnih naslova koji nema apsolutno nikakvog smisla, niti veze s onime što odgovaramo u pitanjima. Popularna i luksuzna turistička lokacija danas je ime naše teme. Sigurno ste čuli za nju, mogli bi vam kazati više o njoj, a mogli bi i googlati o njoj… Ok… ok… nemojte plakati. Maldivi se sastoje od 1200 otoka grupiranih u 26 atola, a sve to nalazise u Indijskom oceanu. Dovoljno?

1. Priča se kako bi The Rock ili Stone Cold mogli biti dio Survivor Seriesa kao sudci u meču Mahala i Lesnara. Kako vam se čini ta ideja?

Alen Butumović: Ne sviđa mi se. Da, to bi u tome trenutku bilo zabavno, odvuklo bi pažnju od debilnog Mahal/Lesnar meča i na neki način bismo bili više zabavljeni, ali koliku štetu sami sebi čine time i koliko sami priznaju da su pogriješili kada u srazu dva glavna prvaka (koji bi trebao biti fantastičan) oni dovode neke legende koje trebaju učiniti meč zabavnim jer bi inače bio katastrofalan.

Vedran Karlić: A što kazati? Kada nemaju dobar proizvod krene dovoditi ljude koji su odavno u penziji. To neće pomoći proizvodu, samo će pokazati koliko nedostataka ima. Neka legende dolaze ko Jericho, na neko vrijeme, pošteno odraditi posao.

2. Jedna od direkcija nakon TLC-a je očigledno feud između Strowmana i Kanea. Jeste li za to?

Alen Butumović: Shvaćam taj feud kao jedan usputni program za Strowmana prije Royal Rumblea, no i dalje mi se ne sviđa što se postavljanje podloge za ovaj feud moralo učiniti u TLC meču i time mu je oduzelo kvalitetu. No i dalje nisam oduševljen ovom idejom jer znam da meč neće biti previše dobar.

Vedran Karlić: Prije godinu i pol dana, kada je trebalo graditi Strowmana, da. No sada kada je izgrađen, kada bi trebao imati mečeve u samom vrhu kompanije, staviti ga protiv irelevantnog Kanea, kojeg mjesecima nije bilo? Sorry, ali ne.

 

3. Kako vam se čine najavljeni Survivor Series mečevi, koje biste eventualne promjene u konceptu napravili ili koje biste još mečeve voljeli vidjeti?

Alen Butumović: Izuzev meča između Tag Team prvaka i ovih eliminacijskih 5 na 5 mečeva (za koje još nisam formirao mišljenje jer je dosta toga nenajavljeno), ostali mečevi katastrofalno izgledaju. Natalya/Alexa i Miz/Corbin su mečevi između negativaca koji rijetko dobro funkcioniraju u mečevima. Mahal/Lesnar je djelomično heel vs heel meč, ali i bez toga će biti katastrofalan meč. Očekuje nas jedna večer puna nekvalitetnih mečeva.

Vedran Karlić: Pet na pet će biti zabavan, skoro svaki puta bude. Tag tim susret me zanima, to je jedan od mečeva kojeg sam htio gledati. Ostalo? Slabo, s jednako slabim pričama. Pogotovo Mahal vs Lesnar.

4. SmackDown je ovaj tjedan odradio invaziju na Raw. Kako vam se svidio taj segment i na koji način Raw treba uzvratiti udarac?

Alen Butumović: Svidjelo mi se, bilo je kaotično i interesantno. Nema veze što su neki koji su napadali bili pozitivci poput Nakamure ili Roodea, kad se napada timski ne gleda se na to i to onda nema veze sa individualnim karakterima. Jedva čekam da vidim na koji će način Raw vratiti udarac, samo se nadam da neće biti na isti ovaj način nego bilo bi recimo dobro da unište cijeli show, odnosno da se upletu u svaki mogući meč, da razruše stage  ili ring već na početku showa kako se show ne bi mogao nastaviti dalje i tako. Imaju puno opcija tu.

5. Po svemu sudeći Roderick Strong bi mogao prijeći u Undisputed Eru. Biste li to voljeli vidjeti? Bi li to bio korak naprijed za Stronga, a ujedno i korak naprijed za Undisputed Eru?

Alen Butumović: Mislim da je to dobro za obje strane – Strong je netko tko bi svojim in-ring kvalitetama mogao dosta dobro doprinijeti grupi, a oni bi njemu donijeli jedan nov i svjež karakter. A onda kasnije mogu napraviti jedan plot twist sa face turnom Stronga i tako dalje. Ima tu isto dosta potencijalnih smjerova u kojem to može ići, ali svakako je zanimljivo.

Vedran Karlić: Odlično, sve što tamo se događa ima smisla. Problem nastaje kada bilo tko od njih pređe na main roster. Strong mi je sjajan u ringu, no nešto mi fali kod njega, neka veća osobnost. Izgubi se u gomili. Ovo bi mu moglo pomoći.

6. Na društvenim mrežama vidjeli smo dosta prepucavanja između Omege i Jericha. Vodi li ovo ičemu? Bismo li eventualno mogli vidjeti Jericha u New Japanu na jednu večer kako bi odradio meč s Omegom?

Alen Butumović: Ja bih užasno volio vidjeti Jericha u Japanu, a posebnu u meču s Omegom. Navijam za to da se taj meč ostvari.

Vedran Karlić: Realno gledano, Jericho je trol, ali vrlo pametan trol. Njemu je itekako jasno kako će markovi na to reagirati i zato to spominje. No isto tako, ostavio je otvorena vrata za meč. Hoće li se taj meč dogoditi van WWEa, ili će se čekati da Omega dođe  (ako uopće dođe) tamo. Temelji su postavljeni.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "Komentatorski stol – Maldivi"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*