Komentatorski stol – Madrac

Iza nas je Raw Reunion koji je WWE-u donio nešto veću gledanost nego inače. Kako vam svidio sam koncept i generalno realizacija showa?

Alen Butumović: Što im vrijedi što su imali 3 milijuna gledatelja kad se ista brojka nije ponovila iduću večer na SmackDownu i kad se sigurno neće ponoviti u ponedjeljak na Rawu? Mislim, ako su oni zadovoljni s time što su na jednu noć uspjeli to napraviti i ako im to znači nešto, u redu. No, sam show nisam pogledao, tek neke dijelove. Nisam ja više za te nostalgijske showove. Meni nije ništa značilo što smo vidjeli Hulka Hogana, Stonea Colda, DX i sve ostale legende opet zajedno na okupu. To mi apsolutno ništa ne znači.

Vedran Karlić: Prošli tjedan sam kazao kako ne planiram gledati. I nisam. Zašto? Zato što je bilo točno ono što sam očekivao. Jedno veliko ništa.

Kako vam se za sada čini SummerSlam card?

Alen Butumović: Ne pretjerano dobro, ne pretjerano loše. No, ne očekujem neki posebno dobar show.

Vedran Karlić: Jedva čekam vidjeti sve mečeve, card od osam sati, nula dobrih mečeva. Šalu na stranu, za sada je najavljeno od gotovo nikakvog interesa za mene.

Gargano i Cole odabrali su svoje stipulacije. Kako vam se čine? Što mislite koja će biti stipulacija trećeg falla ako do njega bude došlo?

Alen Butumović: Okej su stipulacije. Naravno da može bolje, ali eto, dopalo mi se što će jedna od stipulacija zapravo biti ta da nema stipulacije nego će biti običan wrestling meč. Street fight zvuči kul. Za treći predviđam ili Ladder meč ili nešto na foru I quit / pobjednik odlazi iz NXT-a meča.

Vedran Karlić: Ja bih izabrao ‘samo ja mogu dobiti meč’ stipulaciju. No onda bi to napravio i moj protivnik, pa bio ovisio o zadnjoj. Ovo bi moglo biti jako zanimljivo, pogotovo što su imali dva jaka meča. Premda se sve događa nekako prebrzo.

Sve se više o Joeu priča kao o novom Brayu Wyattu koji je jak na riječima, ali prilično slab na djelima. Kako gledate na booking Joea?

Alen Butumović: Pa definitivno je tako. Imao je hrpu mečeva za WWE titulu, nijednu priliku nije iskoristio. Ni protiv Lesnara, ni protiv Stylesa, pa evo ni sada protiv Kofija. A stvarno ima fantastičan mic work i zapravo je jako dobar hrvač, u main eventu bi taman pasao. Ali eto, oni ga očito ne vide na toj poziciji.

Vedran Karlić: Mislim da bi on mogao biti jedan od onih koji će dva puta razmisliti prije potpisa novog ugovora. Pošto za nekoga toliko kvalitetnog radi toliko malo.

Iza nas je polovina Climax turnira, što kažete na dosadašnji tijek i booking?

Alen Butumović: Prvo što ću reći je to da nisam očekivao da će Mox imati 5-0 nakon 5 mečeva. S druge strane, ima iznenađujućih pobjeda i poraza pojedinačno, ali svakako će biti zanimljiva i napeta situacija u oba bloka do kraja. Već sada je. U A bloku zaista ne znam trebam li više vjerovati u to da Ibushi ide dalje ili će Okada stvarno dobiti taj blok. S druge strane, u B bloku i dalje ne vjerujem da će Mox to dobiti, ali vidjet ćemo.

Vedran Karlić: Očekivao sam jak turnir za njega, ali 5-0 start? Ne, to nisam očekivao. Sjajno. Kao što mi je i pet nula za Okadu odlično. Jako zanimljivi rezultati.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "Komentatorski stol – Madrac"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*