Komentatorski stol – Lubenica

Oprostite na još jednom zakašnjelom izdanju, ali evo i ovotjednog Komentatorskog stola uz omiljeno ljetno voće (ili povrće?).

Roman Reigns novi je Universal prvak nakon što je na Paybacku pobijedio Fienda i Strowmana. Uz sve to, pridružio mu se i Paul Heyman kao menadžer. Je li ovo napokon korak u pravom smjeru za Romana Reignsa?

Alen Butumović: Prilično neočekivano uparivanje, ali vidjet ćemo hoće li ovo otići u dom smjeru ili ne. To ćemo tek moći prokomentirati nakon par tjedana dok vidimo kako tandem funkcionira. Ovo je u najmanju ruku zanimljiva i nepredvidljiva odluka i ovo može fantastično funkcionirati, ali pitanje je koliko će daleko ići s novim Romanom Reignsom. Ali jako mi se dopada ideja i zapravo mi je drago što je Roman vratio Universal titulu jer ova borba Fienda i Strowmana mi se čini jako, jako dosadnom i napornom.

Vedran Karlić: Ako mene pitate, ovo je nekoliko godina prekasno. Uz to da je Heyman ovdje prilično nepotreban. Reigns kao opak tip koji šuti i mlati sve pred sobom je moglo odavno biti postavljeno. I mislim da je ovo kriva odluka, nakon svega što je prošao sa leukemijom, kada je dobio poštovanje velikog dijela fanova, odlučili su se za ovo?

S druge strane, dosadašnji Heymanov klijent Brock Lesnar navodno bi mogao na neko vrijeme otići iz WWE-a jer je čitav njegov merch maknut iz WWEShopa. Dobro ili loše?

Alen Butumović: Možda ga ne planiraju koristiti dok nema publike što je u redu, ali samo se nadam da se neće pojaviti odjednom kao grom iz vedra neba i onda ponovno feudati s Romanom oko titule i oko Heymana te onda u konačnici vratiti titulu natrag u svoje ruke. To je najmanje što želim i nadam se da se to neće dogoditi. Ali nemam problema s tim da ga ne vidimo ne ekranima neko vrijeme.

Vedran Karlić: Ako ga više nikada ne vidim u ringu neću se buniti, niti najmanje.

U subotu se održava All Out. Kako vam se čini card i koja su vaša predviđanja za mečeve?

Alen Butumović: Moxley/MJF, Cassidy/Jericho i meč za Tag Team titule je ono što mene jako interesira, a ostatak carda bi mogao biti solidan. Očekujem jedan prilično zabavan show. Što se tiče predviđanja, mislim da bi Mox još ovaj puta nekako mogao zadržati titulu iako me ne bi čudilo da već sada stave na MJF-a, Jericho će svakako svoj meč osvojiti, a FTR bi mogao uzeti titule u svoje ruke. Bit će zanimljiv PPV u svakom slučaju.

Vedran Karlić: Meni se card jako sviđa, mislim da su opet stavili ‘za svakoga po nešto princip’, gdje neki likovi imaju neke razloge zašto su tu, te kako je do svega došlo. A onda je tu nekoliko mečeva koji mogu pružiti jako puno, što po pitanju samog wrestlinga, što po pitanju priča. Meni se sviđa način na koji AEW radi svoje PPVove pa se i ovome jako, ali baš jako veselim.

Nakon što je sinoćnji Ironman meč završio neodlučenim rezultatom, idući tjedan će se Adam Cole i Finn Balor boriti za NXT titulu. Što mislite tko će izaći kao pobjednik?

Alen Butumović: Iako je priličan letdown kada 60-minutni Ironman meč završi neodlučeno, meni je ovo čak i okej i mislim da ću pogledati ovaj meč sljedeći tjedan. Pretpostavljam da će Balor napokon ugrabiti titulu jer mislim da neće vraćati titulu na Colea ponovno.

Vedran Karlić: Prešutjet ću, pošto zbilja nemam ništa pozitivno kazati na ovo. Nakon ovog meča me toliko nije briga tko će izaći kao prvak.

Tetsuya Naito vratio je IWGP Heavyweight i Intercontinental titulu na Summer Struggleu. Koliko je imalo smisla da ju uopće izgubi od Evila i ponovno ju vrati natrag?

Alen Butumović: Svaki sljedeći korak koji naprave s Naitom mi ima sve manje i manje smisla, tako da mi je i ovo bilo malo čudno i zapravo ne vidim prevelike poante u tome da mu se prekine reign koji bi mogao biti nešto prilično posebno, ali valjda žele krenuti ispočetka s njim, ne znam niti ja.

Vedran Karlić: Meni se ovo svidjelo, prve vladavine najčešće nisu duge, tako ni EVIL nije imao dugačku. Vrijeme je da se ili titule ujedine ili posebno brane. S booking strane, nisam siguran koju priču točno pričaju, tu treba malo strpljenja.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "Komentatorski stol – Lubenica"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*