Komentatorski stol – Leteći medvjedići

U šumarku skrivenom medvjeda je malih dom, oni čak i lete, pogledajte!

Neki ljudi okrutni, opasni k’o zmaj slistili bi taj pravi mali raj!

No neće, neće bogme moć jer mali medvjedi će doć! K’o jedan borit će se svi i šumu spasiti!

Ako voliš planinu, rijeku i cvijet primit će te odmah u svoj šumski svijet, ti čudesni maleni Leteći medvjedi!

1.  Dvorane za SmackDown postaju sve praznije i praznije. Postoji li konkretan razlog za to? Kako to popraviti?

Alen Butumović: Već sam se osvrnuo na to u svom SmackDown pregledu. Morat će napraviti malo više od boljeg produkta kako bi se broj prodanih ulaznica popravio. Pad se može dogoditi odjednom, ali nagli porast u broju ulaznica ipak mislim da ne može i da će to biti jedan dugotrajan proces, ako ikada se i bude dogodio.

Vedran Karlić: Postoji. Proizvod je loš, onda je tu i zasićenost, mnogi gradovi par puta godišnje ugoste WWE show, bilo onaj koji se uživo emitira, bilo house show. Nema osjećaja da se išta propušta ako ga ne pogledaš, ponajprije zato što se zbilja ništa ne propušta. Popraviti? Podići kvalitetu i smanjiti broj house showa.

Denis G: Treba skinuti titulu s Jindera, za početak.

2. No Mercy je iza nas, jedan od razočarenja showova bio je i main event meč između Strowmana i Lesnara. Kako komentirate taj meč?

Alen Butumović: Nakon tako sjajnog builda, takav meč nisam priželjkivao i sada mi je žao što se uopće dogodio. Odmah mi pokvari cijeli dojam o Strowmanovom bookingu i o svemu odličnom što je radio u zadnjih nekoliko mjeseci. To je tipičan primjer onoga feuda gdje imate dobar build i onda kada se treba dogoditi još bolja kulminacija, dogodi se proljev.

Vedran Karlić: Želio sam vjerovati u suprotno, zbilja jesam, no na kraju je meč završio točno onako kako su mnogi očekivali. Lesnar dobije batine, od nikuda iskopa F5 i odjednom dobije meč. Osim toga nije pokazao skoro ništa drugo. Žalosno, puno bolja odluka bi bila da veliki bradonja dobije. Stvorili bi tako jakog negativca / lika. Stvorili bi zvijezdu.

3. Enzo Amore je novi CW prvak. Je li ovo bio čisti komercijalni potez? Slažete li se s tom booking odlukom?

Alen Butumović: Ja bih se zabrinuo ako je ovo išta drugo nego komercijalni potez. S te strane razumijem, ali i dalje mislim da je debilna odluka. Barem jednom nagradite nekoga titulom ne zato jer mislite da ćete s njime prodati više majica na WWEShopu, nego zato što je to zaslužio svojim radom u ringu.

Vedran Karlić: Daleko najgori hrvač na rosteru ima titulu. Mislim da je prilično jasno zašto ju je dobio…

4. Dolph Ziggler i Bobby Roode započeli su svoj feud na ovotjednom SmackDownu. Očekujete li išta od toga programa ili je ovo samo početni program za Roodea prije nego ode na neke važnije stvari?

Alen Butumović: Mislim kako je ovo samo filler feud, ali kako bi i kao takav mogao biti solidan ako se pokažu dobrim u ringu. Sam rezultat feuda je predvidljiv, iako naravno kao takav nikako nije loš. Ovo će biti samo odskočna daska za Roodea.

Vedran Karlić: Koga je još briga za Zigglera? Malo koga. Protivnik koji može odraditi dobar meč te mu se neće naštetiti porazom. Ok odluka.

5. Usosi i New Day imat će meč unutar Hell in a Cella. Slažete li se s tom idejom i mislite li da meč može biti odličan?

Alen Butumović: Meni je sama ideja sjajna i bit će osvježavajuće definitivno. Ova dva tima imala su odličnu seriju mečeva u zadnjih nekoliko mjeseci, tako da sam siguran kako će i ovdje pružiti samo kvalitetu.

Vedran Karlić: Dobra odluka, ako izuzmemo činjenicu kako New Day ima člana više. Nadam se da će to na neki način kompenzirati. I to na neki pametan način.

6. New Japan je objavio King of Pro Wrestling card, jeste li zadovoljni njime? 

Alen Butumović: Meni se card jako sviđa, posljednja tri meča mogu biti sjajna, pogotovo Naito-Ishii od čega nekako i najviše očekujem. Sve skupa, izgleda kao nekoliko koraka unaprijed s obzirom na Destruction showove.

Vedran Karlić: Par standardnih stvari na početku, par dobrih mečeva kasnije. Bit će dobro, ali mislim da neće biti vrhunski.

Denis G: Izuzetno mi je drago što je EVIL u main eventu, sjećam ga se još dok je bio na ekskurziji u ROH-u i uvijek sam se pitao zašto ga drže tamo da odrađuje nekoliko low card mečeva, kad je bilo očito da može biti sjajan powerhouse, samo mu je trebalo pružiti priliku. Što se ostatka carda tiče, Naito i Ishii trebali bi odraditi kvalitetan meč, Junior title meč bit će zabavan spotfest, a Three Way za tag titule ima potencijala biti dobra makljaža. Ostalo je više manje nebitno, no sve u svemu jedan od boljih cardova za prvi veći show još od finala G1-a.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "Komentatorski stol – Leteći medvjedići"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*