Komentatorski stol – Lakmus papir

Eto nas u još jednom izdanju Komentatorskog stola, uživajte u ovoj nedjelji, a svima onima koji ga danas slave želimo sretan Vaskrs!

Izašle su brojke za prvu četvrtinu godine u WWE-u što se financija tiče i zanimljivo je spomenuti kako WWE zapravo bilježi pad od par milijuna dolara u odnosu na prošlu godinu u istom periodu. Što je uzrok ovom padu?

Alen Butumović: Jednostavno, ljudi nisu glupi, imaju granice i shvaćaju da ako je nešto loše da za to ne treba davati silne pare. Zato im se posjećenost na live eventima drastično smanjila, imaju probleme i s prodavanjem tjednih showova, a i nekad PPV-ova. A to su dosta veliki pokazatelji, mnogo veći od TV ratinga ili sličnih brojkica.

Vedran Karlić: Previše istoga iz godine u godinu, kvaliteta sve manja, a i konkurencija koja je spremna pružiti ljudima ono što žele. Nema previše razloga gledati na tjednoj bazi, a kad tad i kompletno otpadnu – što automatski znači manja baza koja kupuje. Zapravo je čudno što se ovo tek sada događa.

Kako vam za sada izgleda card za Money in the Bank?

Alen Butumović: Rollins/Styles bi mogao biti super, ako ubace Owens/Kingston i neki dobar muški MITB meč, mogao bi biti solidan show. Ali imamo puno previše ženskih mečeva za jedan show, a svi redom su nebitni, odnosno nezanimljivi.

Vedran Karlić: Solidno, ali opet se bojim kako će biti previše mečeva koji će razvodniti kvalitetu.

Owens je napravio heel turn na SmackDownu, koja su vaša mišljenja? Mislite li da će osvojiti titulu?

Alen Butumović: Po meni dobro odrađen heel turn, lijepo su to obavili, iako se vidi da im ovo nije bio dugoročan plan nego odluka koju su morali donijeti nakon ozljede Bryana. Što se tiče osvajanja titule, možda je i bude osvojio, ali ako osvoji, vjerojatno će biti samo tranzicijski prvak te će ga Roman Reigns (vjerojatno na SummerSlamu) prvom prilikom pokositi i uzeti mu titulu.

Vedran Karlić: Mislim da da, ali smatram kako bi bilo dovršiti prvi meč tako da titula ne promijeni ruke. Ako ima trenutak za dobar DQ meč, mislim da je to sada.

Kushida idući tjedan radi NXT debi. Koliko će njegova karijera u NXT-u i općenito u WWE-u biti uspješna?

Alen Butumović: U NXT-u će vjerujem imati dobru karijeru i odlične mečeve, a kad dođe na glavni rosteru uz malo truda i puno sreće možda i bude Cruiserweight prvak. Ako ne bude imao sreće, završit će kao Gallagher, Gulak i ostala 205 Live ekipa za koje se više ni ne zna da postoje.

Vedran Karlić: NXT jako dobro, main roster, vjerojatno ne baš dobro.

Be the first to comment on "Komentatorski stol – Lakmus papir"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*