Komentatorski stol – Kućni ljubimci

Imate li vi kućnoga ljubimca?

  1. Kakva su vam očekivanja od WWE-ovog Stomping Groundsa?

Kristijan B: Još jedan event koji nije razvio hype. Ima zanimljivih mečeva, ali siguran sam da niti jedan neće dostaviti očekivano.

Alen Butumović: Nadam se da show neće proizvesti neke nuspojave koje su loše za moje i vaše zdravlje.

2. WWE navodno nije zadovoljan prodajom karata za taj event. Kako vi komentirate tu situaciju?

Kristijan B: Nikakvo čudo. Ljudi danas mogu gledati mečeve duplo bolje kvalitete, gdje god se okrenu. WWE i dalje pruža jedan te isti generični proizvod s nadom da će to ljude zanimati.

Alen Butumović: Kakav produkt, takva potražnja za ulaznicama. Ako se pitaju zašto je to tako, odgovor je u samom cardu. Neka pogledaju malo tko im se bori za titule, tko im main eventa show i kakve sve mečeve dobivamo, možda će im biti malo jasnije onda.

3. Nakon nekoliko tjedana traženja R-Trutha, Drake Maverick je napokon postao WWE 24/7 prvak, da bi par dana kasnije istu titulu izgubio na svom vjenčanju. Koliko vam je zabavna ova titula?

Kristijan B: Žalosno je da je ovo najzanimljivija stvar u kompaniji, ali opet bolje i ovo nego ništa. Samo se nadam da WWE ovo neće forsirati dok ne prestane biti zanimljivo.

Alen Butumović: Meni je ovo stvarno super i svidjelo mi se sve do sada što su napravili s Truthom i evo sada s Maverickom. Scena s vjenčanja izvrsno odrađena. Ali, nije ni čudo budući da je Maverick predložio takvu ideju. Ne bi oni to sami mogli smisliti.

4. Jon Moxley se zbog ugovora s All Eliteom neće moći pojavljivati na NJPW showovima u Sjevernoj Americi. Kako gledate na to?

Kristijan B: Mislim da bi AEW i NJPW trebali ući u neku suradnju, jer bi to bio pravi pogodak za pro wrestling, ali s druge strane razumijem zašto neće nastupiti, ali opet NJPW treba poštovati AEW-ovu odluku.

Alen Butumović: To je okej. Mislim da New Japan može biti zadovoljan što će Moxley uopće biti njihov part-timer i što će se katkad pojavljivati na njihovim showovima te što će odraditi čitav Climax ove godine. Mislim da je već samo to ogroman bonus. Da se razumijemo, Mox bi sigurno bio ogroman draw za njih u Americi i uvjeren sam da bi prodaja karata išla još i bolje, ali stvari su takve kakve su i to treba poštivati.

Be the first to comment on "Komentatorski stol – Kućni ljubimci"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*