Komentatorski stol – Kratka pauza

Polako, ali sigurno približavamo se 200. broju komentatorskog stola. Pa prije nego dođemo do toga, brzinski ćemo proletjeti kroz par pitanja. Čisto da imamo broj, ali i malu pauzicu.

Koliko je dobro odrađen Shakeup kojeg je WWE imao? Koliko je bilo zabavno?

Vedran Karlić: Niti dobro, niti previše zabavno. Kao da je uopće važno tko je na kojem brandu? Štoviše, smatram kako je ovo bilo jedno od lošijih izdanja Shakeupa / Drafta ili kako god već želite to zvati. Nije bilo pretjerano zabavno kako su se ljudi pojavljivali. Meni je bilo suhoparno. Da, imat ćemo neke nove mečeve. No njih će tako brzo ispucati da ćemo se ponovo vratiti u istu staru kolotečinu.

Alen Butumović: Nisam gledao showove, tako da ne znam koliko su to dobro odradili, ali generalno neke promjene teoretski jesu dobre, kao recimo prelazak Stylesa na Raw, jer bi uskoro napokon main event scena tamo mogla biti zdrava. Reignsov prelazak na SmackDown isto zvuči kao logičan potez i kontra Stylesu, ali već su mi uspjeli uništiti bilo kakav interes za time nakon što su najavili za idući tjedan njegov segment s Vinceom. Ako se ta priča nastavi, to će biti apsolutna smrt. SmackDown se bar donekle branio i klonio ovih godina tih žestokih storylineova koji bi sad mogli postati glavna njihova sastavnica kako je krenulo.

Kako vam se sviđa 2019. u wrestlingu do sada?

Vedran Karlić: Ako sagledam ono što se dogodilo ove godine mogu zaključiti kako je bilo dobrih stvari. No isto tako sam dojma kako je lanjska godina bila bolja.

Alen Butumović: Malo sam odlučio ohladiti od wrestlinga ove godine i smanjiti tempo gledanja, zato više ne gledam sve što želim nego ono što mi vrijeme i volja dopuštaju. Prestao sam gledati WWE tjedno pa mi je sad smanjen taj dojam nekvalitete jer većinom odgledam samo ono što je dobro. Ali da, 2018. godina je bila bolja do ovog perioda. Možda zato što se trenutno u wrestlingu događa puno stvari i onda često kao gledatelj ni znaš ni što hoćeš, a bome ni što nećeš gledati.

Što očekujete do kraja godine?

Vedran Karlić: Tri slova – AEW. Velika su očekivanja, tolika da govorimo o tome da će se cijela wrestling industrija promijeniti. Hoće li? Teško je znati, ali jedva čekam vidjeti Codya, Buckse i ostatak ekipe ponovo u ringu. I usprkos tome, WM vikend nam je pokazao kako je situacija na indy sceni i dalje zdrava. Mislim da nas čekaju super stvari, ali nekako mislim kako ova godina neće biti bolja nego prošla. Neka bude blizu i ja sam zadovoljan.

Alen Butumović: Osim što očekujem da NXT i New Japan nastave s redanjem dobrih mečeva, naravno da su sve oči sada uprte u AEW i to kako će proći njihov sljedeći PPV, hoće li uspjeti realizirati tjedni show s dobrim TV ugovorom i tako. Vidjet ćemo. Ali mislim da nam nužno treba jedna stabilna kompanija u Americi s tjednim showom koja će imati kvalitetan produkt i čiji se hrvači neće pojavljivati na 100 evenata tjedno. To bi AEW mogao biti.

Be the first to comment on "Komentatorski stol – Kratka pauza"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*