Komentatorski stol – Kraljevsko vjenčanje

Cijeli svijet danas bruji o tome kako su se princ Harry i njegova djevojka Meghan ženili. Ovim puta im mi želimo svu sreću, premda im sreća ne treba kada su članovi kraljevske familije. Isto tako, ako se pitate gdje je Alen ovog tjedna – on je dobio direktan poziv od kraljice za odlazak na vjenčanje. Nama pokušava lagati tako da tvrdi kako ima rođendan, nemojte mu vjerovati. Upravo nazdravlja princu i njegovim budućim potomcima.

1. Što očekujete od Money in the Bank mečeva? Koliko ih treba biti, tko bi trebao ugrabiti kofere i zašto?

Vedran Karlić: Pa naravno, što više Money in the Bank mečeva to bolje, idemo preforsirati zabavan koncept, zašto ne. Jedan meč je bio dovoljan, može i jedan za žene, samo, mogao je biti u nekom drugom terminu, ne mora biti u ovom samo zato što se PPV tako zove. Kod žena nek uzme tko želi, ionako je trenutno divizija u kriminalno lošem stanju. Kod muških… Balor ili Miz bi bili dobre opcije.

Emir Ahmethodžić: Dva MITB matcha su sasvim dovoljna. Za world titule i za ženske titule. Što se pobijednika tiče. složio bih se sa kolegom da bi Balor i Miz bile najbolje opcije. Za žene bih htio Becky, ali se moram pomiriti sa tim da nju ne vide kao potencijal. Peyton Royce bi bila druga najbolja opcija, ali mislim da bi stvarno mogli ići u smjeru da Alexa uzme, što bi bila teška greška po mom mišljenju, jer je od debija skoro sve vrijeme bila u title sceni. Vrijeme je za odmor.

2. Saznali smo sudionike UK turnira kojeg će WWE održati. Vaša razmišljanja?

Vedran Karlić: Nemam. Pobrali su hrpu ljudi s UK scene, što je bilo i očekivano. Meni je prvi turnir bio dobar, no ne toliko dobar ko drugima. Titula pak, mi do sada nije imala nikakvo značenje.

3. NJPW dobio je novog predsjednika. Zanimljivo je to što je kompaniju preuzeo netko tko nije Japanac – Harold Meij. Što mislite o tome?

Vedran Karlić: Možda ljudima nije jasno koliko je teško strancu postati tako visoko poziconirana osoba u Japanu. Set razmišljanja je drugačiji, sama činjenica da su ga odabrali pokazuje koliko puno povjerenja imaju u njega i da postoji plan kroz koji će ih on voditi.

Emir Ahmethodžić: Čitao sam da je nizao uspjehe u prošlosti, tako da bi ovo trebao biti korak u pravom smjeru za njih. Poznavanje tog zapadnog mentaliteta i tržišta je isto veliki plus za njega.

4. Krenuo je Best of Super Junior. Jeste li imali priliku gledati te tko su vaši favoriti?

Vedran Karlić: Nisam još stigao pogledati prva dva dana, moj favorit je Takahashi.

About the Author

Vedran Karlić
Glavni urednik, ljubitelj video igri, sporta i matematike.

1 Comment on "Komentatorski stol – Kraljevsko vjenčanje"

  1. Zenili se haha

Leave a comment

Your email address will not be published.


*