Komentatorski stol – Kornjača

Ovaj tjedan bez tekstualnog opisa naslova. 🙂

1. Backlash je iza nas, a mnogima se taj show nije svidio. Kuda ide WWE nakon toga? Jeste li uzbuđeni više za njihov produkt? 

Alen Butumović: Pa, bez obzira na to koliko im loš produkt bio, uvijek ću ih nastaviti gledati. To je jednostavno tako. Ni sa jednim PPV-om ove godine nisu pogodili. Svi su bili od prosječnog do lošeg. Backlash nije bio iznimka također. Money in the Bank PPV je pred nama i to obično bude dobro, ali tko zna kako će biti sada. Da imam uzbuđenja, i ne bih baš rekao.

Filip Stanković: Backlash je bio čisti primjer trenutnog stanja WWE-a. Bookiranje je jako loše, prodavaju ovo kao sport entertainment, a malo je pravog wrestlinga u tome. NXT je pravi primjer kako bi se trebalo bookirati.

Vedran Karlić: RAW i SD nakon backlasha su imali ponajgore brojke ove godine. Mislim čak i najgore. Mislim da je svima jasno kako je ljude to razočaralo.

2. Styles/Nakamura program imao je i treći meč koji je opet završio bez pobjednika. Imate li više interesa za ovim rivalstvom?

Alen Butumović: Meni je to bilo apsolutno glupo, osjećam se pokradenim po treći puta jer očekujem napokon nešto odlično, a opet dobijem šipak. Imat će i četvrti meč, ali naravno da nisam ni u pola uzbuđen za njega kao za recimo prvi meč, a kako i bi? Vjerujem da je tako s velikom većinom ljudi. Mogu zamisliti one ljude koji nisu gledali njihov NJPW meč i sada se pitaju što se ondje tako dobro dogodilo da ovdje čak ni u tri pokušaja nisu uspjeli napraviti.

Filip Stanković: Ovdje najviše odmaže Nakamura koji je totalno profulan lik u WWE-u. Druga loša stvar što se priča previše baziran na niskim udarcima i tapšanjima po glavi. Kad već želite feud veći od jednog meča pustite ih da pokažu svu wrestlingu kvalitetu koju imaju sa čistim krajevima. Interes za nastavak feuda? Baš i ne.

Vedran Karlić: Ne, program u startu nije bio dobar, a sada postaje još gori, uz mečeve koji nisu na razini ‘vrijedno spomena’. Tko će o ovome govoriti za par godina? Osim ‘kako smo mogli dobar program imati’.

3. Koju biste stipulaciju dali Nakamuri i Stylesu u njihovom sljedećem meču? 

Alen Butumović: Neke glasine kažu da će dobiti Last Man Standing stipulaciju i to bi bilo u redu. Najbitnije je da dobijemo stipulaciju u kojoj će napokon moći odraditi pošten završetak i da više nemamo gluposti koji će uništiti meč. Ovo će im biti zadnja prilika da opravdaju hype koji je stvoren davnih dana, a ako to ne učine, onda će to biti prilično jadno.

Filip Stanković: S obzirom na završetke prošlih mečeva, najidealnija stipulacija uz ovu priču bi bila Last Man Standing. Volio bi ih vidjeti i u ladder meču jer jako volim tu stipulaciju koja uvijek ispadne super, ali čisto sumnjam da će nju staviti.

Vedran Karlić: Zaštita za obiteljske dragulje on a pole meč.

4. Tko bi trebao biti sljedeći izazivač za Rollinsovu IC titulu, a tko za Jeffovu US titulu? 

Alen Butumović: Volio bih vidjeti meč između Rollinsa i McIntyrea, ali s obzirom da je McIntyre zauzet u timu sa Ziggler, sumnjam da će se to desiti, premda bi to po meni bila idealna odluka. A što se tiče Jeffa, ima tu par izbora. Mogu pokušati s Rusevom, što bi bilo u redu, ali ne nužno i najbolja odluka. Ja bih osobno stavio ili Almasa ili nekoga iz Sanityja, recimo Younga.

Filip Stanković: Ja bi stavio Samou Joe kao izazivača za IC titulu protiv Rollinsa. Može se ispričati jako dobra priča ako se uzme u obzir da ga je Joe ozbiljno ozlijedio i pobijedio prošle godine. Na Jeffa bi poslao Almasa koji je trenutno vruća roba s obzirom na zadnje performanse u NXT-u.

Vedran Karlić: Roman za Ic titulu, te da ga Rollins dobije. Jeff… Almas koji mu uzima titulu.

5. Kako vam se za sada dopadaju učesnici muškog Money in the Bank meča i za koga mislite da ima šanse za pobjedu? 

Alen Butumović: U redu izgleda. Imamo dosta različitih stilova, od Balora pa sve do Strowmana. Falit će im još jedan highflyer jedino da još malo podigne dinamiku. Što se tiče pobjednika, rekao bih da Miz i Balor imaju najveće šanse i oni bi po meni bili najbolji izbori.

Filip Stanković: Vjerujem da će ispasti minimalno solidni mečevi. Dobra stvar je to što je pobjednik dosta nepredvidljiv, bit će velika drama do samoga kraja.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "Komentatorski stol – Kornjača"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*