Komentatorski stol – Korak do

Putovanje od tisuću kilometara započinje prvim korakom. Naše nije gotovo, nije ni blizu gotovog.

Being the Elite skupio je 200 epizoda. Kako vam se svijdela ta epizoda i da li vam se čini da je ovo kraj te emisije?

Vedran Karlić: Epizoda je bila fantastična. Nemam pojma kada su Nick i Matt imali međusobni meč, ako ikada (ne brojim njihove dane kada su doma hrvali), no ovo je bilo jako jako dobro. Bilo je zabavno, bilo je suludo (pin u bazen je bio najbolji trenutak), bilo je i omaža, a nakon meča imali smo sjajnu odjavu ako je ovo kraj. Mogao bi biti. Ima smisla. Uspjeli su.

Alen Butumović: Ne pratim baš najpozornije BTE i nisam gledao mnogo epizoda, ali ovo sam definitivno morao pogledati i nisam požalio. Izvanredna egzibicija Matta i Nicka, pregršt zabavnih i simboličnih trenutaka. Je li ovo kraj? Nisam siguran jer smo vidjeli kako su rekli da imaju još nešto za obaviti pa moramo prvo vidjeti što će to biti, ali ako je kraj, onda je zaista dostojan toga. Ali ako nije, opet dobro.

Triple H je proslavio 25 godina. Kako vam se svidio segment i koliko je to utjecaja imalo na jako slabu gledanost koju je epizoda imala?

Vedran Karlić: Mislim da je trebalo proslaviti, ipak je ono važno ime unutar kompanije, koji je bio tu u najboljim danima. Ali… tu dolazimo do jednog velikog ali. Ovo je pokazalo kako HHH nije toliko popularan kao što su neki drugi iz tog perioda. Što se odrazilo na za FOX rekordno niskoj gledanosti. Ok, činjenica je ta da je on tu često i da nije atrakcija kao neki drugi. Činjenica je i da je NFL imao suludo dobru gledanost drafta. Ali je jako zabrinjavajuće, pošto više niti ovakvi događaji ne pomažu podići gledanost, što su sada došli u situaciju kada na prste jedne ruke možeš narojati one koji će podići istu. A kada je segment loš, to ne pomaže. Štoviše, statistika gledanosti kaže kako su za vrijeme tog segmenta izgubili gledatelje, a ne dobili.

Alen Butumović: Meni je okej to što su na neki način odali počast njemu, radi se ipak u dugoj i vrlo uspješnoj karijeri dosta važnog hrvača za WWE koji je eto sada postao i kreator NXT-a i svašta nešto. Tako da se mnogo epiteta može pridodati Triple H-u, premda ne mislim da je on jedan od onih the faca u nekakvoj hijerarhiji WWE-a. Možda zato što je stalno prisutan u medijima i na TV-u, direktno ili indirektno, na glavnom rosteru ili u NXT-u, pa možda nemamo taj osjećaj da kada se on pojavi da je to zaista nešto posebno. Sam segment mi je bio bezveze, čak mogu reći klišejski, Vinceov dio je bio apsolutno grozan. Jedino mi je bilo jako fora ono na početku kad su mu uzeli vodu da ne prska okolo. Ostalo je manje više bezveze. Nisam siguran koliko je ovo utjecalo na gledanost, ali nisam ni mislio da će ovo nešto privući ljude pošto mislim da su svi znali kako neće dobiti nešto ultra spektakularno što bi mogli pogledati.

Money in the Bank je pred vratima. Kako vam se sviđaju odabrani učesnici?

Vedran Karlić: Bit ću kratak. Više me zanima kako će ove godine meč izgledati nego tko će osvojiti. WWE se ne trudi da za moj ukus napravi likove zanimljivima, pa se to odražava na moj interes.

Alen Butumović: Slažem se s komentarom iznad, premda su mi svi najavljeni učesnici okej, van naravno Corbina kojeg ne mogu smisliti. I mene više zanima sama izvedba meča zato što to ove godine izgleda puno intrigantnije nego pitanje pobjednika.

Ima li smisla wrestling bez gledatelja?

Vedran Karlić: Ne pretjerano, ali smo tu gdje jesmo i moramo se nositi s time. Kompanije se trude napraviti što je bolji show bez njih. Neki to rade bolje, neki lošije.

Alen Butumović: Trudio sam se u početku upratiti sve, ali malo mi je čudno iskreno i gubim volju za gledanjem takvih showova. Zato ni nemam puno pregleda na stranici u zadnje vrijeme, jednostavno nemam volje gledati showove tog tipa. Bilo da se radi o Rawu, Dynamiteu ili NXT-u. Fali mi energija, fali mi sve to. Tako da meni ovo ima sve manje smisla i najradije bih da se to sve odgodi dok se ne vrati u normalu.

About the Author

Vedran Karlić
Glavni urednik, ljubitelj video igri, sporta i matematike.

2 Comments on "Komentatorski stol – Korak do"

  1. wwe.balkan.wwe | 7. svibnja 2020. at 11:32 | Odgovori

    Meni je wrestling bez publike ok. Bolje da gledamo nešto nego ništa. Dynamite ima odličan show i bez publike.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*