Komentatorski stol – Koalicija

Ne, nije politička koalicija, ali je nešto još bolje! Riječ je o još jednoj suradnji između ProHrvanja i našeg dugogodišnjeg suradnika, a to je WWESrbija – Balkan “Američko Rvanje”. Prilično smo sigurni da vam je svima ta Facebook stranica već poznata, ali ako niste čuli za nju, definitivno morate ostaviti lajk na njihovom Facebooku jer se radi o jednoj nevjerojatnoj stranici koja također pruža zanimljive sadržaje na tjednoj bazi, od vijesti pa sve do pregleda i recenzija. Definitivno ih popratite! Danas smo ugostili jednog od njihovih administratora, umjetničkog imena Hitman, koji je odgovorio na naša pitanja za ovaj Komentatorski stol. Uživajte!

1. Pred nama je još jedan vikend na kojem ćemo dobiti i Takeover, ali i PPV, u ovom slučaju Survivor Series. Za što imate više uzbuđenja, za koje mečeve ste najzainteresiraniji i koji bi show po vama mogao biti bolji?

Hitman: Naravno da me više zanima Survivor Series, meč koji najviše iščekujem je 5 on 5 elimination meč, ali i na NXT-u očekujem od Drew McIntyre vs Andrade Cien Almas koji uz malo poboljšanja engleskog jezika može biti odličan čak i na main rosteu, a što se tiče 5 on 5 meča, mislim da bi moglo doći do nekog segmenta između Triple H-a i Kurt Anglea i da bi to moglo koštati tim Raw pobjede, a drugi scenarij bi mogao biti da Owens i Zayn se okrenu protiv SD-a, ali to su samo nagađanja.

Alen Butumović: Ovaj puta moram priznati da sam jednako zainteresiran za oba showa. Koliko god NXT bio konstantan pa tako i ovaj puta s još jednom odličnim cardom, Survivor Series ima svoje adute u rukavu i mislim da će pružiti odličan show i ondje. S Takeovera me najviše zanima War Games meč naravno, ali isto tako me i zanima kako će teći meč za NXT titulu, dok sa Survivor Seriesa eliminacijski meč može biti super, žene mogu biti zabavne, Lesnar/Styles u ispravnim uvjetima može biti isto tako sjajno. Sve skupa, uzbuđen sam za oba showa i vjerujem da će dostaviti kvalitetne stvari.

Vedran Karlić: Kako nisam baš pretjerano pozorno pratio program zadnjih tjedana, niti jedno niti drugo mi ne odskače. Nemam očekivanja. Znam samo kako me Takeover već dugo nije razočarao, tako da se njemu više veselim. Premda WWE dugo nije složio ovako potencijalno dobar card.

Emir Ahmethodžić: Malo sam više zainteresiran za Survivor Series. NXT me najviše zanimaju War Games i ženski 4 way. Ali bi svakako NXT title match mogao biti dobar. Međutim, za Survivor Series stvarno nema niti jedan match koji bih pogledao ovako i rekao da će biti dosadno.

2. Ovaj tjedan je obilježio i povratak HHH-a koji se stavio u Survivor Series meč. Koja su vaša mišljenja o njegovom povratku i jeste li zainteresirani za potencijalni meč između njega i Anglea?

Hitman: Povratak Triple H-a sam i očekivao nakon svih pojavljivanja na turnejama, ali nisam očekivao da će biti član RAW tima, ali nekako je i razumljivo nakon što je SD uzeo Cenu kao člana tima samo da stvore dojam, a ujedno i krenu prema feudu između Triple H-a i Anglea.

Alen Butumović: A gledajte, ako se to mora desiti neka se desi. Nisam zaluđen ovim mečom, ne mislim da će po in-ring kvaliteti biti ikako dobar, ali ako budu napravili nešto u Sting/HHH fazonu s mnogim upadima, bit ću zadovoljan. Ovo je definitivno bio dobar početak njihovog rivalstva, ali dodaje jednu veliku dozu hypea i na Survivor Series meč.

Vedran Karlić: Nisam pretjerano, iako sam očekivao taj meč od kada su najavili kako se Angle vraća. Mislim, polako dolazi Wm sezona, a posve je jasno kao će HHH na njoj imati meč.

Emir Ahmethodžić: Triple H povratak je bio dobro odrađen i dobra je odluka da učestvuje u 5v5. Ovo je sada najzvučniji Survivor Series elimination match u skorijoj historiji. Što se njihovog rivaliteta tiče, jedino mi Stephanie smeta. Ona je nedodirljiva, tako da njeno prisustvo teško da može ičemu pridonijeti.

3. Charlotte je nova SmackDown Women’s prvakinja. Je li napokon bilo vrijeme da ugrabi pojas?

Hitman: Charlotte je definitivno jedna od najboljih ženskih performera (uz Asuku, Kairi Sane…) tako da je po mome mišljenju zaslužila titulu bez obzira što mnogi govori da ima preveliki hype zbog njenog oca. Ric definitivno ‘gura’ Charlotte i možda ne bi toliko do sada napravila da nije njegova kćer, ali svakako se ističe i njezin potencijal karizma i ring performans.

Alen Butumović: Mislim da je. Ovo je bio nužan potez jer Natalya kao prvakinja ne donosi prestiž, a i sada bismo mogli dobiti puno bolji Alexa/Charlotte meč na Survivor Seriesu. Tako da, mislim da je ovo super potez jer ona kad nosi titulu doista i izgleda kao prvakinja i donosi taj neki prestiž tituli.

Vedran Karlić: Da. Premda je moj osjećaj da su to napravili kako bi stavili fokus na nju, pošto je nedavno izašao nature boy 30 in 30, te samim time stvorio jako puno priče oko njega.

Emir Ahmethodžić: Smatram da jeste. SD ženska titula nije baš na istom nivou kao Raw ženska titula, obzirom da je više služila da ona podignerejting svojih vlasnica, umjesto što bi vlasnica trebala dizati njen. Charlotte je to promijenila. Uostalom, ionako ništa pametno ne rade sa ženama kada nisu u kombinacijama za titulu, a šteta je tračiti Charlotte u bezvezne tag team matcheve.

4. Sada su se pak pojavile glasine kako bi Neville uskoro mogao biti natrag u kompaniji i pojaviti se na TV-u. Kako komentirate događanja oko njega?

Hitman: Prvo su glasine bile da je Neville odbio izgubiti od Enza, kasnije su izvori prenijeli da su njih dvojica zapravo dobri prijatelji u stvarnom živout. Neville zaslužuje prelazak na roster i push za mid-card titulu definitivno ali mislim da ćemo se do tada načekti tako da bi mogli vidjeti ponovno Nevillea na 205 Liveu, ni to nije loše ako vrate titulu na njega jer će tada titula makar imati nekakav smisao i prestiž.

Alen Butumović: Meni bi bilo super, ali pod uvjetom da ode na glavni roster. Neville je pokazao da može puno bolje od Cruiserweight divizije i zaslužuje to. Tako da bih ga ja vratio i gurnuo prema IC tituli u trenutnoj heel ulozi. Mislim da bi to bio pun pogodak. No, ako će ga vratiti natrag u 205 Live, onda je možda bolje da ostane van kompanije.

Vedran Karlić: Ako je ovo bio način da dobije bolji ugovor, svaka čast na hrabrosti. Premda, taj čovjek zaslužuje puno više od biti samo na 205 Live.

Emir Ahmethodžić: Vjerujem da će dobiti push prema IC tituli, što apsolutno zaslužuje.

5. James Ellsworth je otpušten. Jeste li zadovoljni, nezadovoljni, oduševljeni ili iznenađeni?

Hitman: Definitivno sam ravnodušan, otpušteni su neki wrestleri u zadnje vrijeme (Emma, Young…) tako da me ovo ni ne čude, bolje on nego neki wrestler još, a i njegova uloga je bila sramotna za gledati, barem meni.

Alen Butumović: Meni je ovo isto tako svejedno, nije kao da je bio bitan u zadnje vrijeme i nije kao da bi bio bitan u budućnosti. On je jedno vrijeme bio atrakcija, ali je njegov rok trajanja istekao i to je to. Nije mi smetao u zadnje vrijeme, ali nije da sam sada nešto zagrižen za njega.

Vedran Karlić: Čovjek je bio zabavan, no činjenica je da nisu znali što bi s njim, bio je isključivo za komediju i kao takav je imao rok trajanja.

Emir Ahmethodžić: Nije neki gubitak, ali je meni žao. Meni je bio savršen u toj poziciji u kojoj se nalazio. Ali svakako se ne odbacuje mogućnost da ga vrate tu i tamo za neke specijalne prilike, tipa Royal Rumble.

6. Za kraj, pitanje o Jasonu Jordanu. Mislite li vi da WWE točno zna što trenutno s njim radi i ima li načina da se izvuku iz ove pomalo očajne situacije?

Hitman: Trenutno mislim da booking Jordana nije slučajan jer mislim da WWE za njega priprema heel turn. Ako to rade, dobro je, no ako ne onda je preloše jer Jordan kao face propada.

Alen Butumović: Nisam ni ja siguran. Sama priča je super. Angle pokušava progurati svog sina u najveće moguće pozicije i daje mu mečeve protiv velikih zvijezda, ali ovaj nikako da uspije. Samo je problem što publika ovu priču ne prihvaća, a Jordan u ovoj ulozi nije nimalo dobar. Treba mu heel turn i tek onda će ovo postati dobro, ali možda.

Vedran Karlić: Nema pojma, mislim, startna priča je bila glupa. Teško je izvući nešto iz toga, kada njega staviš u nezavidan položaj.
Emir Ahmethodžić: Mislim da znaju u kojem će smjeru ići sada. Vjerovatno naginju ka heel turnu, i sve ovo što se dešavalo sa njim će imati smisla. Bit ću pozitivan u ovom slučaju.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "Komentatorski stol – Koalicija"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*