Komentatorski stol – Knedle

Nije nam zastala knedla u grlu, ali opet kasnimo. Nadamo se po zadnji put. Stoga, evo vam slika jednog specijalitet s ovih područja – knedle su super.

Ovotjedni motiv su dvostruke titule. Naito je izgubio one koje je držao, kako vam se svidio cijeli New Japan Cup i njegovo finale?

Vedran Karlić: U vremenu kada su limitirani ljudima koji mogu nastupati, znači bez stranaca (uz par izuzetaka), NJPW je dostavio odličan i veliki turnir, izabrao pobjednika kojeg se nije očekivalo, napravio sjajan heel turn i dali mu titule. Drugi način gledanja je to da je naito izgubio, ali je izgubio na zanimljiv način. Ja sam prilično zadovoljan kako su iz teške situacije izvukli jako puno.

Alen Butumović: Nisam gledao turnir pa ne mogu govoriti o kvaliteti istoga, ali eto, ono što je možda dobro je jedino to da su povukli potez koji nitko nije očekivao da će povući i definitivno su oni šokirali čitav fanbase, što je zaista potrebno u ovim trenutcima kada ti se publika lagano vraća u dvorane i kada ih na neki način ponovno moraš zainteresirati da gledaju produkt. E sad, to što je Naito tu na neki način bio žrtveno janje i što je opet fasovao upitan booking, to je već drugi par cipela. Jer mislim da je ova vladavina stvarno trebala biti njegova prva the vladavina, ali je sve otišlo k vragu. Možda će opet doći na svoje iako lagano gubim živce kada su Naito i njegov booking u pitanju.

S druge strane, Keith Lee je ugrabio jednu titulu pa sada drži obje muške singles titule u NXTu. Mišljenje?

Vedran Karlić: Super za njega, iako zaista nisam vidio razloga zašto smo imali meč za dvije titule.

Alen Butumović: Isto kao i u New Japanovom slučaju, meni se sviđa ova jedna prilično iznenadna odluka da se uopće održi meč za obje titule i da Keith Lee bude taj koji će uzeti to sve. Lee je ovom pobjedom dobio mnogo toga, a Cole je ionako s titulom ispunio sve što se ispuniti dadne, tako da mislim da je bilo vrijeme da se povuče ovakav potez. Meni se ovo sviđa i drago mi je zbog Keitha te se nadam kako ovo nije samo nešto što su napravili čisto da naprave nešto drugačije nego da će se potruditi da Keith ima dobar reign.

Adam Cole je izgubio titulu, kuda dalje?

Vedran Karlić: Ako je pametan, čekat će da mu ugovor bude pri kraju i krenuti pregovarati na dvije strane. On više nema što tražiti u NXTu, tamo neće dobiti dobre novce, iako je to dio WWE branda. Ili main roster ili AEW. Trenutno mislim kako je main roster realnija opcija pošto po glasinama ima još godinu i pol ugovora, ali ne treba zaboraviti kako mu djevojka radi za AEW i kako tamo ima puno prijatelja.

Alen Butumović: Ja mislim da će on definitivno uskoro na main roster i to me baš interesira kako će proći. Sto puta sam govorio o tome kako NXT-ovci jednostavno nemaju šanse na main rosteru i stvarno nemam puno optimizima ni kada je Adam Cole u pitanju, ali eto, možda se njemu posreći jer tip stvarno ima sve, što naravno ne znači apsolutno ništa u WWE-u, ali ja se iskreno nadam kako će uspjeti. A što se AEW-a tiče, to mi se ne čini kao realna opcija, bar ne sada. Druga stvar je ako skuži da mu main roster ne donosi puno toga i da mora nešto promijeniti, pa makar i otići iz kompanije.

About the Author

Vedran Karlić
Glavni urednik, ljubitelj video igri, sporta i matematike.

Be the first to comment on "Komentatorski stol – Knedle"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*