Komentatorski stol – Ključevi

Ključevi su ovotjedni naslov Komentatorskog stola.

NXT je odradio svoj prvi tjedan na USA Networku. Kako ste zadovoljni epizodom i brojkom gledatelja koju je epizoda privukla?

Alen Butumović: Pregled sam napisao o toj NXT epizodi na ovom linku. S brojkama sam izuzetno zadovoljan i mislim da mogu biti i oni zadovoljni. Ali tek će se idući tjedan pokazati jesu li što postigli ili nisu. Svakako je dobro privući milijun u svom debitantskom showu na USA Networku, ali treba to onda i zadržati, to je pravi test.

Vedran Karlić: Na žalost, zbog količine obaveza, epizodu nisam pogledao. Ali brojka spada u one koje su i kladionice predviđale. Jaka TV kuća, WWE iza proizvoda. Nije čudno, premda je itekako dobro za wrestling. pošto je wrestling show bez mega zvijezda privukao preko milijun gledatelja. Odlično.

Kako vam se sviđaju za sada najavljeni mečevi za Hell in a Cell PPV?

Alen Butumović: Najavljen su dva očekivana meča i oba su unutar kaveza. Mislim da nas tu čekaju dva u najmanju ruku jako dobra meča. Za sada card izgleda dobro, ali to su tek dva meča, WWE to obično pokvari dok objavi cijeli card.

Vedran Karlić: Nisam oduševljen, a više od jedan HiaC meč je previše. Odavno govorim kako HiaC treba koristiti kada priča to traži, a ne kada dolazi u kalendaru po rasporedu. Zato ne volim ovaj PPV.

Luke Harper napravio je svoj povratak u WWE ujedinvši se s Rowanom. Što očekujete od njega u nastavku i mislite li da će ga WWE natjerati da produži ugovor?

Alen Butumović: Ako je pametan, neće produžiti. Koliko god da ga dobro bookiraju idućih par mjeseci, treba otići. Valjda je naučio da ne treba imati povjerenja u njih i da to što su ga vratili ne znači kako će sad biti stavljen u dobru poziciju.

Vedran Karlić: Nadam se kako neće ostati. Već godinama se nadam kako će dobiti priliku prikazati kako je dobar singles hrvač, no nikako. Ako ne može u WWEu, možda može negdje drugdje.

Završio je New Japanov Young Lion Cup. Kako ste zadovoljni konceptom turnira, kvalitetom, pobjednikom?

Alen Butumović: Moram reći kako nisam stigao pogledati turnir, pratio sam svakako rezultate cijelo vrijeme, ali nisam ništa pogledao nažalost. Očekivano su stavili Shootera u finale, ali mi je drago da nije pobijedio on jer mislim da njemu ovo ne treba. Ne znam kakav je Karl Fredericks u ringu, ali svakako podržavam povratak ovog turnira kako bi se stavio naglasak i na young lione.

Vedran Karlić: Young Lions je jedan sjajan koncept na kojem se stvaraju nove generacije, a i nove zvijezde. Zato mislim da je potrebno imati ovakav turnir kako bi dobili malo više prostora, kako bi ljudima pokazali kakvi su u ranim danima. Nisam očekivao ovog pobjednika.

Jay White uzeo je IC titulu Naitu na Destructionu. Što mislite o toj odluci i o tome da je Goto sljedeći izazivač za titulu?

Alen Butumović: Meni se osobno nimalo ne sviđa što je Naitu opet dodijeljen jedan vrlo kratak reign s titulom koji mu nije donio apsolutno ničega dobrog. Već sam mnogo puta izrazio kako nisam najveći fan Whitea, tako da mi ni s te strane ova odluka ne paše baš, a ni to da će Goto izazvati za titulu, iako to naravno ima najviše smisla budući da je Goto dobio Whitea u Climaxu. Ne sviđa mi se zbog toga što mislim da nas čeka dosadan meč.

Vedran Karlić: Ja sam ok s time. Da, izgledat će da je Naito pao po važnosti, i dok se to njegovim velikim fanovima neće svidjeti, mislim da su White i Ibushi postali puno zanimljiviji likovi. No možda je ovo sve dio neke velike priče za povratak. Tko će ga znati. No nemam ništa protiv White Goto meča.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "Komentatorski stol – Ključevi"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*