Komentatorski stol – Klima

Kome je potreban jedan ovakav sa slike? 🙂

1. Glasine kažu kako je WWE zainteresiran za dovođenje Pentagona i Fenixa. Bi li njih dvojica imali svijetlu budućnost u WWE-? 

Alen Butumović: U NXT-u bi definitivno bili svježa krv, na glavnom rosteru bi WWE i takve pojedince uspio učiniti generičnima. Nisam previše optimističan oko ovoga, ako im je dobro na indy sceni onda bolje neka ostanu tamo.

Kristijan B: Realnost je da su na samom vrhu indy imena, i da bi kao takvi vrlo lako mogli doći u WWE. S druge strane ne vjerujem da bi se probili na sam vrh te kompanije. Pentagon bi bio možda neki upper midcarder, a Fenix bi vjerovatno bi u CW diviziji.

Vedran Karlić: Zainteresirani su ponajprije kako ih drugi ne bi koristili, a ne zato što smatraju da imaju s njima neki veliki potencijal. Neka radije ostanu gdje jesu.

2. Wrestling Observer prenosi kako bi WWE mogao Jordana pri povratku vratiti u tim s Gableom, a Ambrosea u tim s Rollinsom. Jesu li te dvije odluke ispravne?

Alen Butumović: Što se tiče Jordana i Gablea može. Ali to samo pokazuje koliko je glupa odluka bila razdvojiti ih uopće. Jer stavljanje Jordana uz Gablea bi pokazalo da više nemaju direkciju za njega. A za Gablea nikada nisu ni imali. Ali kao tim definitivno najbolje funkcioniraju i odlično bi došli siromašnoj WWE diviziji. Stavite njih i Revival u feud, možda nešto bude. Što se tiče Ambrosea, staviti ga u tim s Rollinsom na tjedan i dva samo kako bi mu okrenuo leđa bi bila dobra odluka. Sve ostalo ne podržavam. Ambrose treba biti negativac i nadam se da im je to jasno.

Kristijan B: Jesu. S Jordanom i Gableom su pogriješili što su ih uopće rastavili, dok s druge strane ako misle napraviti heel turn Ambrosea o kojem se već dugo priča, ovo bi im bila dobra prilika da izda Seth Rollinsa.

Vedran Karlić: Naravno da nisu. Pričom nemaju nikakva smisla. Kada bi imali Ambrose i Jordan tim, kao dva lika koja je Seth zaboravio kao svoje timske partnere, te krenuo prema IC tituli, to bi bilo puno bolje za start. Pogotovo uz heeel turn, Ambrose primarno na Rollinsu, Jordan primarno na Angleu.


3. Kako vam se za sad čini card za SummerSlam?

Alen Butumović: Postoji meč koji me interesira, a to je onaj između Stylesa i Joea. Te onako jedino baš interesira. I možda meč između Gulaka i Alexandera za titulu budući da sam Gulakov fan. Ako dodaju Ortona u meč za US titulu, onda će me i to interesirati. Ako promijene meč za IC titulu i ne ostave ga samo na Ziggleru i Rollinsa, onda bi i to moglo postati zanimljivo. Generalno gledajući, nisam oduševljen cardom, ali uvijek imam jednu dozu optimizima koja mi kaže da možda izvuku dobar show, pa tako i ovdje. Ne želim se nadati kvaliteti i ne želim ju očekivati, ali treba biti pripremljen ako se to desi jer to je onda velika čast budući da WWE to radi par puta godišnje.

Kristijan B: Pa postoje dva tri meča koja bi mogla biti dobra, ili koja bi mogla ispričati dobru priču, ali opet većina carda je ne zanimljiva. Lesnar vs Reigns smo već vidjeli 300 puta, i svaki put smo dobili isti rasplet. Bliss vs Rousey, me isto tako ne zanima jer svi znamo kako će i taj meč završiti. Generalno AJ Styles vs Samoa Joe bi mogao biti vrlo dobar meč, kao i meč Rollinsa sa Zigglerom. Još se potajno nadam da bi ženski triple threat meč mogao biti dobar.

Vedran Karlić: Čini mi se kako ćemo opet dobiti nekoliko satni ‘spektakl’ u kojem će se ono dobro ugušiti u količini lošeg. A čekati da dođe dobar meč polako postaje naporno.

4. Kad smo već kod cardova, kako vam se čini onaj za Takeover? 

Alen Butumović: Uzbuđen sam za gotovo sve mečeve. Još me samo zanima što će biti main event jer je ozljeda Blacka stavila jedan veliki upitnik na njegov nastup u Brooklynu. Nadam se da će moći nastupiti i da ćemo vidjeti taj triple threat. Ali kako god okreneš, da dobijemo još jedan Ciampa/Gargano meč, mislim da se nitko ne bi ljutio.

Kristijan B: E ovo je card u kojemu je svaki meč zanimljiv. Nadam se da će Black biti spreman na meč, ali bolje je da ga se ostavi po strani ako nije stoposto spreman, da ga to nebi koštalo još većeg izbivanja iz ringa. Moustache Mountain i Undisputed Era su nedavno imali 5* meč na običnoj NXT epizodi. Kakav bi tek ovdje mogli imati meč…

5. Vraćamo rubriku koju smo u zadnje vrijeme bili stavili na stranu, a to je da odaberemo jednog hrvača i komentiramo ga. U ovom povratničkom broju na redu je Adam Cole. 

Alen Butumović: Kao total package je stvarno vrhunski i izgleda kao ozbiljan kandidat za buduće lice kompanije jer on mi je nekako baš po mjeri onoga što WWE želi. Što se tiče sposobnosti unutar ringa, to mu je područje po meni najslabije. Daleko od toga da je loš, dapače dobar je i s jednako kvalitetnim protivnicima može odraditi i odličan meč, no tu možda nekad dobiva i previše hvale. Ali sve to nadoknađuje svojom nevjerojatnom karizmom i radom na mikrofonu. Tako da je zapravo hype oko njega opravdan. Odlično ga bookiraju u NXT-u.

Kristijan B: Adam Cole je meni dosta sličan Johnny Mundu. Ima izgled, sposobnost na mikrofonu, a i u ringu nije loš. Lider je jednog vrlo dobrog stablea. Bio je NXT Tag Team prvak, trenutno je North American prvak. U NXT-u ga odlično bookiraju, ali bojim se da neće dobro proći na main rosteru. A o njegovim indy danima nema potrebe ni pričati.

Vedran Karlić: Adam Cole je zlato. Ja bih ga bez imalo razmišljao kao lice kompanije, ili barem top heela kompanije. Ima izgled kao da je upravo izašao iz reklame, prilično je dobar u ringu, tako da ga nitko ne treba nositi, zna na mikrofonu, ima prepoznatljivu frazu. No, uvijek postoji ali…

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "Komentatorski stol – Klima"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*