Komentatorski stol – Kirvaj

Imate li i vi u svome mjestu ili području dane kada slavite kirvaj? Volite li taj dan? Ili ga uopće ne slavite?

1. Pojavile su se glasine da bi Brock Lesnar ponovno mogao otići u UFC. Mislite li da će se to dogoditi ili da će Brock ipak ostati u WWE-u?

Alen Butumović: Meni je najbitnije da on izgubi Universal titulu, a to hoće li otići u UFC ili ostati me i nije pretjerano briga. Samo neka što prije skinu titulu s njega i ja sam sretan.

Filip Stanković: Želio bih da ode iz WWE-a jer već neko vrijeme nije imao neki singles meč duži od 6 minuta. U UFC-u bih ga volio vidjeti, ali ne odmah u borbi za titulu kao što sam čuo glasine.

Vedran Karlić: Može, da ga Stipe sašije. Ionako već godinu dana nije imaop wrestling meč. Možda i dulje.

2. Ispostavilo se da je Angleova najava prošli tjedan na Rawu bila ta da mu je Jason Jordan sin. Je li ovo bila dobra odluka, pogotovo imajući na umu da su razdvojili još jedan tim na glavnom rosteru?

Alen Butumović: Grozna odluka, loš pay-off i užasno je to što su rastavili još jedan izvanredan tim zato što nisu znali što s njima. Zaista ne znam kamo ovo vodi, ali me nije ni briga.

Filip Stanković: Nipošto nisu smjeli rastaviti tako dobar tim. Ne znam što žele s ovim storylineom s Jordanom i Angelom. Možda ispadne dobro, ali nisam optimističan, ne vjerujem da će Jordan napraviti neku veliku solo karijeru.

Vedran Karlić: Još se smijem koliko je glupo. Da je Jason Jordan napravio debi kao njegov sin, ok. Ali ova priča? Ovo je naprosto debilno.

3. Mislite li da će s druge strane Chad Gable imati dobru solo karijeru?

Alen Butumović: Ako ga dobro budu koristili i dali mu prilike, sigurno će imati. Zaista je talentiran wrestler i odličan je u ringu te kao takav bi mogao uspjeti, pogotovo na SmackDownu u mid-cardu.

Filip Stanković: Bolji je nego Jordan, ali nije to još vrhunski nivo. Mogao bi biti dobar mid-carder. Nešto više ne.

Vedran Karlić: Ne dok je Vince na čelu kompanije. Nije velik, a takvi prolaze u očima senilnog starca. Zato bih volio da napusti kompaniju.

4. Climax je već debelo krenuo, nekoliko dana je iza bas, jeste li zadovoljni početkom?

Alen Butumović: sam početkom apsolutno, vidjeli smo nekoliko odličnih mečeva i mnoštvo zabavnih, s tim da ništa nije bilo loše.

Filip Stanković: Jako dobar početak, ako se po jutru dan poznaje ovaj turnir će biti puno bolji nego prošlogodišnji.

Vedran Karlić: Stigao sam odgledati samo prvi dan, koji je bio bolji nego skoro svaki WWE PPV ove godine.

5. Kako vam se sviđa dosadašnji Dario Cueto Cup u Luchi Underground?

Filip Stanković: Tek je završio prvi krug i drugi je u tijeku, tako da još nismo vidjeli pregršt odličnih mečeva, ali su bili solidni. U trećem kolu bi trebalo biti pravo dobro. Sam koncept turnira mi se sviđa, nije to bilo u prvoj i drugoj sezoni, to je nešto poput Royal Rumblea u WWE-u, ali puno bolje.

6. Od Takeover Chicaga nikako nismo čuli od novog United Kingdom prvaka, Petea Dunnea. Ima li WWE uopće konkretan plan za United Kingdom diviziju?

Alen Butumović: Meni je zaista žao što ovi dečki ne dobivaju nimalo pažnje zadnjih nekoliko mjeseci jer su zaista zaslužili više. Nisu smjeli ići tako slijepo u tu situaciju, stvorili su titulu i diviziju, a još niti ne znaju što će s njima. Nadam se da će se neki konkretan plan realizirati uskoro.

Filip Stanković: Nepotrebno su uvodili UK titulu, vjerojatno su se htjeli proširiti na britansko tržište, turnir im je bio dobar, ali nakon toga nismo vidjeli ništa.

Vedran Karlić: Nemaju plan, izgfleda mi da sve rade potpuno nasumično.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "Komentatorski stol – Kirvaj"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*