Komentatorski stol – Kaos

Trenutno stanje u hrvatskoj političkoj sceni je čisti kaos, baš kao i na ovoj naslovnoj slici. Ne zna se tu više tko je s kim, tko je protiv koga, tko je s kim u koaliciji, a tko će koga izdati. Možda netko bude napravio heel turn, možda ožive Shield storyline pa netko nekoga izda. I dok se oni svađaju o tome tko će sjediti za glavnom stolicom u saboru i promatrati one divne ljude koji pričaju i ne govore ništa, ProHrvanje vam donosi još jedno izdanje Komentatorskog stola koji baš i nije toliki kaos…………ali je sigurno zanimljivije nego jedna sjednica sabora.

1. Bray Wyatt i Finn Balor službeno su započeli feud na ovotjednom Rawu kada je Wyatt koštao Balora meča za IC titulu. Što mislite o ovom uparivanju i kome će ovaj feud dobro doći, a kome baš i ne?

Filip Stanković: Baloru će dobro doći a Wyattu ne. Wyatt će izgubiti jer je WWE-u bitniji Balor. I ja bi vjerojatno dao pobjedu Baloru u tome feudu, ali uopće ne treba stavljati Wyatta u takva rivalstva. Ja sam od onih koji ne misle da je wrestler pokopan kad izgubi u nekom feud. Uredu, neka izgubi 1-2, ali dajte onda pobjedu u jednome. Kad Wyatt zadnji put izašao kao pobjednik iz nekog rivalstva?

Alen Butumović: Wyatt nije izašao iz rivalstva s Ortonom kao neki pobjednik jer nije pravu pobjedu niti ostvario. A ovdje mislim da mu se smiješi sladak poraz. Pomoći će ovo Baloru prije nego mu dadnu nešto veće, no Wyatta će opet vratiti na ono mjesto gdje je bio prije drafta i prije nego ga je SmackDown uzdigao, u mid-card. Što nije nimalo dobro.

Vedran Karlić: Mislim da sam među malobrojima koji ne žele ovo gledati. Meni Balor nije ništa posebno (razumijem zašto mnogima je, no meni nije kliknuo), a Wyattov svaki program postane neka nedovršena sprdačina na kraju. I za sada izgleda kako će Wyatt biti tu samo kako bi ga Balor dobio. Teško mi je biti zainteresiran za ovo.

2. Rusev je prebačen na SmackDown, no nije se još pojavio do sada, ali bi navodno pri povratku mogao krenuti na glavnu titulu. Što vi mislite o tome? Bi li to bio brzopletan potez ili ne?

Filip Stanković: Brzopletan potez. Rusev je bio katastrofalno bookiran na Rawu, gubio je od Big Showa i sličnih. On je dobar hrvač čak i više o od toga. Žalosno je što je žrtva bookinga. Mislim da on čak i nije za main scenu. On je meni bio odličan kad je držao US titulu. Ne mogu ga zamisliti sa nekom world titulom. Ima puno boljih od njega.

Alen Butumović: Nisam protiv te ideje da on ide na titulu u jednom trenutku, no bio je toliko grozno bookiran u zadnje vrijeme da mu treba vratiti malo kredibiliteta u nekom nasumičnom feudu prije nego dobije meč za titulu. Ovo je otprilike jednako čudan potez kao kad su stavili Mahala. Nije Rusev na nekoj boljoj poziciji.

Vedran Karlić: Rusev je dobio Jindera, Jinder ima priliku trenutno. Tom logikom može i Rusev. Osim toga… pokušavam se sjetiti kada je zadnji puta Rusev bio zbilja relevantan, valjda kada je na tenku ušao na WM.

3. Uskoro bi svjetlo dana mogao ugledati i biografski film o Vinceu McMahonu. Ono će prikazivati njegov život i karijeru u ovom biznisu te kako je on okrenuo wrestling iz onoga što je bilo davnih 60-ih godina u ono što je danas. Jeste li zainteresirani za nešto ovakvo? 

Filip Stanković: Niti malo. Ja sam wrestling fan onoga što se događa u ringu i oko njega. Nije me uopće briga za nečije biografije.

Alen Butumović: Bit će zanimljivo ako budu prikazivali neke zanimljive sadržaje. Vince je imao lud život i valjda će to dobro prikazati ovdje.

Vedran Karlić: Ne, pošto će biti friziran biografija.

4. Sljedeći PPV za Raw je Extreme Rules, što znači da ćemo vidjeti mnogo gimmick mečeva ondje. Koje biste vi voljeli vidjeti? Kojim mečevima će koja stipulacija najbolje pristajati?

Filip Stanković: Nijedna priča trenutno na Raw nije dobra. Shakeup je sve poremetio. Roman i Strowman će vjerojatno dobiti stipulaciju. Nije da me baš zanima koja će to biti jer mi se priča između njih dvojice baš i  ne dopada nešto. Joe i Rollins koju god dobiju oni će pružiti vrlo dobar meč. Najbolje bi bilo da im jednostavno dadnu No DQ stipulaciju i neke se istuku do krajnjih granica. Ostalih priča gotovo da i nema, ali vjerojatno će dodavati još stipulacije na mečeve za žensku , timsku i IC titulu.

Alen Butumović: Ako već Roman i Strowman moraju dobiti Stretcher ili Ambulance stipulaciju, neka to bude Ambulance. Meni je ova druga debilna i meč bude loš. Neka Neville i Aries dobiju FCA stipulaciju, mogli bi razvaliti tu. Joe i Rollins također trebaju dobiti stipulaciju, mislim kako bi to mogao biti neki Street Fight ili nešto toga tipa. Očekujem četiri-pet mečeva sa stipulacijom. Meč za IC titulu bi možda mogao biti Ladder meč.

5. Službeno je najavljeno – Omega i Okada će imati revanš na Dominionu. Jeste li uzbuđeni? Što očekujete od ovoga meč u odnosu na njihov prvi meč na Wrestle Kingdomu? 

Filip Stanković: Jako sam uzbuđen. Zaslužuju Omega revanš. Imao je odličnu izvedbu na WK11. Meč će se nama fanovima malo manje svidjeti jer će vidjeti dosta istih stvari kao iz prethodnog meča, ali nema veze. Užitak će ih opet vidjeti zajedno u ringu.

Alen Butumović: Jedva čekam. Obožavao sam njihov meč s WK-a, to mi je zaista jedan od najboljih mečeva koji sam pogledao. Ne očekujem nešto toliko fantastično ovdje, no očekujem odličan meč i vjerujem kako ćemo to dobiti. Svatko tko je gledao njihov prvi meč mora biti uzbuđen za ovaj.

Vedran Karlić: Očekujem puno veći naglasak na priču ovog puta, da bude drugačije nego zadnji put. I siguran sam kako neće biti loš meč.

6. Ženski 4-way za NXT Women’s titulu je najavljen za Takeover. Hoće li ovo napokon biti meč u kojem će Asuka izgubiti titulu? 

Filip Stanković: Moguće da hoće, a mogu će i da neće.  Ako izgubi vjerojatno neće biti pinana nego će to biti Riot ili Nikki. Moguće da će ona dobiti pa da vidimo još jedan singles meč na između nje i Ember na sljedećem Takeoveru. Oba dvije solucije mi se sviđaju.

Alen Butumović: Ovo može biti način da ju zaštite u porazu tako da ne pretrpi pin a pritom izgubi titulu, no ovo može biti način i da Ember Moon ne bude pinnana te sačuvaju njenu redemption priču za ljeto i Brooklyn. Ja bih s obje opcije bio u redu, no ovaj meč me zanima i to je najvažnije. Nepredvidljiv je.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "Komentatorski stol – Kaos"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*