Komentatorski stol – Kalkulator

Brock Lesnar novi je Universal prvak. Kako vam se čini ta odluka?

Alen Butumović: Kako bi mi se činila? Katastrofa. Ne znam stvarno kad će Universal titula dobiti jedan pošten reign i poštenog prvaka, ali izgleda da je ta titula ukleta. Tri godine je prošlo, ona još nije imala dobrog prvaka, odnosno nitko nije imao dobar reign.

Vedran Karlić: Moglo je biti gore, mogli smo biti ja ili Jinder. Grozna odluka, ali kada je ugrabio mitb svima je bilo jasno.

Eric Bischoff preuzet će SmackDown tek od ovog tjedna, ali zadnje glasine kažu kako on uopće neće imati veze s bookingom i kreativnim timom generalno. Vaši komentari?

Alen Butumović: Ne znam stvarno, točno bih rekao da me više ništa kod njih ne zanima i ove njihove kerefeke u zadnje vrijeme postale su užasno naporne i dosadne. Premda ja osobno mislim kako je ta glasina prilično netočna i da će imati svoj udio u booking odlukama i on.

Vedran Karlić: Booking je loš. Zar je bitno tko stoji iza programa kada je i dalje glavna odluka na jednoj osobi? Koja je i dalje tu.

Raw Reunion je u ponedjeljak, sviđa li vam se ta ideja i hoćete li pogledati?

Alen Butumović: Ne sviđa mi se ideja. Tko god misli da je genijalna, onda stvarno ne znam na koju foru. Ovo će podići TV rating samo za ovu epizodu, za sedam dana ćemo se vratiti na staro jer nitko tko će biti na ovom showu neće biti na tom idućem, tako da koja je poanta? A i baš se pokazao ovaj početak Paul Heyman ere ‘odličnim’ – Lesnar kao prvak, vraćaju nam starkelje na ekrane, sve redom ‘fantastične’ odluke. No, eto, imat će visok rating bar za jednu epizodu, pa ako ih to čini sretnim, neka im bude.

Vedran Karlić: Neću, ovo ću preskočiti. Želim glesati wrestling, ne nostalgiju. Ovo potonje može biti dobro ponekad, no ne kada svako malo imamo doze toga.

Orton bi navodno mogao biti izazivač za WWE titulu na SummerSlamu. Je li on trenutno najbolja opcija za to?

Alen Butumović: Meni se to sviđa, ne znam je li baš ono najbolja opcija u ovom trenutku, ali da je dobra definitivno je. Ionako Orton neće osvojiti titulu i svi znamo da će SummerSlam izazivač biti ujedno i tranzicijski izazivač, tako da je Orton gotovo perfektan izbor. Dovoljno je kredibilan da izazove, a neće izgubiti mnogo porazom.

Vedran Karlić: Dobra odluka, kredibilan je, ako dobije nije smak svijeta, ako izgubi, barem je Kofi dobio nekog jakog.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "Komentatorski stol – Kalkulator"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*