Komentatorski stol – Jastuk

Dobro vam nedjeljno poslijepodne/večer.

Glavna priča ovog tjedna nekako je heel turn Finna Balora. Kako se vama to sve skupa činilo?

Alen Butumović: Meni je to bilo super. Kao prvo, imalo je taj element iznenađenje i šoka i to kakav, a kao drugo, ne mogu dočekati da vidim što će NXT napraviti od Balora sad kad je heel. Toliko je bio loše korišten na glavnom rosteru da mu je ovo došlo kao totalna rezurekcija i mene to raduje. Nadam se samo da se neće pridružiti Undisputedu jer ne bih htio da u tom pravcu odu.

Vedran Karlić: Meni je ovo bio jedan od beskorisnijih turnova, iako je bio dobro odrađen. Balor je morao napraviti heel turn zbog čega točno? Zato da pokaže da je druga persona? Iako je kao prošla persona držao titulu bez ikakvih problema.

Meču između Wyatta i Rollinsa na Crown Jewelu dodana je stipulacija kako meč ne možete biti zaustavljen ni na koji način. Uz to, meč će biti FCA. Ima li Wyatt šanse ovdje ili da očekujemo još jednu blamažu?

Alen Butumović: Najvjerojatnije neću ni gledati ovaj show, a samim time ni ovaj meč. Ne zanima me nimalo, nemam zašto vjerovati da će ovaj puta biti dobro ako je prošli puta bilo toliko grozno, a nisu imali nikakvog razloga za to.

Vedran Karlić: Ne zanima me ni meč, ni cijeli event.

Koga očekujete kao pobjednika turnira za AEW Tag Team titule?

Alen Butumović: Ja bih volio da to budu Lucha Bros. Ništa protiv SCU-a, mislim da su super također tim i ne bih bio razočaran ni kad bi oni uzeli titule, ali nekako bih više volio da titule odu u ruke Pentagona i Fenixa. Što se tiče turnira, za sada je fantastičan i nema razloga da i finale ne bude takvo.

Vedran Karić: Moj izbor prije početka turnira je bio SCU, tako da ostajem pri njima kao prvacima. Štoviše, očekujem povratak Danielsa koji kao osveta za ono što su mu napravili. Iako mislim kako su Pentagon i Fenix bolji tag tim i bili bi bolji prvi prvak.

Kad smo već kod AEW-a i WWE-a, Cody je tijekom svog segmenta opet prozvao WWE. Kako gledate na to?

Alen Butumović: Onaj puta kada je Jericho utišao publiku na chant ‘We the people’ sam pohvalio način na koji je to napravio. Ovaj puta Codyjev shoot nije imao nimalo smisla nego je najvjerojatnije bio planirano spomenut samo zato da bi bio spomenut. To već nije dobro, barem po meni. Vjerojatno ovime hoće podilaziti publici koja će svaku ovakvu stvar nagraditi skandiranjem i pljeskom, ali meni se to ovaj puta nije dopalo. Nimalo.

Vedran Karlić: Meni ne smeta niti malo. WWE je ispalio prve metke, zalužuje uzvrat, pogotovo nakon svega što su provali napraviti.

S druge strane, Randy Orton je preko svog Instagrama također napravio svoju stvar te stavio sliku na kojoj se nalazi uz znak ‘Elite’ te je usput označio sve WWE hrvače za koje su bile glasine kako će ići u AEW. Kako pak ovo komentirate?

Alen Butumović: Orton kao Orton, radi što hoće i kako hoće. Izgleda da mu je zabavnije raditi stvari kao što je ova nego što mu je zabavno imati meč u ringu jer zna da će ovime podići puno više prašine. Klasično Ortonovo trollanje.

Vedran Karlić: Orton će, ili dobiti još bolji ugovor od WWEa, ili će dobiti sjajnu priliku u AEW kao top zvijezda.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "Komentatorski stol – Jastuk"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*